BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 Milli Takım

U21 Milli Takım (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
33
290828.768 in reply to 290828.765
Date: 7/7/2022 9:55:24 AM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
197197
Her seçim öncesi ahkam kesen insanlar senin ekibindeydi

Biz seçim öncesinde ne ahkamı kesmişiz? Bir önceki Milli Takım koçunun seviyesiz açıklamalarından kaynaklı bir tartışmada benim ekibim mi ahkam kesmiş oluyor? Forumlarda şu zaman itibariyle fazla söz sahibi olmadım bilen bilir. Burada da bir yanlış vardı, yanlış olması nedeniyle de eleştirimi dile getirdim. Bu eleştirilerden sonra onca lafı biz duyduk ama ahkam kesen bizdik, öyle mi?

Başta Berkay olmak üzere birçok oyuncu (ekibinde olan) 16 Hazirandan beri oyuna girmiyorlar ve sen bu konu hakkında bir kelam dahi yazmıyorsun

Konuyla alakalı makul bir açıklamanız var mı? Ekibinizden hala bir ses yok.

Berkay Hoca ile bir bağlantım yok. Ekibimden sadece bir kişi 16 Haziran'dan beri oyuna girmemekte. Bu banlanan tüm kişilerin sorumlusu benmiş gibi böyle yüklenmek anlamsız.

Sorun değil 7 hafta sonra bu takımlar bota düşerse bu U21 forumunda senin ve ekibinin yaptığı tüm kumpaslari anlatırım

Hocam benim yaptığım kumpaslardan birini anlat, gerçekten o kadar işimin arasında nasıl bir kumpas düzenlemişim? Diğer arkadaşları sevmiyor olabilirsin ancak benimle ne alıp veremediğin var? Bence yazılarında sınırını aşıyorsun.

Merhaba hocam. zamanında aynı ligde olmamız ve başarılarını takdir etmem sebebiyle seçimlerde sana oy vermiş ve seni desteklemiştim. Ancak mevcut ekibinin banlanması olayından sonra düzgün ve tatmin edici bir açıklama yapmaman sebebiyle artık seni desteklemeyeceğim. Bahsi geçen iddialar çok ciddi ve içerisinde hile barındırıyor. Bu insanlar senin ekibinde olduğundan ve yapılan iş de organize göründüğünden senin takımına da şüphe düşürüyor. Bu sebeple senden düzgün ve tatmin edici bir açıklama duyana kadar menajerlik oyumu olumsuza çeviriyorum. Benim gibi tarafız ve makul bakan kullanıcıları da aynı eylemi yapmaya davet ediyorum.

Umarım güzel bir şekilde bizi aydınlatır ve üzerine atılı iddiaları temize çekersin. Yoksa sana oy veren takımların da bota düşmesiyle birlikte ciddi bir yüzde kaybedecek ve İlker hocayla aynı kaderi paylaşacaksın gibi duruyor.

Hocam ekibim ben dahil 4 kişiden oluşmakta. Bu kişileri U21'i az çok takip eden, özellikle malum grubun net olarak bilmesi gerekiyor. Bu ekipten sadece 1 kişi (Cenk Hocam) söylenen tarihten beri oyuna girmemekte. Dedikleri üzere benim fazla mesaimin olmadığı Berkay vb hocaların da bu tarihten beri girmemesi sebebiyle bunla ilgili net açıklamaların Kiku veya Bora Hocalarımın tarafından yapılması gerektiğini düşünmekteyim. O kadar önemli takım söylenen tarihten beri girmezken malum arkadaşların gelip burada bana böyle yüklenmesini mantıklı bulmuyorum. Bence bu sadece U21'i ilgilendiren bir konu değil, genel bir konu olduğu için bence Kiku veya Bora hocamızdan net bilgi alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bahsi geçen iddialar çok ciddi ve içerisinde hile barındırıyor. Bu insanlar senin ekibinde olduğundan ve yapılan iş de organize göründüğünden senin takımına da şüphe düşürüyor.

