Παιδιά καλημέρα σας και ελπίζω να είστε όλοι καλά. Θα ηθελα να (ξανα)θέσω ένα ζήτημα που με προβληματίζει. Παίζω εδώ και πολλές σεζόν αυτό το το παιχνίδι και μου αρέσει πάρα πολύ. Δυστυχώς, βλέπω ιστορικούς χρήστες να έχουν φύγει ή να έχουν παρατήσει τις ομάδες τους. Πρόσφατα ο krepaleon άφησε την ομάδα του, ενώ ο καπετάν φασαρίας και ο νικόλας έχουν παρατήσει πάνω από 1 μήνα τις ομάδες τους. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα σοβαρά παραδείγματα ομάδων που έφτασαν τουλάχιστον 2η κατηγορία, αλλά αυτά έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι τα κίνητρα που δίνονται ώστε ομάδες που έχουν ιστορία στο παιχνίδι να μένουν και να μην χάνονται. Οι συγκεκριμένοι χρήστες απογοητεύτηκαν; Βαρέθηκαν; Μίλησε κάποιος μαζί τους, ώστε να κατανοήσει τον λόγο απογοήτευσης τους ή και να τους μεταπείσει; Ποιός ακριβώς είναι ο λόγος αποχώρησής τους και αν μπορούν να γίνουν προσπάθειες σε ανάλογες περιπτώσεις, ώστε ιστορικές ομάδες και χρήστες να μην φεύγουν από το παιχνίδι, διότι αυτό αποτελεί τελικά ζημιά στο παιχνίδι, αλλά και σε τελική ανάλυση στον ανταγωνισμό και το επίπεδο των πρωταθλημάτων.
Ευχαριστώ που ακούσατε τον προβληματισμό μου. Περιμένω τις απαντήσεις και τις προτάσεις σας.
Υ.Γ. Συγγνώμη που δεν εμφανίζομαι τόσο συχνά στα φόρουμ πια, αλλά με 2 παιδιά είναι πολύ δύσκολο. Ακόμα και στους αγώνες είναι δύσκολο να μπαίνω.
Last edited by epanastatis79 at 2/5/2014 3:21:18 AM