Ukraina vs. España 122 - 118
Ukraina
Атака під кошик
Персональний
España
Розіграш на периметрі
Персональний
Якби хтось мені сказав шо саме так закінчиться мій перший матч на посаді головного тренера , я б не повірив.
поки його дивився то чуть інфаркт не получив.Ладно перейдемо до матчу, матч получився дужже напруженим,(напевно найнапруженіший матч для мене за весь час , який я провів в ББ).Іспанець вроді нас недооцінив, і викликав всього 10 гравців, а на матч виставив взагалі 9 , де логіка?незнаю. це потрібно спитати в їхнього менеджера, може він когось тренив в 1 слот?:))))
Незважаючи на те , що ми програли 1 четверть 32-30 у другій ми затиснули Іспанців, і пісшли на перерву з рахунком 60-59 феноменальний результат для 2 четвертей.В третій четверті наші нарощували відриив , правда дужже тяжко це йшло розрив був від -3 до +9 ,але на останню четверть ми пішлим за переваги +4.Остання четверть це взагалі , виграючи по ходу матчу +9 ми получаємо за 20 секунд до кінця матчу -2.Але наші гравці не опускають руки і переводять матч в ОТ.В От програючи по ходу -4 (якшо я не помиляюся) ми за останні 2 хвилини затискаємо суперників, і чи то на досвіді чи то на виносливості вириваєм перемогу в 4 очка -Це фантастика, в чаті просто аншлаг, іспанці в шоці, наші менеджери , яких назбиралося до 10 чоловік( на матчах збірної давно такого не було) також в шоці.Їхній тренер пару раз мене питав чи дійсно ми граємо на (шифруємся) .В чаті навіть сидів і спостерігав за матчем, тренер Ірландії.
Щодо рейтингів то вони також одні з найвищих за всю нашу історію, непам*ятаю чи було у нас хоть колись 15 в одному з рейтингів, і це на початку сезону при такому настрою.
Щодо гравців, хотілося б виділити Левицького , Рябова та Буріменка, ця трійця зробила цю перемогу реальністю, низький уклін менеджерам , які їх виховали та продовжують їх тренувати, а також тримати у формі.Від мене вам ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!
Кольчін відіграв, також на дуже непоганому рівні, Горностаєв трошки гірше.Мультік, новачок каші не спортив, а навпаки дуже непогано підсилив нашу атаку під кошик, (6 очок за 11 хвилин дуже непоганий результат, надіюся цього гравця продовжуватимуть тренувати, і він стане одним з лідерів збірної у майбутньому.
Бурак , Філіпченко і Салівон також зробили вклад у нашу перемогу.Антигерой матчу - Гливінський, чому так незнаю.
Ми переграли Іспанців, по Штрафних , підборах в нападі,підборах загалом,зробили вдвічі менше втрат 5 проти 11, зробили 6 перехватів, проти 1 у Іспанців,зробили більше блоків,а також 7 фолів, проти 17 у суперника.Тобто ми переграли практично у всьому Іспанців, і по праву виграли цей матч.
І головне тепер коли у нас є всі шанси на вихід з групи, я дуже прошу всіх, тримайте форму гравцям, зараз ключові матчі, і вона дуже важлива.Я ж зі свого боку зроблю все можливе шоб досягти результату в майбутніх матчах.А також по можливості тренуйте їх.
Дуже дякую за ап Буріменку цього тижня, а також Айрону , за ап який получив Левицький.
Інші результати в нашій групі:
Crna Gora 83, Eesti 102
Azərbaycan 80, Hrvatska 115
Ireland 76, Suomi 111
Тобто всі наші основні конкуренти виграли, і у всіх матчах одинаковий настрой,ну це таке, головне шо у нас є перемога, будем тепер думати , що робити з Естонцями в наступному турі.З п*ятниці після тренування запрошуються всі на офф сайт, кожна ваша думка важлива для прийняття остаточного рішення.
Удачі нам в наступних матчах:)))