Peale sinu tähelepanu juhtimist ATT vs ZAP mängule on mulle sulle veel üks huvitav näide:)
B3 mäng võõrsil Ecuadori parima tiimi vastu. Eeldasin tasavägist mängu, aga muidugi lootsin võitu. Peale tasavägist algust, hoidsin ja kasvatasin vaatamata põhiviisiklase vigastusele stabiilselt eduseisu: I va. 24-19 ja poolajaks edu 54-43. Veel statistikat poolajaks: visked kokku 21/43 sh. kolmesed mul 4/7; laud mulle 25 (4) - 17 (1). III va. jätkus mäng samas rütmis ja kui kellal oli seda veerandit 7.35 mängida oli edu 18 punkti: 63 - 45. Tundus, et tuleb puhta WO:) Aga siis toimus muutus, vbla hakkas kodupublik 6. meest mängima? Ülejäänud veerandi 7 minuti ja 35 sekundi jooksul kaotasin seisuga 2! - 9 ja enne viimast va. seis 65 - 54. IV va. jätkus vastase lähenemisega- nüüd rabas vastane ründelauda nagu muda ja kui 24 mintiga oli koos kõigest 1 ründelaud, siis teise 24 mintiga tuli neid 5x rohkem, mis võis tegelikult olla ka puhas juhus- ükspuha, kas siis 1 v 5:) Aa, ja see vigastatud vend teibitu mul 2. poolajaks mängukõlblikuks ja too sai mängu jätkata, nii et mingit äravajumist selle arvelt ei olnud. Ühesõnaga tabavaus oli mul järsku maailma sitem ja vastane sai 2nd chance'e ning 0.34 enne lõppu oli mu edu 80 - 78. Pinge oli üleval!:) Õnneks vastane peale 1 kolmese enam eriti täpne polnud ja vabakate toel ikka vajalik võit 88 - 81.
Statistiliselt oli 2. poolaeg siis järgmine: visked kokku 12/41 sh. kolmesed 0/13; laud nüüd juba vastasele 22 (0) - 31 (5). Kui vaadata lihtsalt numbreid tagantjärgi, siis tundub asi isegi täitsa reaalne:P Play-by-play jälgides, kuidas edu maha mängitakse, ei tundu see muidugi kunagi eriti reaalne, aga sa vist oled ka leppinud, et see ongi korvpall!?:)
Kokkuvõttes oli hea närvikõdine mäng.