BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122394.77 in reply to 122394.76
Date: 12/16/2009 6:06:25 AM
Overall Posts Rated:
122122
a jedinu krupnu promenu u svom govoru izneo je kandidat Kotoor, a ona se odnosi na farme.
Mnoge reprezentacije su u tome vec poprilicno daleko od nas i ukoliko se podhitno ne prebacimo na takav sistem pravljenja igraca za repku, nasa reprezentativna buducnost u ovoj online igrici je zavrsena...mozda malo grubo zvuci, ali za par sezona to ce biti tako:(
Pitanje za GM-a od "stetocine", da li je po pitanju farmi ovaj amandman pravno moguc?
Hvala.
A otkud ti to da mi nemamo farme?
Koliko ja znam, farme nisu zabranjene pravilima ali po nekim moralnim normama ipak nisu u domenu ferpleja ;)
A kotoor je "samo" javno napisao ono sto neki od nas vec znaju a neki pretpostavljaju

Fair play!!!
This Post:
00
122394.78 in reply to 122394.77
Date: 12/16/2009 6:17:17 AM
Overall Posts Rated:
22
Ako imamo i ako to nije zabranjeno, onda nema potrebe da se to krije, vec da se krene u ozbiljnu realizaciju toga i da to bude javno.

This Post:
00
122394.79 in reply to 122394.78
Date: 12/16/2009 6:20:42 AM
Overall Posts Rated:
122122
Ako imamo i ako to nije zabranjeno, onda nema potrebe da se to krije, vec da se krene u ozbiljnu realizaciju toga i da to bude javno.
Zabranjeno je imati vise od dva tima kojima upravljas. A ako kazes da imas farme onda je to pola puta do dokaza da vodis vise od jednog tima ... e to je vec protiv pravila

Fair play!!!
This Post:
00
122394.80 in reply to 122394.79
Date: 12/16/2009 6:22:18 AM
Overall Posts Rated:
22
Onda se opet nekako namece utisak da je zabranjeno :)

This Post:
00
122394.81 in reply to 122394.79
Date: 12/16/2009 6:22:52 AM
Overall Posts Rated:
122122
Zabranjeno je imati vise od dva tima kojima upravljas. A ako kazes da imas farme onda je to pola puta do dokaza da vodis vise od jednog tima ... e to je vec protiv pravila
A da ne bude zabune: ako ne pricamo o farmama onda postoji mogucnost da te farme vode neki stvarni menadzeri a ne da su to tvoji/moji/nashi drugi timovi ...

Fair play!!!
This Post:
00
122394.82 in reply to 122394.80
Date: 12/16/2009 6:23:45 AM
Overall Posts Rated:
122122
Onda se opet nekako namece utisak da je zabranjeno
Osim ako farmu vodi neko drugi

Fair play!!!
This Post:
00
122394.83 in reply to 122394.82
Date: 12/16/2009 7:00:07 AM
Overall Posts Rated:
178178
Ovo nije tema o farmama pa vas molim da o tome prestanete da pisete na istoj!

Dalje, farme imaju status "rupe u zakonu" tj. ako se pridrzavas osnovnih pravila njima se ne krsi BB "zakon".
Znaci - jedan korisnik moze imati samo jedan klub. Dalje - ako vise ekipa igra sa istih racunara onda su medju njima transferi najstroze zabranjeni.

Ako neki korisnik zeli da mu tim bude farma a pridrzava se pravila - to je u ovom trenutku u skladu sa pravilima.
Naravno, nije eticki kao sto rece Popaj...i jos nesto, moguce je da se u bliskoj buducnosti okolnosti promene tako da koncept farmi odumre.

Sustina je graditi vrednosti na realnim i stabilnim temeljima a ne na rupama u zakonu.

Kao sto vidite, farme spadaju u "sivu zonu" tako da javna diskusija o njima na forumu nije pozeljna, blago receno.

Last edited by Laimbeer40 at 12/16/2009 7:00:49 AM

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
122394.84 in reply to 122394.72
Date: 12/16/2009 7:09:04 AM
Overall Posts Rated:
178178
naravno da nije bitna stavka. kao sto mozes da vidis sve kucam malim slovima i uglavnom onako kako se govori (a ne kako se pise), tj. kako je brze i lakse (zato prakticno nikada ne stavljam apostrofe - mislim da sam samo jednom stavio). mislim, ne pisem pismeni iz srpskog, ali neke osnovne stvari... a i da pucam na tako visoku poziciju sigurno bih se potrudio da sve moje aktivnosti, pa i pisanje na forumu, budu tip-top od a do sh.
poenta moje price je bila da pokazem i dokazem onima koji misle da su bogom dani, da bas i nisu i da stoga nemaju pravo da vredjaju i omalovazavaju druge (sto, doduse, ne bi imali pravo sve i da su izaslanici onog od gore
p.s. nisam znao za ovo 'aj' ... kontam da to u pravopisu ni ne postoji, tj. nigde i nikada nisam video ni "tvoju" ni "moju" varijatnu
i, kontam da bi trebao da nekima iz strucnog staba odrzis "cas kulture", jer da su oni napisali post koji si ti, sigurno bi ga poceli sa "*** nepismeni" ili tako nesto...
nije tesko biti fin (da ne kazem covek ;)

