Na, itt az ellentmondásod, hogy azt mondod előbb hülye vagyok és mit akarok a multival, közben meg azt mondod, h 21 évesen csak multizol!!... nem lehet előbb multizni pl fél vagy 3/4 évet és utána meg a főskilleket tolni?
Utóbbit akartam csinálni és ehhez kerestem játékost! Azt viszont nem tudom , h dominak kivel mi szándéka?
Kinek szán majd multit 21 évesen?
megvenném, de nincs ilyen, adnék érte 2 milliót is, de azt mondod te még 1-et sem adnál még a kész játékosért sem! Akkor meg hadd döntsem el mire nem szórom el potyára a pénzem vagy mire igen.
Eltartom még van időm és pénzem is, h 20000-e arénát építsek lassan már 17000-es lesz
Követek mindent, múltkor is hoztam a 17kv-s magas passzos olasz ir-t, akinek nudli 2 pontosa volt mégis az volt jó nekik.
Mi bajod volt a múltkori (szerdai) ir példával? nem mondtad, h szar és még csak ki sem röhögted ahogy tervezted (te kis huncut :) Tökéletes példány és még csak nem is extraklasszis, tehát röhögve kiedzhető.
mi bajod volt a bedobóval? ja, hogy nem edzenél, ok ezt tudjuk és elfogadom.
bárcsak minden évben hasonló classic bd-ink lennének,mint amit írtam
tehát megbukni látszik a múltban élés elméleted...
rutin? mutass rajtam és vendán kívül még olyan játékost, aki annyit töltött az u21 mellett,mint én vagy ő. naugye.. nem fog menni
akkor meg kár sopánkodnod a rutinhiány miaztz, a rutin a játékban is nagyon fontos tényező így a scoutolásban is előnyös a tapasztalat.
a tulajból kiverés nem a süketek problémája, hanem a tohonya, lustáké, akik csak tesze toszán edzenek a maximum helyett. azokat meg tudnám hajtani. a süketekkel nincs mit kezdeni...
olvasd el előző hsz utolsó mondatát Verebesről, mert nem érted ahogy látom.. ő félkész jelenleg és még edzem tovább
Zimmemann maxolt utolsó 5-6 héten egy dekát lépett már semmitől, az enyém volt csak jobban tudom,mint te.
Még 1* mondom, ha az a baj, h bemaxoiltam egy húzóembert, akkor kérlek mutass idén év végén maxos hátvédet! nem fogsz tudni!
A fizetéseket meg variálták még jó, hogy nem annyi,mint régen volt.
mit kritizálok? olvass vissza.. 2-3, nincs irányító, szar a forma, s**ik a scout a neveltekre..
soroljam ismét, ugye nem akarod én már kezdem unni, hogy falra hányt borsó, amit én vagy dzsevasz vagy ww mond most kritika gyanánt.
csak jelzem, az emberi viselkedés eleme a befogadás, a meghallgatás is, de itt egyesek csak csuklyával a fejükön ülnek a trónon és le..ják a jó akarók véleményét, ami még nem is bántő, hanem kulturált formában volt előadva.
nem akarom tovább ragozni a szót, nem kérek választ tőled
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/10/2014 11:22:16 AM