Mojne se ofirat prije svega, ko si ti uopste, ne pamtim kad sam te vidio na forumu, imas ekipu u prvoj ligi i dalje vidim, zanimljiv si totalno.
Nema potrebe da nabrajam reprezentacije protiv kojih smo slavili dok sam ja bio selektor, niti da se spustam na tvoj nivo i bacam ti neke carolije.
Okej igrali smo dobro, pobjedili smo sve losije reprezentacije u grupi a od boljih smo izgubili, i to je neki uspjeh? Vuk je postigao uspjeh, ostalo je prdimahovina. Sada smo bili skroz blizu, malo je nedostajalo, pa makar to bio Gligic koji je mogao donjeti prevagu svojim skillovima i formom.
Nisi ti tu da mislis vec da se nabija kos razlika na tebi. Na iducim izborima ces vidjeti ko je u manjini kad se prava raja organizuje, jer prosli put nismo smatrali prijetnjom smijesnog menadzera koji nikad nista nije ostvario u karijeri, ali eto, tako vrijeme doslo pa se cirkus, matrix i sl moze praviti od reprezentacije.
Gligic je doktor za svakog igraca kojeg si ti posjedovo, doktor nauka, isto tako i za veliku vecinu ovih u reprezentaciji.
Btw tico igra sa skoro svim igracima koje sam ja doveo u reprezentaciju, o velikoj vecini za koje sam se ja pobrinuo da postanu ovakvi kakvi jesu itd, ma totalno nebitno, kao i ti, i ja nasao s tobom tipkatii, imas mahanje.
This is where we hold them!