BuzzerBeater Forums

Poland - II.2 > All Star Weekend

All Star Weekend

Set priority
Show messages by
This Post:
00
52272.76 in reply to 52272.75
Date: 5/9/2010 3:31:31 AM
Overall Posts Rated:
2727
Czas odkurzyć wątek bo ASW zbliża się wielkimi krokami. Ale chyba BBcy muszą nieco poprawić algorytmy wyboru graczy, bo to ustawienie woła o pomstę do nieba. Przynajmniej w B8:

1. Bocz nie wszedł nawet na rezerwę.
2. AM gra (to już coś, bo sezon czy dwa temu nawet do składu nie wszedł) na SFie - poradzi sobie, ale na SG mógłby naprawdę powymiatać.
3. Na SG gra gość, który ma pensję 13k - ja wiem, że pensje nie grają, ale już jego zmiennik jest chyba lepszy.

na podkoszowych się nie znam, więc się nie wypowiem.

This Post:
00
52272.77 in reply to 52272.76
Date: 5/9/2010 4:02:51 AM
Overall Posts Rated:
515515
W moim 3 sezonie (niestety ostatnim ;-)))) po raz pierwszy jakis moj zawodnik sie pojawil, co moze doprowadzic do tego ze obejrze ten mecz :-)))) i popatrze jak odbijamy sobie za te wszystkie porazki w konfrontacji G8-B8 :-))))
Cieslinski ma dobry sezon a moj emerytowany francuz tez sobie daje rade choc nie gra na swojej optymalnej pozycji
No na rezerwe trafil tez Warczak co tez cieszy
Kto ma wiece niz 3 zawodnikow w ALStar? ;-)))) (zdradze ze przelecialem nad paroma miastami, pozrzucalem troche cukierkow i od razu gawiedz uradowana i glosowanie po linii :-)
Normalnie gdybynie to ze polowa mojej konfy gra caly sezon jakimis ogrodnikami to pomyslalbym ze naprawde mam szanse na historyczny wynik ;-))

Osobiscie obstawiam wygrana G8 wyzej niz 20 punktami :-)

This Post:
00
52272.78 in reply to 52272.76
Date: 5/9/2010 5:46:40 AM
Baltic Strong
IV.29
Overall Posts Rated:
17181718
Absolutnie zgadzam się z Tobą. O ile z wyborem podkoszowych można się jeszcze zgodzić to gracze obwodowi w B8 to istna herezja ;) Adam na SF to jest nadużycie podobnie jak w zeszłym sezonie na PG... W chwili obecnej raczej nie ma w naszej lidze ( chyba ;) lepszego SG i tam powinno być jego miejsce. Jak zobaczyłem, że Bocza nie ma nawet w meczowej 10 to się zaśmiałem On by sobie poradził na PG, SG i SF....ale okazuje się, że jest za słaby na ASG No trudno...chociaż do trójek się załapał ;)
Od kilku sezonów powtarzam, że ASG to wielka ściema ale w tym sezonie to już megaściema ;;;))))

This Post:
00
52272.79 in reply to 52272.78
Date: 5/9/2010 7:04:18 AM
Overall Posts Rated:
1414
Absolutnie zgadzam się z Tobą. O ile z wyborem podkoszowych można się jeszcze zgodzić to gracze obwodowi w B8 to istna herezja ;) Adam na SF to jest nadużycie podobnie jak w zeszłym sezonie na PG... W chwili obecnej raczej nie ma w naszej lidze ( chyba ;) lepszego SG i tam powinno być jego miejsce. Jak zobaczyłem, że Bocza nie ma nawet w meczowej 10 to się zaśmiałem :) On by sobie poradził na PG, SG i SF....ale okazuje się, że jest za słaby na ASG :) No trudno...chociaż do trójek się załapał ;)
Od kilku sezonów powtarzam, że ASG to wielka ściema ale w tym sezonie to już megaściema ;;;))))

Moj zaden zawodnik nie zalapal sie nawet do 20tki, chociaz PG ma najlepsza srednia asyst, a i mysle ze Gorboi sie pozytywnie wyroznia na PFie.

