Evo malo procjene za nasu konfu ...u stvarnim kosarkaskim ligama,zadnje kolo nije nimalo uzbudljivo,ali u ovim mecevima svak zavisi od svakoga...
KK Tropik---Nevesinje Kopljanici Ovaj mec je za mene jedan od odlucujucih,i nadam se pobjedi iako sam nezadovoljan svojom igrom u zadnjih 5 kola,mislim da ce moji navijaci i nadam se,puna Nevesinjska Arena biti presudan faktor....ako moj drug Stefan pobijedi 76-erse opet se vracam na 2.poziciju....opet druga pozicija mi je vazna zbog toga sto ako bude puno botova u 3 ligi idu prva dvojica iz obje konfe.....
KK Doljani---KK Tosk I ovdje ce biti neizvjesno,ekky mora pobjediti bez obzira na to sto igra u gostima,jer s obzirom na moju losu igru zadnjih 5 kola,ne moze se nadati da cu ja pobjediti....
76-ers phi---K.K. Bosna ASA BHT Stefan se nije ulogovao vec 5-6 dana i nadam se da ce veceras jer ukoliko njegovi puleni izgube od bota,ostajem na 3.mjestu bez obzira na ishod moje utakmice......zato navijam iz sveg srca za Stefa...
K.K Kakanj---KK Lions Ovdje se trazi sto bolja pozicija za pocetak sljedece sezone,ukoliko Lionsi pobjede,sticajem okolnosti 13.sezonu ce poceti sa 6 mjesta sto ce mu znatno olaksati put u prvih 4...
Last edited by Garnett5Boston at 6/11/2010 8:43:52 AM