i počela je sezona. nakon prvog kola mogu reći samo ulala.... još malo pa sam zaroko pošteno. umalo me koštala laganica na Wolfov normal. prva četvrtina i zamrznut sam na -16. ali u iduće tri četvrtine stvaramo +29 i dobijamo s komfornih +13 na koje sam na kraju jako ponosan s obzirom kako se tekma razvijala. tekma je bila užasna, što se moje ekipe tiče. prva četvrtina šut 3-19, gubim lopte, bacam u out i niti jedan skok u napadu i uz sve to njegov centar mi tricu pogodi. druga četvrtina je bila napadački dobra al kad mi je njegov centar (onaj isti što mi je zabio i tricu u prvoj četvrtini) zabi tricu s svoje polovice 2 sek prije kraja četvrtine mislio sam da mi nema spasa jer ništa nije išlo na moju stranu. u napadu nisam mogao skočit, on kad bi fulao skočio bi u napadu i zabio ili bi bio faul, lopta mojim igračima ispadala iz ruku pri skoku, kršili moji ko ludi (dvojica izletila radi 6 osobnih). polako sam i bio odustajao od tekme i gledao sam villareal na koji sam se kladio a bar je i bio vodio pa je bilo ugodnije za gledat. i onda treća četvrtina totalni preokret u moju korist. moji su stisli obranu u jednom trenutku a napad je funkcionirao bezprijekorno uz dvije trice moga centra. u četvrtoj sam još jednom bio gubio -1 ali su moji na kraju se pribrali i to riješili. kao što sam i bio rekao na najavu KK jugoplastike očekujem ne laku pobjedu i to sam dobio.
sada KK split što nemam pojma šta ću s njim a on je još nešt i jači od wolfa.
bit će ovo nadasve zanimljiva i napeta sezona...