This Post:
00
52272.80 in reply to 52272.77
Date: 5/9/2010 7:20:08 AM
Overall Posts Rated:
1414
Normalnie gdybynie to ze polowa mojej konfy gra caly sezon jakimis ogrodnikami to pomyslalbym ze naprawde mam szanse na historyczny wynik ;-))

I moze tu jest pies pogrzebany - algorytm wybiera tak zawodnikow zeby mecz byl wyrownany wiec u nas też grają ogórki ;)

This Post:
00
52272.81 in reply to 52272.80
Date: 5/9/2010 7:26:00 AM
The French Bulldog's
II.4
Overall Posts Rated:
11501150
Second Team:
The French Bulldogs II
A u nas trzecie miejsce w głosowaniu na SG zajął mój zawodnik, którego dopiero kupiłem;-))) I zdążył zagrac jeden mecz w naszej lidze... wczoraj! To po prostu jest na maxa losowe i tyle.

This Post:
00
52272.82 in reply to 52272.81
Date: 5/9/2010 7:40:19 AM
Overall Posts Rated:
22
ale ode mnie nie ma ani 1 zawodnika więc to losowanie takie złe nie jest

This Post:
00
52272.83 in reply to 52272.76
Date: 5/9/2010 11:41:11 AM
Overall Posts Rated:
390390
heh no faktycznie szokujace glosowanie ;)
Kogan jest najslabszym z moich obwodowych, nie mam pojecia jak sie tam znalazl, jego zmiennik rowniez z mojego teamu jest o niebo lepszy, inna rzecz ze nie zalapalo sie kilku mocnych gosci, jak np Galoch czy Bocz, takze niestety ASG to nieporozumienie, jak mialem gosci wyrozniajacych sie w poprzednich sezonach to nikt nie gral w All-Stars a teraz nagle ta lajca Kogan, nie chce byc zlym prorokiem ale ciezko bedzie o zwyciestwo B8...

This Post:
00
52272.84 in reply to 52272.76
Date: 5/10/2010 6:08:38 PM
Star Starachowice
III.9
Overall Posts Rated:
5555
Czas odkurzyć wątek bo ASW zbliża się wielkimi krokami. Ale chyba BBcy muszą nieco poprawić algorytmy wyboru graczy, bo to ustawienie woła o pomstę do nieba. Przynajmniej w B8:

2. AM gra (to już coś, bo sezon czy dwa temu nawet do składu nie wszedł) na SFie - poradzi sobie, ale na SG mógłby naprawdę powymiatać.
3. Na SG gra gość, który ma pensję 13k - ja wiem, że pensje nie grają, ale już jego zmiennik jest chyba lepszy.

1 widocznie jest zbyt cienki;-))
2 widocznie u ciebie grał na SF'ie?
3 Na SG Kogan to porażka, już ten drugi czy mój 3 Segovia byliby lepsi
4 Na Pf'ie i Liberman i Kontoulis są znacznie lepsi niż ten rezerwowy na 2 miejscu
5 Na C myślę, że Bellavista jest znacznie lepszy niż ten Paszkowski który pewnie już nie trenuje.

From: jckpl

This Post:
00
52272.85 in reply to 52272.79
Date: 5/10/2010 6:13:25 PM
Star Starachowice
III.9
Overall Posts Rated:
5555

Moj zaden zawodnik nie zalapal sie nawet do 20tki, chociaz PG ma najlepsza srednia asyst, a i mysle ze Gorboi sie pozytywnie wyroznia na PFie.

Twój PG do ostatniego meczu ciągle przegrywał w średniej asyst z Karnim, a wygrywa tylko dlatego, że Ramzi w ostatnim meczu był rezerwowym.

ale nie powiem że nie jestem zaskoczony obecnością w składzie moich obu PG, a szczególnie Dardillaca, który grał bardzo mało głównie jako rezerwowy.

Last edited by jckpl at 5/10/2010 6:14:13 PM

This Post:
00
52272.86 in reply to 52272.84
Date: 5/10/2010 6:16:05 PM
Overall Posts Rated:
2727

1 widocznie jest zbyt cienki;-))
2 widocznie u ciebie grał na SF'ie?
3 Na SG Kogan to porażka, już ten drugi czy mój 3 Segovia byliby lepsi
4 Na Pf'ie i Liberman i Kontoulis są znacznie lepsi niż ten rezerwowy na 2 miejscu
5 Na C myślę, że Bellavista jest znacznie lepszy niż ten Paszkowski który pewnie już nie trenuje.

1. Pensje nie grają, ale....
2. Ale grywał też na PG i chyba głównie na SG...
3. Myślę, że nawet Galoch byłby lepszy - ten co go kiedyś renowałem, a potem MR go przejął.
4. Nie wiem, czy Grek byłby lepszy..

....ale faktycznie ASG to PORAŻKA

Advertisement