Ma ko tebe omalovazava??? Procitaj post koji sam napisao "likchini", negde na pocetku ove teme...Provalio si da se isti odnosi i na tebe posebno onaj deo o nebitnosti. Znaci ti si ovoj zajednici toliko nebitan da bi je obradovao samo tvoj nestanak iz iste ato je ujedno i jedini nacin na koji neko poput tebe moze da doprinese. To sam ti vise puta rekao.

Druze, niko se tobom ne bavi i jedino sto gresimo je sto te shvatamo onako kako ne zasluzujes - ozbiljno.
Sa druge strane, pojedince ovde toliko nerviras svojim, da budem kulturan pa da ne kazem kakvim postovima, da jednostavno ne mogu da se uzdrze i da te ne isprozivaju najcrnje sto je upravo ono sto i zasluzujes i sam na sebe navlacis.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
122394.85 in reply to 122394.84
Date: 12/16/2009 7:18:20 AM
Overall Posts Rated:
427427
pa kada ste pojedinci onda tisina...imam pitanje za BG Samuraja...kada je doneo odluku da se kandiduje...i da li je to bilo u dogovoru sa GM-om?? posto je veoma providno da GM gubi vlast i da vise ne moze da bude selektor pa onda ubacuje svog coveka...a on ce da vlada iz prikrajka....moja jedina zelja je da ne vidim vas saku luzera koji su umislili svasta na celu repke...zar je toliko tesko udovoljiti narodu???

This Post:
00
122394.86 in reply to 122394.85
Date: 12/16/2009 7:22:55 AM
Overall Posts Rated:
740740
pa kada ste pojedinci onda tisina...imam pitanje za BG Samuraja...kada je doneo odluku da se kandiduje...i da li je to bilo u dogovoru sa GM-om?? posto je veoma providno da GM gubi vlast i da vise ne moze da bude selektor pa onda ubacuje svog coveka...a on ce da vlada iz prikrajka....moja jedina zelja je da ne vidim vas saku luzera koji su umislili svasta na celu repke...zar je toliko tesko udovoljiti narodu???

a gde je tvoj dugo najavljivani kandidat? pisao si da vas ima sve vise i vise, a kandidata ni od korova. izgleda da nisi bas omiljen ni u tvojoj koaliciji.

This Post:
00
122394.87 in reply to 122394.85
Date: 12/16/2009 7:43:36 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Da predstavimo Strucni Stab Srbije (poznatiji kao saka luzera):
Asirko - Scorpions Mld ((42597))
U sezoni broj 4, tim Scorpions Mld je bio pobednik kupa Srbija Tournament
U sezoni broj 5, tim Scorpions Mld je bio pobednik kupa Srbija Tournament
U sezoni broj 9, tim Scorpions Mld je bio pobednik kupa Srbija Tournament
U sezoni broj 10, tim Scorpions Mld je bio pobednik lige Srbija Prva Liga
Dumbarajko - KK Dumbarajko ((42602))
U sezoni broj 6, tim KK Dumbarajko je bio pobednik lige Srbija Prva Liga
U sezoni broj 8, tim KK Dumbarajko je bio pobednik kupa Srbija Tournament
U sezoni broj 9, tim KK Dumbarajko je bio pobednik lige Srbija Prva Liga
ex-selektor - KK Vračar Junajted ((42491))
U sezoni broj 3, tim KK Vračar Junajted je bio pobednik lige Srbija Prva Liga
U sezoni broj 4, tim KK Vračar Junajted je bio pobednik lige Srbija Prva Liga
U sezoni broj 5, tim KK Vračar Junajted je bio pobednik lige Srbija Prva Liga
U sezoni broj 7, tim KK Vračar Junajted je bio pobednik lige Srbija Prva Liga
Flavius .... - Crni Psi ((42523))
U sezoni broj 6, tim Crni Psi je bio pobednik kupa Srbija Tournament
U sezoni broj 7, tim Crni Psi je bio pobednik kupa Srbija Tournament
U sezoni broj 8, tim Crni Psi je bio pobednik lige Srbija Prva Liga
GM-Laimbeer40 - Dorcol Pistons ((42525))
Mod-no Frks - Frks ((42691))
Jarlley - Zorilla ((42795))
BG Samuraj - BG Samuraj ((42761))

U sezoni broj 10, tim BG Samuraj je bio pobednik kupa Srbija Tournament

Ovo smo MI, a TI?

Advertisement