Lisac,samo opušteno,nemoj se nervirati  zbog reprezentacije,kakav god rezultat da si ostvario ili ćeš ostvariti u budućnosti,nigdje ti to pored imena neće pisati...dok god BB-ovi ne uvedu istorijat rezultata,tj.neki link na kojem ćemo moći vidjeti rezultate i uspjehe sa rep. svakog selektora ,besmisleno je cimati se zbog reprezentacije...npr.ja postanem trener NT BIH,odvedem tim na svjetsko prvenstvo i osvojimo titulu,i šta ja imam od toga kada to nigdje neće biti upisano?...za par sezona,niko se više neće ni sjećati ko je vodio taj šampionski tim,niti će to znati novi korisnici...dok god je ovako,besmisleno je truditi se oko reprezentacije,barem po meni...ja da sam selektor kojim slučajem,ne bih ni postavljao taktiku,ne bih se trudio oko toga uopšte;)...Ovo može biti dobar prijedlog BB-ovima da uvedu nešto ovako:)...
Zaključak je slijedeći,dok god ti pored imena nebude pisao skor sa reprezentaciom,dok god uspjeh tima ne bude trajno upamćen i vezan uz tvoje ime,možeš biti i najgori,i koga briga...niko te i ne može povezati sa tim...
Da čujem,šta vi mislite o ovome?