W nadchodzącym tygodniu:Zaniedbamy troszeczkę ligową kolejkę, kosztem tygodnia ALL STAR GAMES)(...)To ja się pocę wystawiam najlepszy skład w meczu na szczycie i nawet tego nie opiszesz, oj nieładnie nieładnie:)Jaki najmocniejszy??najmocniejszy to ze Starem zagrał i mnie rozbił, a z Krukami to ty eksprymenty robiłeś i słabiutkie staty wyciągnąłeś;-))z tego co się orientuję, to staty są takie, na jakie przeciwnik pozwala... Kruki sa mocniejsze, więc i staty słabawe miał... a że Star słabawy, to i staty w kosmos poleciały...
W nadchodzącym tygodniu:Zaniedbamy troszeczkę ligową kolejkę, kosztem tygodnia ALL STAR GAMES)(...)To ja się pocę wystawiam najlepszy skład w meczu na szczycie i nawet tego nie opiszesz, oj nieładnie nieładnie:)Jaki najmocniejszy??najmocniejszy to ze Starem zagrał i mnie rozbił, a z Krukami to ty eksprymenty robiłeś i słabiutkie staty wyciągnąłeś;-))
W nadchodzącym tygodniu:Zaniedbamy troszeczkę ligową kolejkę, kosztem tygodnia ALL STAR GAMES)(...)To ja się pocę wystawiam najlepszy skład w meczu na szczycie i nawet tego nie opiszesz, oj nieładnie nieładnie:)
W nadchodzącym tygodniu:Zaniedbamy troszeczkę ligową kolejkę, kosztem tygodnia ALL STAR GAMES)(...)
ale o co chodzi jakie słabe staty, wszystko czerwone a ze Starem jednak niebieski był, no i jednak wyjazdowy;) zresztą liveact 13 coraz bliżej, a ty mnie tu drażnisz, nie najmądrzej:P
ale o co chodzi jakie słabe staty, wszystko czerwone a ze Starem jednak niebieski był, no i jednak wyjazdowy;) zresztą liveact 13 coraz bliżej, a ty mnie tu drażnisz, nie najmądrzej:Pchyba jednak fioletowy i to tam gdzie był ci niepotrzebny,obrony, zbiórki i przede wszystkim kluczowy atak miałeś dużo lepsze niż w tym drugim meczu,