Megmondom a frankót, én ezért nem adnék 3 millát, de még egyet sem. Nagyon szép, nagyon jó, de csődbe vinné a csapatom egy fél szezon alatt. Hány csapat van Magyarországon, akik ezt el tudnánk tartani 5-6 szezonon keresztül? Tekintsünk most el attól, hogy 30 éves. Első osztályba azért kell csapat is, nem elég egy ilyen játékos. Hány csapat tudná megengedni magának, hogy ilyet vegyen a 4-5-600k-s kerete mellé? Másodosztályban még annyi esély sincs rá. Nekem pl most úgy 284 a csapatfizum, hogy van két 19 éves centerem, akiket edzek. Tavaly még az egyik helyett egy 100k-s centerem volt, 370 körül volt a csapatfizu. Számold ki, mekkora jegybevétel kellene, hogy eltartsak egy ilyet. Ha most az egyik centert lecserélném erre, lenne 530k-s csapatfizum. Tavaly, amikor ment a szekér és nyertem az idegenbeli meccseket, 90-95%-os töltésem volt, akkor volt 370-380k között a jegybevétel. Magyarul másfélszer ekkora bevétel kéne, amihez viszont nem másfélszer, hanem kétszer ekkora stadion kéne. És még akkor is benne van a pakliban, hogy kikapok idegenben és esik a nézőszám, máris bukó a hét a 40ezres(!) stadionnal. Ne adj isten, lesérül ez a játékos 5 hétre. Na olyankor mi van?
Na ezért mondom, hogy szép dolog ilyet kiedzeni, de totál felesleges (sőt pazarlás) addig, amíg nincs biztosítva az eltartása.
Don't feed the troll