ovo kolo prošlo bez nekih iznenađenja , osim eventualno lagane pobijede ekipe iz predgrađa metropole, malog kluba koji je tek ušao u drugu ligu nad močnom i jakom ekipom,
KK Plutoni ..............
6.4.2010 18:00:00------Mala Truba------- kk ponko-----111 - 84-- tu kako smo ja i ray barone prognozirali sve osim pobijede Male Trube bi bilo iznenađenje i još je
ponko rekel da bu slijedeče dvije tekme pustil tak da mene može pobijediti, živi bili pa vidjeli, ali ipak te još jednom molim da još i meni pustiš a onda počneš igrati pliz.............he,he
6.4.2010 18:00:00------KK ENDURO-----KK Lokarda---48 - 121---ovo je bila igra mačke i miša, totalna razvaljotka
6.4.2010 18:00:00------SANAC-------------Critters--------75 - 91---pobjeda ray baronea , kak je i rekel nebu niko zobal bodove u njegovoj kuruzi, pošto več ne uzgaja krumpir , valjda uzgaja kuruzu.............he,he:::)))
6.4.2010 18:00:00------KK Plutoni---------dugave---------89 - 102---i sada jedna povjesna pobjeda malog kluba iz predgrađa metropole. Gdje su igrači
d u g a v a pokazali kako se gine za svoj klub igrajuči protiv razmaženih zvijezda velikog kluba sa dugom drugoligaškom tradicijom, i to još laganicom protiv normala .
Svaka čast nadam se da su to vidjeli i sponzori i da buju nahrupili u velikom broju da se nagradi trud ovih igrača.
Očito su skupe zvijezde protivničke momčadi podcijenile ekipu
dugavepa im se to obilo o glavu.
U dugavama je dernek fešta do zore .Navijači luduju i zajedno sa igračima i menađerom ispijaju se hektolitri piva i ostalih alkoholnih piča....
------AJMO------" D U G A V E "-------- " D U G A V E........F O R E V E R "-------
Last edited by marijoh (NTscout) at 4/6/2010 3:34:26 PM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!