Hocam bu arkadaşlardan sadece Cenk Hocam benim ekibimdeydi. Zira, forumlarda hile-ban konuları hakkında konuşmak yasak olduğu için sadece izin verildiği takdirde Cengo Hocanın durumunu bana anlattığı şekilde size aktarabilirim. Ancak en temiz yöntem yetkili arkadaşların gelip açıklama yapmasıdır, çünkü benim bu konuya tam olarak hakim olma şansım yok. Ve ben bir pencereden bakabiliyorum bu konulara, yani ben sebepleri açıklarken elimde bir delil sunamayacağıma göre bu baskılarınızı yanlış kişiye yaptığınızı düşünmekteyim. Bu kadar beklememin nedeni de yetkililerin gelip açıklama yapıp yapmayacağını beklemekti. Suçlu olmadığım için kimseden de korkum yok.

Last edited by Obradovic at 7/7/2022 10:02:37 AM

From: Melih

This Post:
22
290828.769 in reply to 290828.768
Date: 7/7/2022 10:27:25 AM
Sakarya Devil's
III.3
Overall Posts Rated:
221221
Merhaba,
Ekibinizde bulunan King18 (74830) ve ÖmerHayyam (71433) haziran 16'sından beri aramızda değiller. King18 hocanın koçluğundan beri U21 milli takımımız aynı ekip tarafından yönetilmektedir. Birbirinizi övdüğünüz, çok yakın olduğunuz, hatta bir whatsapp grubunuzun olduğu bilinmekte, hatta bunu bizzat daha önceki forum mesajlarınızda ekip olarak dile getirmiştiniz. Hatta bu grupta capali (71936) 'da bulunmaktadır. Size her konuda destek olduğu da bilinmektedir, sizler de bunu zaten saklamıyorsunuz yine bunu daha önce de dile getirmiştiniz.

Kumpas olayında ekibiniz başrol hocam, şimdi yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Ben yiğidin hakkını veriyorum. Ben masumum ekibim suçlu dersen olmaz şimdi. Bu iş biliyorsun ekip işi. Onlar kara sen ak, doğru değil. Şu 7 hafta bir geçsin, 4 haftamız kaldı, gerçeklerin ortaya çıkmak gibi kötü bir huyları vardır, çıkacaklar

King18 (74830) hocanın durumunu size anlatmasına gerek yok, sizler zaten 1. şahit olarak neler döndüğünü biliyorsunuz, bu kendinizi aklama çabanız beyhude

Ayrıca Ernesto (71981) hocam, aynı kişiler sizlerin de ekibinde, sizlerden de makul bir açıklama bekliyoruz.

Last edited by Melih at 7/7/2022 10:47:56 AM

From: kiku
This Post:
33
290828.770 in reply to 290828.768
Date: 7/7/2022 10:50:23 AM
kiku
II.1
Overall Posts Rated:
307307
Selamlar.

Kafa karışıklığını ve hatalı bilgilerin dolaşmasını önlemek adına, yakın dönem içerisinde Türkiye genelinde pek çok takımın yasaklandığını belirtmek isterim. U21 gözlemci ekibinden bazı takımların bunlara dahil olduğu doğrudur. Forumda hilecilik faaliyetleri hakkında konuşmak yasak olduğu gibi GM'ler de detaylı bilgiler sunamıyor. Bu yüzden özellikle ithamlardan uzak durulması gerektiğini söylemem gerekiyor.

Eğer hakkında hile şüphesine düştüğünüz takımlar varsa lütfen "Hilecileri Bildir" sayfasını kullanın. Çözüme giden en iyi yol olduğu konusunda güvence verebilirim.

Herkese iyi oyunlar.

This Post:
00
290828.772 in reply to 290828.771
Date: 7/7/2022 11:31:43 AM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
Oraya gitmeye gerek yok. Ben Cenk hocanın açıklamasını merak ediyorum. Yazsın obradovic okuyalım. Açıklama denildiğine göre yapilan hileyi aklayan şeyler olarak algıladım. Halbuki olması gereken çıkıp bu düzeyde bir hile organize ettikleri için özür dilemeleri ama yine ahlaklı düzgün rolünü oynamaya devam edecekler.

This Post:
22
290828.774 in reply to 290828.769
Date: 7/8/2022 5:27:31 AM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
197197
U21 gözlemci ekibinden bazı takımların bunlara dahil olduğu doğrudur. Forumda hilecilik faaliyetleri hakkında konuşmak yasak olduğu gibi GM'ler de detaylı bilgiler sunamıyor. Bu yüzden özellikle ithamlardan uzak durulması gerektiğini söylemem gerekiyor.

