Nanana,már megint csúsztatsz, valótlant állítasz és kiforgatod a szavam!
Pont te voltál a nagy szószólója, hogy az edzzen monstereket, aki megteheti anyagilag. Kérdelek ott a 20000-es stadionod, a közel 400k jegybevételed, akkor mi a fene akadályoz meg benne, hogy Czédlit a buzzer nagyhatalmak mintájára feledzd 17-16-15-re? Miért nem teszed azt amit papolsz az eltartásról? Neked simán beleférne, de pl TrabAntalnak az 5000-es stadionban kevésbé...
Másik kérdésem: miért vagy olyan buta, hogy csak 70%-os szintre edzed fel fő skilben? Pont ezen akadt ki cimi az este a felnőttek kapcsán is. Én anno mindenkiből kihozattam a maximumot scoutként és kapitányként is.
Domi miért megy bele ebbe a szarságba? Neki nem kell egy 17-16-15-ös center az u21-be???
Dominak csak a szaros 15-14-13-ak kellenek, amikor itt lenne a nagy lehetőség Czédliből ismét egy Ferling-Aczél vonulatot csináljanak.
Pont, hogy te beszélsz mellé. Nekem azt írod Pm-ben, hogy nem edzenéd a fiam passzát ugyanakkor itt mást mondasz, pl azt, hogy nem edztem.. Pedig edztem és még be is számoltam róla nyilvánosan, hogy 3 hetembe telt 6-os edzővel! akkor meg mi szarnak vacakoljak még egy szintet tovább? Mi a francért pocsékoljam a drága időt az u21 alatt?
Domit meg alapvető szakmai és elméleti hibákért ítéltem el eleve, cimi ilyet nem csinált, ezért még élvezi a bizalmam!