Ah, bil sam tamo...a tako sam se nadao upoznati neko novo mjesto...=)))
Nema veze...onda se vidimo tamo...a ako se netko dvoumi oko dolaska, nema potrebe, nitko ne grize, bar za sad ne, i iako se pivnica zove ''Zlatni Medo'' definitivno tamo nema medvjeda, osobno sam to provjerio, valjda se nisu uselili u međuvremenu, a da i jesu vjerojatno bi ga istog trenutka prodali u obližnjoj otkupljivačnici zlata, pošto je zlatni naravno, a jednu zajedničku temu za razgovor imamo...BB naravno...ne, ne ima dvije...druga je pivo (na ovom djelu osobe mlađe od 18 godina lijevim palcem neka pokriju zadnju riječ, a desnom rukom neka s kotačićem na mišu lagano skrolaju ekran prema dolje dok ta riječ ne izađe iz vidokruga, za to sad ovdje ispod ostavljam razmak)...
A dalje bumo se nekako snašli, to je ono kao kad ste na prvom dejtu s komadom, i ponestane teme za razgovor i onda da ispunite neugodnu tišinu počnete pričat s komadom o autima, alu-felgama i štetnosti chip-tjununga...ili kao kad prvi put pričate s komadom, i umjesto da joj velite da ima lijepe noge jer ste ju po njima i zapazili, nekako promrmljate nešto o amputaciji, i da se iskopate iz sranja završite na tome da imate drvenu nogu...ma kužite kaj mislim...samo kaj je s ekipom puno lakše jer se praznine u razgovoru popune ispijanjem piva (i ovdje ponoviti ranije opisani postupak s lijevim palcem), a poslije prve runde više nema šanse da ponestane tema...=)))
Last edited by Ray Sadomazođubrilović at 9/16/2012 5:29:03 PM
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...