U21 gözlemci ekibinden bazı takımların bunlara dahil olduğu doğrudur. Forumda hilecilik faaliyetleri hakkında konuşmak yasak olduğu gibi GM'ler de detaylı bilgiler sunamıyor. Bu yüzden özellikle ithamlardan uzak durulması gerektiğini söylemem gerekiyor.
Kiku Hocam benim açıklamamı beklemeyip bu işe bir el atmanızı beklerdim. Neden benim açıklamamı beklediğinizi anlamış değilim? Varsayalım ki ben böyle bir yasak olduğunu bilmiyor olsam ve bu konu hakkında konuşsaydım bana ne gibi bir yaptırım uygulayacağınızı merak ettim açıkçası.
Ekibinizde bulunan King18 (74830) ve ÖmerHayyam (71433) haziran 16'sından beri aramızda değiller.
ÖmerHayyam Hoca eski ekipte olmasından dolayı görevimin başlarında ekibimde bulunmuş olup sonrasında yerine farklı bir hocam ekibime dahil olmuştur.
Hatta bu grupta capali (71936) 'da bulunmaktadır. Size her konuda destek olduğu da bilinmektedir, sizler de bunu zaten saklamıyorsunuz yine bunu daha önce de dile getirmiştiniz.
Capali Hocanın son seçimlerde sonradan çekilse de adaylığını koydu. Bilmiyorum hangi açıklamamda belirtmişim ama bana forumda destek verdiyse (ki U21 forumuna yazdığını hiç hatırlamıyorum) ilişkimiz o kadardır.
Bu iş biliyorsun ekip işi. Onlar kara sen ak, doğru değil.
Doğru U21 bir ekip işi. Yani o zaman sen de bulunduğun dönemdeki koçun üslubunu onaylıyor oluyorsun. O zaman aynı laflara karşı forumda bir şey demediğine göre sanırım sen de onun yerinde olsan aynı şekilde o yazıları yazardın yani.
sizler zaten 1. şahit olarak neler döndüğünü biliyorsunuz, bu kendinizi aklama çabanız beyhude :)
Benim tek hayatım BuzzerBeater değil, üzgünüm. Bu yüzden her şeyi 1. şahit olarak takip etmiyorum. Bu sezonda da ekipteki arkadaşlar ilgilendi bu zamana kadar, ben de gelen mesajlara ve U21 kadrosuyla ilgilendim. Yani o kadar net konuşuyorsunuz ki bahsi geçen kişi ben olmasam, ben de inanacağım.
Telegram gurubu var BB Türkiye olarak.
Oraya gitmeye gerek yok. Ben Cenk hocanın açıklamasını merak ediyorum. Yazsın obradovic okuyalım. Açıklama denildiğine göre yapilan hileyi aklayan şeyler olarak algıladım. Halbuki olması gereken çıkıp bu düzeyde bir hile organize ettikleri için özür dilemeleri ama yine ahlaklı düzgün rolünü oynamaya devam edecekler.
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, Cenk hoca zaten bu gruptaydı diye hatırlıyorum. Bu kadar merak ediyorsanız, atmak yerine etiketleyip kendisine sorabilirdiniz. Sonuçta orası daha gelişmiş bir teknolojiye sahip @kullanıcı_adı kullanarak istediğiniz kişiyi etiketleyip dilediğinizi yazabiliyorsunuz.
Cenk Hocanın yapacağı savunma adminlere karşı olur. Söylendiği üzere burada bu konu hakkında konuşulması yasak olduğu için burada bu konu hakkında bir savunma yapılması mantıklı değil.
Benim özür dileyebileceğim tek konu ise bu konunun U21 ile bağlantısının olmasıdır.
SonsözGerçekten bu olayı merak edenler elbette vardır, onların bu merakını anlayabilmekle birlikte kurallar çerçevesinde konuşmak zorundayım. Ancak buraya yazanların bir kişi dışında belli bir grup olması nedeniyle kendileri samimi gelmemektedir. Gerek özellikle buraya yazılması, gerek bunların yetkili kişilere değil bana sorulması, gerek de burada hile hakkında konuşturmaya çalıştırıp bana ceza aldırmaya çalışmalarından ötürü samimi bulmuyorum.
Last edited by Obradovic at 7/8/2022 5:30:20 AM