Senki nem jelentkezett SG-SF koordinátornak, ami erősen elgondolkodtatott, hogy vajh' mit jelent. Nem csábító a "pozíció" vagy nem érez senki magában erőt, vagy túl magas követelményeket támasztottam (nem is volt követelmény...).
Mindenesetre megoldom a továbbiakban magam a problémát, de erősen lecsökkent az esélye annak, hogy mégegyszer indulnék az U21-es választáson. Próbáltam (próbáltunk charlesbrown-nal, sajnos agyondolgozza magát) kiépíteni egy rendszert, ami működik is (lásd. tavalyi eredmények és hogy most hová tartunk), de nem létezik, hogy egy esetlegesen kieső embert nem tudunk pótolni 1000+ felhasználó mellett.
Patai, Precki és Wolwerine is (ABC sorrendben) is kiváló munkát végez és a tulajok is egyre inkább partnerek (többségében). Ez azt jelenti, hogy tényleg elindultunk az úton, hogy U21 nagyhatalom legyünk záros határidőn belül.
Néha besokallok, most is bevagyok...Nem tudom, mi lesz.
Az a "baj" , hogy szívügyem az U21. Az U20-as (igazi foci) válogatottnál is úgy be tudtam izgulni, hogy a feleségem tudta, hogy szólnia sem szabad, csak pozitívat. De ez az én gondom.
Viszont az U21 mindenkinek a gondja lenne...
Per pillanat lehet gondolkodni, hogy ki lesz az utódom, még az is lehet, hogy indulok esetleg a nagyválogatottért 2 választás múlva, nem tudom. Vagy lenne értelme maradnom szerintetek? Segítsetek!!!
"Az erő legyen mindannyiunkkal."
ui.: Ja, és HAJRÁ MAGYAROK!!!
HUNGARY!