BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Εκλογές - Αντιδικίες

Εκλογές - Αντιδικίες (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: gioRgos
This Post:
00
136167.76 in reply to 136167.75
Date: 3/24/2010 1:06:07 PM
Overall Posts Rated:
11
Επίσης Lygas.Νομίζω οτι έχει την εμπειρία κα το ειδικό βάρος για αυτήν την αποστολή.Ευχαριστούμε και για τα Ελληνικά.

Last edited by gioRgos at 3/24/2010 1:06:53 PM

From: Tyfonas
This Post:
00
136167.77 in reply to 136167.75
Date: 3/24/2010 1:25:36 PM
MACEDONIANS
III.3
Overall Posts Rated:
241241
Σαν πρωην(στους Μεγαλους) νομιζω οτι μπορω να πω και εγω μερικα πραγματα.
Η θεση αυτη απαιτει και οριμενες θυσιες και παρα πολες ωρες ''δουλειας''.
Οταν ξεκινησαμε με τις Εθνικες πρωτα ο kavala44 σεζον 8(U21) και μετα εγω σεζον 9(Μεγαλοι) η επικοινονια μας ηταν τοσο συχνη οσο δρν μπορειτε να φανταστητε....ατελοιωτες ωρες στο τηλ.,στο msn μεχρι και ξημερωματα κ.λ.π...το αποτελεσμα ο kavala44 υποβιβαστικε απο την 2η κατηγορια,εγω αποκλειστηκα απο ομαδα μποτ στον πρωτο γυρω του κυπελου και η ομαδα μου δεν επεσε λογω οτι ειχε καποιες προδιαγραφες απο την 3η κατηγορια(5 σεζον), αλλα στην σεζον 9 και οι 2 Εθνικες πηγαν περιφημα με ροστερ πολυ χαλια.
Μ΄αυτα που λεω θελω να καταλαβουν ολοι οι υποψηφιοι οτι θα πρεπει να δουλεψουν και να κανουν θυσιες ακομη και σε βαρος των ομαδων τους για να φερουν περας με την Εθνικη.
Οσοι νομιζετε οτι θα μπορεσετε να αντεξετε την πιεση και τους φιγουρατζηδες εκ του ασφαλους Εθνικοπατερες στην κριτικη τους εκ των υστερων.... συνεχιστε.

Καλη επιτυχια σε ολους σας

This Post:
00
136167.78 in reply to 136167.77
Date: 3/25/2010 1:16:23 AM
Overall Posts Rated:
11
Επειδή ακούστηκαν κάποιες κατηγορίες για τους χρήστες των υψηλών κατηγοριών αλλά και για να καταθέσω τη δική μου απόψη ήθελα να πω 2 κουβέντες. Θα μου επιτρέψουν οι φίλοι και συμπαίχτες ιδιαίτερα της Α1 να πιστεύω πώς αυτά που θα πω αντιπροσωπεύουν τις σκέψεις των περισσοτέρων από εμάς.

Κατ'αρχάς να πω πώς θα ήταν ό,τι πιό εύκολο να κατεβεί κάποιος από την Α1, να πει γειά σας ήρθα, να πάρει περίπατο τις εκλογές και να κάνει το κομμάτι του ως ΝC. Δεν το έχει κάνει κανείς και επιτρέψτε μου να πιστεύω πώς αυτό είναι στάση ευθύνης και ωριμότητας και θα σας εξηγήσω γιατί.

Η εθνική ομάδα χρειάζεται εντελώς διαφορετική διαχείριση από το σύλλογο. Σίγουρα η τακτική και το σκάουτινγκ των αντιπάλων είναι ίδια, όμως η στρατηγική προσέγγιση είναι διαφορετική. Επομένως η καλή πορεία ενός συλλόγου δεν εξασφαλίζει ένα καλό Εθνικό προπονητή. Οι εθνικές ομάδες, όπως και στο χατρικ που πολλοί γνωρίζετε, είναι ένα παράλληλο και εντελώς διαφορετικό από το κανονικό παιχνίδι.

Η Εθνική απαιτεί πολλές ώρες δουλειάς. Για κάποιον που δεν έχει ξαναδουλέψει ως Εθνικός προπονητής απαιτεί ακόμη περισσότερες ώρες. Εξ όσων γνωρίζω, δεν υπάρχουν και πολλοί προπονητές στην Α1 με άπλετο ελεύθερο χρόνο, είναι και αυτοί άνθρωποι με δουλειές, οικογένοιες, στρατός, υποχρεώσεις κλπ. και δεν υπάρχει μόνο το ΒΒ στη ζωή τους ώστε να απαιτούμε από αυτούς να αναλάβουν τις υποχρεώσεις της Εθνικής.

Επομένως θεωρώ υπεύθυνη τη στάση των χρηστών της Α1, από τη στιγμή κιόλας που δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο. Σκεφτείτε το πιο πρακτικά. Θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους π.χ. του υπερπρωταθλητή Ασυγκράτητου, να αναλάβει την Εθνική αν δεν έχει τη διάθεση και τον απαιτούμενο χρόνο, μόνο και μόνο επειδή λέγεται Ασυγκράτητος. Να είστε σίγουροι πώς αν κάποιος σαν τον Ασυγκράτητο κάνει κάποια στιγμή την κίνηση για την Εθνική, θα είναι κατόπιν πολύ προσεχτικού σχεδίου και μελέτης των ιδιαιτεροτήτων της Εθνικής, όπως είναι το σωστό δηλαδή.

Εύχομαι πραγματικά καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον επόμενο NC. Όλοι μας θέλουμε να δούμε την Εθνική, τη βιτρίνα του Ελληνικού ΒΒ, όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Last edited by Donald13 at 3/25/2010 1:19:29 AM

Life is too short to cry, Long enough to try
This Post:
00
136167.79 in reply to 136167.67
Date: 3/25/2010 6:50:03 AM
Overall Posts Rated:
00
εγω για να πω την αληθεια δεν εχω ακομα κανενα σιγουρο παντως εχω καποιους φιλους στο game απο μεγαλες κατηγοριες και μικρες ακομα πιο πολλους που λογικα θα βοηθησουν..εννοειτε οτι αυτοι δεν θα φτασουν γιατι αν εχεις διαβασει και την ομηλια μου θα πρεπει να βρουμε απο ολες τισ ομαδες18-19 χρονων παικτες που θα μπορουν να βοηθησουν την ομαδα..

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
From: Antil11

This Post:
00
136167.86 in reply to 136167.85
Date: 3/25/2010 8:26:58 AM
Antil Global B.C.
III.1
Overall Posts Rated:
138138
afto einai to 8ema , edo eprepe na milame EMEIS kai na mas ypovalete eseis Erotiseis....

kai akoma asxoloumaste me to poios evale akoma ipopsifiotita , kai gt.....

Advertisement