Nehezen tudom elképzelni azt, hogy az ellenféltől függene, hogy otthon vagy idegenben lehet ellene eredményesebb a csapat (max ha speciális képességű a menedzsere).
Szerintem biztos, hogy állandó szorzó van arra is, hogy "mennyit ér" az, ha hazai pályán játszik a csapatod, "mennyit ér" az, ha magasabb a csapatszellemed, "mennyit ér" az, ha a menedzsered a hazai pálya előnyödet erősíti, vagy éppen idegenben az ellenfél hazai pálya előnyét gyengíti (belekalkulálva azt is, hogy hányas szintű a menedzser).
pontosan ugyanúgy, mint ahogy azt is figyelembe veszi a meccsmotor, hogy ki milyen hozzáállással játszik egymás ellen.
ja és nem biztos, hogy az első példa hibás. Nekem többször volt már olyan, hogy pl szombaton lazáztam, vasárnap 9es volt a csapatszellemem. De amikor kedden beállítottama taktikát, akkor a csapatszellemem már csak 8as volt, pedig nem volt közben meccs...
Ha tehát ma már nem 9es, hanem csak 8as a példabeli csapat csapatszelleme, akkor a szombati normál után simán lehet a rájátszásra 7es, ugye?
Edit:
és igen!! tényleg egyet csökkent a csapatszellem úgy, hogy nem volt közben meccs!! még egyszer: nem az én csapatomról van szó, hanema tesóméról.
Last edited by öcsikutya at 12/23/2010 1:22:00 AM