Kiku Hocam benim açıklamamı beklemeyip bu işe bir el atmanızı beklerdim. Neden benim açıklamamı beklediğinizi anlamış değilim? Varsayalım ki ben böyle bir yasak olduğunu bilmiyor olsam ve bu konu hakkında konuşsaydım bana ne gibi bir yaptırım uygulayacağınızı merak ettim açıkçası.

Ekibinizde bulunan King18 (74830) ve ÖmerHayyam (71433) haziran 16'sından beri aramızda değiller.

ÖmerHayyam Hoca eski ekipte olmasından dolayı görevimin başlarında ekibimde bulunmuş olup sonrasında yerine farklı bir hocam ekibime dahil olmuştur.

Hatta bu grupta capali (71936) 'da bulunmaktadır. Size her konuda destek olduğu da bilinmektedir, sizler de bunu zaten saklamıyorsunuz yine bunu daha önce de dile getirmiştiniz.

Capali Hocanın son seçimlerde sonradan çekilse de adaylığını koydu. Bilmiyorum hangi açıklamamda belirtmişim ama bana forumda destek verdiyse (ki U21 forumuna yazdığını hiç hatırlamıyorum) ilişkimiz o kadardır.

Bu iş biliyorsun ekip işi. Onlar kara sen ak, doğru değil.

Doğru U21 bir ekip işi. Yani o zaman sen de bulunduğun dönemdeki koçun üslubunu onaylıyor oluyorsun. O zaman aynı laflara karşı forumda bir şey demediğine göre sanırım sen de onun yerinde olsan aynı şekilde o yazıları yazardın yani.

sizler zaten 1. şahit olarak neler döndüğünü biliyorsunuz, bu kendinizi aklama çabanız beyhude :)

Benim tek hayatım BuzzerBeater değil, üzgünüm. Bu yüzden her şeyi 1. şahit olarak takip etmiyorum. Bu sezonda da ekipteki arkadaşlar ilgilendi bu zamana kadar, ben de gelen mesajlara ve U21 kadrosuyla ilgilendim. Yani o kadar net konuşuyorsunuz ki bahsi geçen kişi ben olmasam, ben de inanacağım.

Telegram gurubu var BB Türkiye olarak.

Oraya gitmeye gerek yok. Ben Cenk hocanın açıklamasını merak ediyorum. Yazsın obradovic okuyalım. Açıklama denildiğine göre yapilan hileyi aklayan şeyler olarak algıladım. Halbuki olması gereken çıkıp bu düzeyde bir hile organize ettikleri için özür dilemeleri ama yine ahlaklı düzgün rolünü oynamaya devam edecekler.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, Cenk hoca zaten bu gruptaydı diye hatırlıyorum. Bu kadar merak ediyorsanız, atmak yerine etiketleyip kendisine sorabilirdiniz. Sonuçta orası daha gelişmiş bir teknolojiye sahip @kullanıcı_adı kullanarak istediğiniz kişiyi etiketleyip dilediğinizi yazabiliyorsunuz.
Cenk Hocanın yapacağı savunma adminlere karşı olur. Söylendiği üzere burada bu konu hakkında konuşulması yasak olduğu için burada bu konu hakkında bir savunma yapılması mantıklı değil.
Benim özür dileyebileceğim tek konu ise bu konunun U21 ile bağlantısının olmasıdır.

Sonsöz
Gerçekten bu olayı merak edenler elbette vardır, onların bu merakını anlayabilmekle birlikte kurallar çerçevesinde konuşmak zorundayım. Ancak buraya yazanların bir kişi dışında belli bir grup olması nedeniyle kendileri samimi gelmemektedir. Gerek özellikle buraya yazılması, gerek bunların yetkili kişilere değil bana sorulması, gerek de burada hile hakkında konuşturmaya çalıştırıp bana ceza aldırmaya çalışmalarından ötürü samimi bulmuyorum.

Last edited by Obradovic at 7/8/2022 5:30:20 AM

From: kiku

This Post:
33
290828.775 in reply to 290828.774
Date: 7/8/2022 6:25:32 AM
kiku
II.1
Overall Posts Rated:
307307
Beklentinizi anlayabiliyorum. Fakat online olmayan kullanıcılar hakkında oluşan soru işaretlerine engel olmam doğru değildir, sebebini önceki mesajımda belirtmiştim. "Banlanma" vb. kelimelerin geçtiği noktada olayların kontrolden çıkmaması adına devreye girmem gerekti.

