BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.767 in reply to 254065.765
Date: 1/27/2015 11:58:31 AM
Overall Posts Rated:
411411
Álmodik a nyomor. És gondolom idén kezditek! LOL

This Post:
00
254065.768 in reply to 254065.754
Date: 4/26/2015 3:18:20 PM
kk zte
II.3
Overall Posts Rated:
3434
Second Team:
kk zte II
Tanár úr kérem.
Azért volt ott egy komoly Tungsram is.
Illetve Oroszlány - Baja / Katinka Apja úgy szórta a trójkákat mint bolond a lisztet / Hosszú István

This Post:
00
254065.769 in reply to 254065.768
Date: 4/27/2015 3:31:51 AM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Mindkét felvetés jogos-nem is tudom,hogyan maradhattak ki ezek a gárdák...

Hosszú Puska meg pláne-ő még itt Szolnokon is mutatott pár csodát (nem csak az ellenfelek mezében,hanem szolnokiban is,csapatkapitányként).

A legnagyobb cupákom (Mea maxima culpa)!

From: newsea

To: Cimi
This Post:
00
254065.770 in reply to 254065.769
Date: 6/2/2015 3:47:36 AM
Overall Posts Rated:
110110
Azt írtad, azt akartad kihasználni, hogy a kinti embereink multisak és magas a 2 pontosuk. Erre pedig a legideálisabb taktika a legjobb benti ember dobjon? Az oroszok ellen a ts ugyan annyi volt, viszont az oroszok 2x erősebb csapat mint emezek. Mint már írtam, ne menjünk ebbe bele, mert nem lesz jó vége. Ott van az u21-es meccs, nézz bele és láthatod milyen taktikát választottam volna a helyedben. A helyzetem ugyan az volt (TS)azzal a hátránnyal, hogy ráadásul nem semleges pályán játszottunk. Ki akartam használni a kinti embereim erejét. Azt meg nem tudom, hogy honnan veszed, hogy az oroszok TS-e ugyan annyi volt mint nekünk, a belgáké meg 10-es most. Ti megbeszélitek egymás közt azt, hogy kinek mennyi van?

Ráadásul Rufusz Csizmadia 7 es forma.

+Fazi a keretbe sincs igen. Bánk játszott volna csere DH-t. Nem csodálom, hogy Borgi végig tolta a meccset. A végére a belét kiköpte gondolom. Öszvér csapattal öszvér taktika. Nem tudom, ez a Sütöri gyerek mit tud, azért érdekelne csak, mert írtad, hogy milyen gyenge srác vert meg minket, kiváncsi lennék rá, Sütöri mennyire volt ideális opció rá. Pusztán azért választottam volna más taktikát, mert szerintem más taktikával jobban ki lehetett volna használni 1-1 poszton az erősebb állományunkat. Neki is ez jött be BD poszton. Sajnos az izolációs játék ellen a zóna jól működik. Belenyúlt a tutiba ezzel a zónával. Azt is látni kell, hogy botrányos amit Gonda művel ezeknél a semleges taktikáknál támadásban. 33%-al tüzelt az elmúlt 2 meccsen. A mostani is rajta ment el. Ha ennyire nem használható ezekhez, és csak ő van formában más nem, akkor talán figyelembe veszem, hogy a gyerek tragikomikus ebben a helyzetben tétmeccseken. Ilyen kis apróságokon sok múlhat.

Persze most megint csak azt látod, hogy bántanak, meg kritizálnak meg mindenki ellened van, meg nem szeretnek meg ilyen baromságok. Közbe meg az ember csak próbál segíteni, próbál adni 1-2 tippet ötletet mit lehetne máshogy csinálni. Nem biztos, hogy jobban, csak máshogy. Lehet ezeket a dolgokat nem vetted észre. Nem magyarázkodni kell, láss a dolgok mögé. Mert tavaly Svájc ellen legjobb kintivel, idén Belgium ellen legjobb bentivel............!

This Post:
00
254065.771 in reply to 254065.770
Date: 6/2/2015 3:52:23 AM
Overall Posts Rated:
110110
Amúgy annyit még hozzá tennék, hogy a gyerek ahogy nézem totál esélytelennek képzelte magukat, ha 3:2-őt választott a 2 pontos támadás ellen. Ebből nem következtetek arra, hogy a TS-e az eget verdeste. Befosok, hogy ki tudunk kapni 3:2 zóna ellen dupla elcseszett MNF mellett egy Belga csapattól. Nem tudom eldönteni, hogy ekkora pechünk van, vagy ennyire retek a csapat ténylegesen, vagy...........?

From: vendabal

This Post:
00
254065.772 in reply to 254065.771
Date: 6/2/2015 4:27:31 AM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Azért egy kicsit visszafoghatnád magadat...vagy....

