Nemas stan, zena ti ne radi, ne vidis svetlu buducnost u ovoj zemlji, lome te teorije zavere o svetskoj masineriji(masoneriji), svoj uspeh ocigledno vidis kroz uspeh nasih sportista.
E sad moje pitanje glasi, sta si ti SRBENDO uradio za SRPSTVO pa ovde prosipas price o patriotizmu na najmizerniji moguci nacin i ono sto me je posebno fasciniralo u postu, s kojim ti pravom odlucujes ko je Srbin a ko nije Srbin i koji ti to kantar koristis da izmeris ko je koliki Srbin, veliki Srbine?
I da, mogli bi da se ispotpisuju jos onih par koji to vec nisu ucinili, pa da saznamo imena svih onih koji podrzavaju ovaj nebulozni post.
svoj uspeh ne vidim u uspesima nasih sportista, ali uzivam u njima. ko sto svako normalan i treba da uradi. ustvari nisam lepo rekao, ko sto svaki Srbin treba da uradi. ti se Noletim uspesima radujes kad igra Davis cup, a kad igra sam onda ne. vidim pravi si intelektualac. nadam se da znas sta ono SRB znaci ispred njegovog imena. intelektualac si. izguglaces.
a sto si se ti prepoznao u mom postu? niti sam se tebi obracao niti bilo kome konkretno. niti sam pricao o tome sta sam ja uradio sa ovaj narod vec sam pricao o momku koji zasluzuje postovanje svih nas. nije bitno voleli ga ili ne, ali postovanje zasluzuje.
i opet mi je cudno sto si se nasao prozvanim.
ali ko sam ja da ti pisem o tome. ipak si ti intelektualac. ja sam samo neko ko voli da vidi da mu neko drag uspe u zivotu. i onda to izjednaci sa svojim zivotom. i onda tudjim uspesima brise svoje neuspehe. i onda se positovecuje sa tim istim uspesnim ljudima. i onda i on postaje uspesan jer je uspeo da se poistoveti. pa da ja sam uspesan. pa ja sam Novak. zovite me tako.
ali i dalje mi je cudno sto si se nasao prozvanim.
verovatno si i ti u istim problemima kao ja pa ti kriv ceo svet za tvoj zivot. a vidis, intelektualce, ja sam se sa mojim problemima uhvatio u kostac. ali hocu i da uzivam u uspesima drugih. ljudski je.
i cekaj da se opet zacudim, sto si se ti nasao prozvanim?