Kurallar dahilinde hareket ettiğiniz sürece, tarafınıza bir yaptırım uygulanmayacağı konusunda içiniz rahat olsun. U21 koçu olarak kuralları bildiğiniz ve üzerinizde oluşan baskıya makul tepkiler verdiğiniz için teşekkür ediyorum.

Last edited by kiku at 7/8/2022 7:23:43 AM

From: Melih

This Post:
00
290828.776 in reply to 290828.774
Date: 7/8/2022 7:15:00 AM
Sakarya Devil's
III.3
Overall Posts Rated:
221221
1. şahitsin, neler döndüğünü çok iyi biliyorsun. Merak etme son 4 hafta

This Post:
33
290828.777 in reply to 290828.774
Date: 7/8/2022 7:50:01 AM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
Cenk hocanın açıklamalarını izin verilmesi halinde yazacağını söyleyen sensin. O yüzden bana teknolojiden dem vurma. Ayrıca şunu da belirteyim dediğin grupta zaten bu konu dile getirildi ama ekibinden kimsenin sesi çıkmadı. Sesleri çıkmayınca banlanan kişilerin grupta bulunmasinin bir mantığı olmayacağı için gruptan çıkardım. Eğer yazacak yüzleri varsa aynı şekilde @kullaniciadi yazıp bize ulaşabilirler;) GM ler izin verirse açıklamalarını buraya da eklersen sevinirim.

Madem bazı konuları çok ayrıntılı konuşamıyoruz ozaman senin ve U21 ekip tercihinle alakalı konuşalım istersen. Bb Türkiye olarak insanlar size güvendi ve u21in başına getirdiler. Hatta a MT nin başında da aynı ekip var. İnsanların sizden beklentisi ise milli takımı üst seviyelere çıkarmak için elinizden geleni yapmanızdı. Simd ekibinde tüm bunlar olduğu için kendini suçlu hissediyor musun? Keşke bu arkadaşları almasaydik diyor musun? İnsanların verdiği yetkiyi yanlış kişilerle paylaştığın için özür dileyecek misin? Bu kadar ayyuka çıkan şeyden sonra bir daha aday olmayı düşünüyor musun?

Bu mesajı okuyan arkadaşlar konunun U21 ile alakalı olmadığını düşünebilirler. O yüzden onlara bir örnek vermek istiyorum. Herks girip kadroma bakabilir. Kadromda 2 adet efsane 1 adet de en değerli oyuncu potansiyelli oyuncu bulunmakta. Antrenman aldıkları takdir üçünün de MT olma şansları hayli yüksek. Şimdi benim oyuncularım için ne mesaj atıldı ne de veritabanın da olduğunu düşünüyorum. U21 koçu bir kere bile kadroya alıp bakmadığı gibi meğer gözlemci ekibi de oyuncu takibi yapmak yerine başka işler peşinde koşuyormuş. Bu oyuncular ile ilgili hiç birşey yapılmamasının sebebi oyun hakkında bilgi yetersizliğinizden mi kaynaklanıyor yoksa U21 ile uğraşmak yerine ekibin başka işler peşinde koşmasından mi kaynaklanıyor? Her iki türlü de ne kadar batık bir halde olduğumuzu görüyoruz heralde.

Bu soruları U21 forumuna yazmama rağmen aynı ekibin A MT nin de başında olduğunu düşünürsek ernesto hocanın da cevap vermesi gerekir. Maalesef artık durum herkese mavi boncuk dağıtacak aşamayı geçti.

Son olarak GMlerimize bu güzel temizlik için teşekkür ediyorum. Umarım bu oyunda yalnizca düzgünce hareket edip bunun bir oyun olduğunu bilerek oynayanlar kalır. Herkese iyi bayramlar...

From: 19bjk03
This Post:
33
290828.778 in reply to 290828.777
Date: 7/8/2022 8:01:29 AM
BES!KTAS
II.3
Overall Posts Rated:
101101
Aman aman yine çekirdeklik ortam oluşmuş köşemizi alıp izlemeye başlayalım.
Herkese iyi bayramlar.

Advertisement