Nagy baj talán még nincs?! Pl. magas posztokon, ahol kell a fizu: Klárik, Shultz, Kasper, Csongvai, Aczél, Karácsony azért ott van fiatalként.
1-3 posztokra meg ha képtelen vagyunk 150-180k-s embereket nevelni és eltartani, akkor meg is érdemeljük.
Amúgy igen, elnézve Fazekast, Menyhértet...ilyen embereket már lehet 7-es edzővel se lehet kihozni. Át kell gondolni az edzéseket, hogy mennyi multi fér bele (mert azért az kell).
Ebben a pillanatban jobban tartok a meccsmotortól, mert ha a Luxemburg és Kazah meccsek a reálisak akkor sehol nem leszünk mostantól. Nekem egyelőre fogalmam sincs, hogy mi hogy megy itt. Luxemburgnál 40-60k-s emberek (4 embert kivéve) ... hosszabbítás...na nehogy már ez legyen a reális. Ha nem jövünk rá, hogy mi történik, akkor sehol se leszünk (keretbe már top10 körül vagyunk, de lehet már top10-ben)
Ez a higgadtan közeli nekem elég sovány, szerintem nem olyan jó (kivéve ha écs-centerbe 19-20-as 2pontos és 15-13 lv-tech minimum van. Ellenfélnél meg 15-16 bv center poszton...máshol majd 18-19 lesz...).
Last edited by Emteemaster at 10/6/2014 1:43:05 PM