...
Podkoszowi:Tutaj miałem największy problem i to nie był problem bogactwa ale jakoś damy radę
-Hasan Ali Eygi (6171396)Pensja: $ 472 535
SS: 90
Stary dobry Hasan, który zaliczył dobry ostatni mecz z włochami, wtedy był w lepszej formie ale to musi nam wystarczyć. On jest główną postacią do mojej taktyki na jutrzejszy mecz z Włochami. Z tego powołania wytłumaczę sie jutro po meczu. Proszę więc a nawet apeluje o to aby mnie nie pytać na razie o tego zawodnika.
-Edward Ferkaluk (8214754)Pensja: $ 129 386
SS: 97
Z tego samego klubu pochodzi Skrobabski i to własnie SF jest oczkiem w głowie managera więc ten C/PF jest bardziej dodatkiem ale ten dodatek ma fajne wejscie pod kosz co może okazać się przydatne w jutrzejszym meczu. Ten gracz w kadrze nie jest na dłuższą metę. Jak Joker doprowadzi swojego zawodnika do formy to najprawdopodobniej zastąpi tego gracza ale na dzień dzisiejszy to Edek dostaje szanse.
-Chociesław Napierski (6842419)Pensja: $ 183 028
SS: 96
Najlepszy C na dzień dzisiejszy patrząc na formę JW i Hasana. Tak jak Perko to i Chocisław będą głownymi postaciami pod koszem na pozycji C ale to będzie zależało jaka taktyka się w mojej głowie narodzi. Chocisław bardziej pod LI/LP.
-Moritz Lüderitz (8217078)Pensja: $ 184 317
SS: 96
Gracz naszego byłego selekcjonera al_saida wiec przez lepszego managera wytrenowanym być nie mógł. Sam o sobie mówi, że jest ostry jak brzytwa, mam nadzieję, że skaleczy się na nim kilku Włochów a szczególnie te mutanty po 400k pensji.
-Sylwester Rakus (9656006) Pensja: $ 106 366
SS: 99
Powołałem go dlatego aby sobie zaskarbić poparcie GMa. ŻARTUJE!!! Gracz świetny, razem z z Moritzem rywalizują o miano najlepszego PFa w Polsce, Rakuś ma troszkę lepsze SS ale to Luderitz jest lepszy pod samym koszem.
Last edited by m4ti_ at 10/17/2010 5:27:57 PM