Tesztelésre használjuk a szezont, ráadásul az mnf-ét próbáltuk kicselezni, ami totálisan sikerült is, a ts-sel meg ilyen sorsolás mellett nem tudtunk mit kezdeni.

HUNGARY!
This Post:
11
254065.773 in reply to 254065.772
Date: 6/2/2015 4:47:17 AM
Overall Posts Rated:
188188
Tesztelésre használjuk a szezont

Talán nem válogatott szinten kellene tesztelni. Itt már csak az eredmény számít.

This Post:
22
254065.774 in reply to 254065.772
Date: 6/2/2015 4:57:50 AM
Overall Posts Rated:
110110
Vagy.......!

Azt azért közölhettétek volna, hogy teszt szezon következik. Senki se várta, hogy a TS-el kezdjetek valamit. Azt se vártuk, hogy magyarázkodjatok, sőt kértem is hogy ne. De ha már elkezdi cimi a magyarázkodást, legalább legyen értelme. Vagy ne tegye. És kilukadtunk a sorsolásnál ismét. vendabal a gáz az, hogy ha megnézed, olyan a rendszer, hogy a gyenge csapatokat teszi először össze az erős csapatokkal. Tehát a sorsolásunk nem peches, hanem "irányított". Ezt nem kell elfogadni, csak vissza kell nézni az éveket. Mindig az erős csapatok tolják egymás ellen utoljára a ki-ki meccseket. Szóval ahogy csúszunk le a tabellán, úgy nehezedik majd egyre jobban a helyzetünk. Amikor úgy döntötök, hogy teszteltek, ezt tartsátok mindig észben. Úgy érzem ez azért nem egy minden mindegy meccs volt. Talán Emtee volt az, aki szezon előtt megfogalmazta a lényeget. Nem a továbbjutás a fontos, hanem az, hogy a maxot kihozzátok a szezonból.

Ha olvastad, külön kitértem arra, hogy dícséretes, hogy így kicseleztétek az ő MNF-ét.

Minden ilyen meccs után jön az:

ez vicc, meg nem hiszem el, meg mit kellett volna csinálni még stb stb!

Ha nem vár reakciót az ilyen hsz-re, minek írja be? Ha vár reakciót, akkor fogadja el. Ha nem fogadja el, akkor elkezdhet magyarázkodni, aminek eddig se volt semmi értelme. És akkor belemegyünk a magyarázkodás magyarázkodásába. Aminek már láthatóan semmi értelme nem volt. Ráadásul a hülyeség megmagyarázásával feldobja a magaslabdát. Hülyének meg ne nézzen már senki. Nem hiszem, hogy bármi olyant írtam, ami nem igaz. Ha meg valakinek nem inge valami, ne vegye fel, vagy....... ;)

Mind1, jövő héten majd jöhettek az u21-es szobába kritizálni, mert a helyzetem rosszabb jelenleg, mint ami a tiétek volt most. Meglátjuk mit lehet kihozni belőle.

This Post:
00
254065.775 in reply to 254065.773
Date: 6/2/2015 5:45:12 AM
Overall Posts Rated:
110110
Tesztelésre használjuk a szezont

Talán nem válogatott szinten kellene tesztelni. Itt már csak az eredmény számít.

Lehet válogatott szinten is tesztelni. Én azt mondom a minden mindegy meccseken pl. jó tesztelni. Viszont szerintem ez azért nem az a kategóriájú meccs volt. Az első 2 meccs után eldőlt, hogy 4-5 edzőmeccsünk lesz a szezon felétől tesztelésre. Azokat kell erre használni. Meg kellett volna az elmúlt szezonokban erre használni.

From: Cimi

This Post:
00
254065.776 in reply to 254065.774
Date: 6/2/2015 8:51:20 AM
Overall Posts Rated:
146146
Ez nem magyarázkodás volt hanem tény. Igazából csak a támadás nem jött be amugy minden okés volt. Tény,hogy kint nem tamadhatunk tiiizenketo dobtávval ezt kilöttük. A ts előny és az 1-1 védekezés.miatt kilöttük a gyp higgadtat. Az mnf miatt pedig a 2 pontost higgadtan közelrőlt. Tehát maradt a legjobb belső és alap ennyi. Ezek a tények és nem vitatkozás. A felháborodásom oka a zona ha 1-1 et megy nem mondok semmit de igy,hogy pattanozást domináltuk ez van.
Gondánál meg most nem volt választás. Szieben volt a másik opcio de ő mind passzban mint dobásban 1-1 ben és 2 pontosban gyengébb.

From: Mikhail

This Post:
00
254065.777 in reply to 254065.776
Date: 6/2/2015 9:02:43 AM
Overall Posts Rated:
188188
Egy kérdésem lenne. Miért kell "kilőni" taktikákat támadásban, amikor 1-1 védekezés. Szerintem pont ekkor lehet igazán kihasználni, ha egyik játékos jobb mint a másik.

Advertisement