Οι απομονώσεις έχουν την ίδια επικέντρωση και τον ίδιο ρυθμό με τη βασική επίθεση κάτι που σημαίνει ότι μοιάζουν αρκετά. Με λίγα λόγια όπως όλα τα ουδέτερα συστήματα τείνουν να σου δώσουν απ'όλα τα σουτ σε παρόμοια ποσοστά απλά ο τρόπος που εκτελείται η επίθεση είναι διαφορετικός, κάποιοι λένε ότι σε κάθε επίθεση παίζει iso ένας παίκτης σου(όχι όπως στο patient που επιλέγεται το καλύτερο match-up) είτε στη ρακέτα στην εσωτερική απομόνωση είτε στην περιφέρεια στην εξωτερική απομόνωση, ανάλογα το skillset του παίκτη και την αντίδραση της άμυνας ο παίκτης είτε θα επιχειρήσει κάποιο σουτ ή drive είτε θα πασάρει.
Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω οι περισσότεροι χρησιμοποιούν την εσωτερική απομόνωση για να αποφύγουν τη μαντεψιά για τα εσωτερικά. Η εξωτερική απομόνωση χρησιμοποιείται με επιτυχία από αυτή την ομάδα
(85705) που παίζει στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας και στο B3, επειδή την έχω παρακολουθήσει αρκετά τη συγκεκριμένη ομάδα έχει αρκετή πάσα στους ψηλούς και λίγο jump shot ενώ στους κοντούς έχει τουλάχιστον 18/15 JS/JR οπότε παρ'ότι ουδέτερο σύστημα λόγω των skillset του δίνει περισσότερα σουτ απ'ότι lay-ups και καρφώματα. Όλα αυτά βέβαια μην τα πάρεις τοις μετρητοίς είναι ότι έχω διαβάσει εν καιρώ στα ξένα φόρουμ και όσα έχω διαπιστώσει από το play by play ορισμένων ομάδων που χρησιμοποιούν απομονώσεις με σχετική επιτυχία. Κάποιος πιο έμπειρος μάνατζερ θα σου απαντήσει με μεγαλύτερη σιγουριά.
Last edited by Nick Manetos at 6/21/2020 7:47:05 AM