BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Στατιστική υπηρεσία

Στατιστική υπηρεσία

Set priority
Show messages by
This Post:
22
250787.77 in reply to 250787.74
Date: 12/2/2013 6:40:04 PM
Overall Posts Rated:
6565
φιλε εσυ με τον τσουικ πρεπει να πατε για τοξικολογικες...
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τα γραφετε ολα αυτα νηφαλιοι.....

This Post:
00
250787.78 in reply to 250787.77
Date: 12/2/2013 6:45:06 PM
Overall Posts Rated:
11571157
χαχαχαχαχαχαχαχα

τοξικολογικές όχι δεν θα ήταν απαραίτητο,.....το αλκοτέστ όμως θα ήταν ένα άλλο ζήτημα

πέρα από την πλάκα αυτά που συνήθως ποστάρουμε είναι τα 'σύντομα' version,....εγώ τουλάχιστον φοβάμαι ότι μετά δεν θα τα διαβάζει κανείς

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
250787.80 in reply to 250787.79
Date: 12/3/2013 5:33:47 AM
Overall Posts Rated:
6565
μπραβο και στους δυο λοιπον...
θα ελεγα μονο στον τσουικ για να μου κανεις παραπονακια αλλα κριμα εισαι μωρε, να τσιμπησεις κ συ το μπραβο σου.

From: Kon

This Post:
00
250787.81 in reply to 250787.74
Date: 12/4/2013 3:01:34 AM
L e g e n d
III.14
Overall Posts Rated:
191191
Συγχαρητήρια για την πολύ ωραία αναδρομή, δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε άλλωστε κάτι λιγότερο :-)
Θα σταθώ σε 3 πράγματα:
- Είχε δημιουργηθεί τέτοια μούχλα στον μπλε όμιλο, που σχεδόν κανείς δεν προσπαθούσε να μπει σφήνα στους τελικούς. Κάκιστη νοοτροπία που από τη μια έδινε μπόνους στον Ασυγκράτητο και ταυτόχρονα μείωνε την ανάπτυξη των υπολοίπων ομάδων.

Δυστυχώς αυτή η νοοτροπία παραμένει και έχει εξαπλωθεί και στις παρακάτω κατηγορίες. Αν παρατηρήσετε θα δείτε αυτό το φαινόμενο έντονα και στην ΙΙ ( II.4, ΙΙ.2 κ.λ.π.).Ίσως να μην γίνεται για τους ίδιους λόγους, ωστόσο δεν παύει να είναι άσχημο καθώς έτσι σχηματίζεται μια μαγική εικόνα στην βαθμολογία των ομίλων.

Οικονομικά το κατέχει όσο λίγοι (και μάλιστα από πολύ νωρίς)

Για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο ατού ενός μάνατζερ!!! Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς το οικονομικό κομμάτι είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσεις ακόμα και στην ΙΙ πόσο μάλιστα στην Α1.

Το τελευταίο κομμάτι που θέλω να σταθώ δεν αφορά την ανάλυση αλλά την αναμονή της κοινότητας για έναν ελληνικό τίτλο στο Β3. Τι θα γίνει σκέφτεται κάποιος από σας να κάνει το βήμα;

This Post:
00
250787.83 in reply to 250787.82
Date: 12/4/2013 1:24:47 PM
Overall Posts Rated:
13091309
Mωρέ εσύ καλά τα λες, αλλά τελικός Ελλάδος και να πα να να να να το Β3...
Μπήκα στο live,σήμερα στον προημιτελικό, είδα το Νο1 στο ranking παγκοσμίως να αφήνει την μηχανή να επιλέγει για αυτόν ποιοι και πότε θα μπούνε και θα βγούνε, μπορεί να είμαστε στο μείον 23 στο ημίχρονο, αλλά έμαθα ιντερνετικό μανατζάρισμα μπάσκετ και κλείνω το live πλήρης!

Last edited by maddoghellas at 12/4/2013 1:25:58 PM

From: Getho

This Post:
00
250787.84 in reply to 250787.83
Date: 12/6/2013 10:45:05 AM
Overall Posts Rated:
162162
Ωραια ανάλυση, 2-3 πραγματακια απο εμένα :

1) Στα πρωτα χρόνια της Α1 ισχυε το εξης : Οσο πιο πολύ πρασινάδα τόσο πιο καλα! Κοινως υπήρχε ελειψη γνωσης.. Αυτα μου τα εχει πει μανατζερ που επαιζε επι σειρά ετων..

