Azt írtad, azt akartad kihasználni, hogy a kinti embereink multisak és magas a 2 pontosuk. Erre pedig a legideálisabb taktika a legjobb benti ember dobjon? Az oroszok ellen a ts ugyan annyi volt, viszont az oroszok 2x erősebb csapat mint emezek. Mint már írtam, ne menjünk ebbe bele, mert nem lesz jó vége. Ott van az u21-es meccs, nézz bele és láthatod milyen taktikát választottam volna a helyedben. A helyzetem ugyan az volt (TS)azzal a hátránnyal, hogy ráadásul nem semleges pályán játszottunk. Ki akartam használni a kinti embereim erejét. Azt meg nem tudom, hogy honnan veszed, hogy az oroszok TS-e ugyan annyi volt mint nekünk, a belgáké meg 10-es most. Ti megbeszélitek egymás közt azt, hogy kinek mennyi van?
Ráadásul Rufusz Csizmadia 7 es forma.
+Fazi a keretbe sincs igen. Bánk játszott volna csere DH-t. Nem csodálom, hogy Borgi végig tolta a meccset. A végére a belét kiköpte gondolom. Öszvér csapattal öszvér taktika. Nem tudom, ez a Sütöri gyerek mit tud, azért érdekelne csak, mert írtad, hogy milyen gyenge srác vert meg minket, kiváncsi lennék rá, Sütöri mennyire volt ideális opció rá. Pusztán azért választottam volna más taktikát, mert szerintem más taktikával jobban ki lehetett volna használni 1-1 poszton az erősebb állományunkat. Neki is ez jött be BD poszton. Sajnos az izolációs játék ellen a zóna jól működik. Belenyúlt a tutiba ezzel a zónával. Azt is látni kell, hogy botrányos amit Gonda művel ezeknél a semleges taktikáknál támadásban. 33%-al tüzelt az elmúlt 2 meccsen. A mostani is rajta ment el. Ha ennyire nem használható ezekhez, és csak ő van formában más nem, akkor talán figyelembe veszem, hogy a gyerek tragikomikus ebben a helyzetben tétmeccseken. Ilyen kis apróságokon sok múlhat.
Persze most megint csak azt látod, hogy bántanak, meg kritizálnak meg mindenki ellened van, meg nem szeretnek meg ilyen baromságok. Közbe meg az ember csak próbál segíteni, próbál adni 1-2 tippet ötletet mit lehetne máshogy csinálni. Nem biztos, hogy jobban, csak máshogy. Lehet ezeket a dolgokat nem vetted észre. Nem magyarázkodni kell, láss a dolgok mögé. Mert tavaly Svájc ellen legjobb kintivel, idén Belgium ellen legjobb bentivel............!