Igen, vannak. Csak azt felejted el megemlíteni, hogy Domi kérése az volt, hogy
ne legyen ennyi a fizujuk, eddzünk inkább kieget. Ezt te is tudod, mert már legalább ötször elmondtam, csak ilyenkor úgy teszel, mintha ez nem létezne.
Aham, megvennéd. És miből? Ne felejtsd el, hogy én azért nagyjából tisztában vagyok a pénzügyi helyzeteddel. De tegyük fel, meg tudod venni óriási szerencsével (bár azt most megmondom, hogy egy 215+ centis, legenda potos, 3*7 főskilles, és még ráadásul multis centert biztos nem veszel meg másfél millióból), az megint csak bullshit hogy te azt kiedzed 120k-sra
és még el is tartod. Egyszerűen nincs meg hozzá a háttered. Ha meg feláldoznád a csapatod érte, kiesnél harmadosztályba, ott meg végképp nem tudnád eltartani.
PEDIG nekem a kisujjamban van az u21-es scoutolás!
Na igen, itt kezdődnek a problémák. Senkinek nincs kisujjában a scoutolás. Főleg annak nem, aki szezonok óta nem scoutol, ugyanis folyamatosan változik a játék. Te meg szinte mindegyik hozzászólásoddal bebizonyítod, hogy a régmúltban élsz fejben.
Mondjuk az érdekelne, hogyan "vered ki a szart a tulajból", ha a tulaj olvasatlanul törli az üzenetedet, vagy éppen elolvassa, aztán nem reagál, mert magasról tesz az U21-re. Mostanában ugyanis ez a helyzet nagyon sok tulajjal. Aki meg reagál és az U21-ért edz, az úgyis megtesz mindent, annál többet te sem tudnál elérni nála.
Na akkor az embereid: azt mondtad, mind a négyet maxig edzetted 21 éves kor végére. Ez két esetben nem igaz, ugyanis Verebes még most sem maxos és Zimmermannak sem annyi volt a fizuja 22 éves orban, mint most. A másik két esetben meg nem érzem valami nagy teljesítménynek egy húzóember és egy sztár potos center maxra edzetését.
És persze a szokásos ellentmondás: szerinted most minden úgy megy, mint 5-6 szezonnal ezelőtt, ami neked ugye az etalon. Akkor mit kritizálsz? Min akarsz változtatni? Döntsd el, hogy tényleg minden úgy megy-e és akkor ne kritizálj, vagy kritizálj, de akkor ne érvelj azzal, hogy ugyanúgy megy minden, mint abban az időszakban, ami neked az übercsúcs.