2) Θεωρω απόλυτα φυσιολογικο να υπάρχει κορεσμός απο ενα σημείο και μετα παιζοντας ενα παιχνιδι.. Ποσοι εχετε παίξει το ιδιο παιχνιδι πανω απο 3 χρονια χωρίς να βαρεθειτε ? Δεν πρεπει να ειστε πολλοι.. Ειδικα οσοι εχουν αντιληφθει τον τρόπο που πρέπει να παιξουν για να κερδίσουν απο εκει και πέρα μιλάμε για ενα παιχνιδι υπομονης ωστε να μειωνουν την διαφορά απο τον πρώτο για να τον κοντράρουν.. Καπως βαρετο στα δικα μου ματια.. :Ρ

3) Οσο για την ομάδα σου τώρα είναι φανερό οτι υπάρχουν 2 εποχες στην ιστορία της.. Η 1η μετριοπαθη οπου συναγωνιζεται τον Bulls of Paros και δειχνει ιδιας κλάσης και η 2η συγχρονη οπου εχει μετατραπει σε πρωταθλήτρια.. Το ποιος ενεπλάκει στην διοικηση της ομαδας σου και άλλαξε την νοοτροπια της νομιζω είναι κοινο μυστικο οπότε δεν χρειαζεται να πω κατι παραπάνω.. Θα είχε εδιαφερον να γραψετε ποια βηματα ακολουθησατε ωστε να μετατραπει αυτη η μετρια ομάδα σε πρωταθλήτρια..

Να κανω και μια προβλεψη : Οσο η ομαδα σου αποτελει κοινο σας πρότζεκτ, συνεχίσετε με ορεξη και εξακολουθει υφίσταται το παιχνίδι πιστευω είναι θεμα χρόνου να ξεπεράσετε τον Ασυγκράτητο και να γίνετε η πιο πετυχημένη ομάδα στον εικονικο αθλητισμο.. :Ρ

Οσο για εμένα αφου ξερεις οτι δεν ασχολουμαι πλεον καλύτερα να με βαλεις στα χαμένα ταλέντα.. :Ρ Δυσκολο να αλλάξει κάτι στο μέλλον αλλα ποτε δεν ξερεις..

This Post:
11
250787.86 in reply to 250787.85
Date: 12/8/2013 3:46:39 PM
Overall Posts Rated:
419419
Δυστυχώς, θα συνεχίσω το offtopic στην κουβέντα:
Πράγματι, ο Νεκτάριος έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά και προς τιμήν του έχει δημοσιεύσει το μεγαλύτερο μέρος της σε δημόσια φόρουμ. Ακόμα και τίποτα να μην είχε δημοσιεύσει, να το κράταγε για τον εαυτό του ή να το μοιραζόταν με λίγους φίλους, εφόσον έχει την γνώση και το μεράκι να καταλαβαίνει έτσι το παιχνίδι είναι τεράστια μαγκιά του. Επίσης εγώ παραδέχομαι ότι τις περισσότερες αγωνιστικές γνώσεις τις έχω αποκτήσει από τον Νεκτάριο και τις οικονομικές από τον kajabbar, με αυτά που έχουν γράψει στα δημόσια φόρουμ.
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ικανότητά σου ως μάνατζερ, όποιος το κάνει είναι το λιγότερο αφελής.
Όμως το να παραδέχεται ο Νεκτάριος ότι θα μπορούσε να έχει γράψει δημόσια πράγματα που αφορούν το πόσο ακριβώς πρέπει να είναι κάθε skill ανά σύστημα και ότι θα ήταν σαν cheat mode (υπάρχει το post σε φόρουμ ομοσπονδίας) δεν μπορεί να μην γεννά σκέψεις σε κάποιους από εμάς ότι αυτά τα πράγματα εσύ (τουλάχιστον) που είσαι φίλος του τα γνωρίζεις. Κι εγώ αν τα ανακάλυπτα, θα τα έλεγα στον κολλητό μου.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΗΜΕΙΑ:
1. Το παραπάνω δεν αναιρεί την αξία σου και την γνώση σου. Για παράδειγμα, ακόμα και αν μάθει ο Χ μάνατζερ τι σκιλλ χρειάζεται ανά σύστημα, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα το εφαρμόσει όπως εσύ. Επίσης, είμαι σίγουρος ότι πολλές πλευρές της έρευνας του Νεκτάριου εμπλουτίστηκαν από εσένα.
2. Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτό αφού πρόκειται για προϊόν έρευνας του Νεκτάριου. Δεν έκλεψε την match engine του παιχνιδιού ούτε έκανε κάτι που δεν μπορεί να κάνει κάποιος άλλος.
3. Είναι πρόβλημα και δικαίωμά του με ποιον θα τα μοιραστεί αυτά που ανακαλύπτει, όπως έγραψα και παραπάνω.
Όμως αυτά που πιστεύω ότι γνωρίζεις για το παιχνίδι, δεν είναι αναρτημένα στο δημόσιο και δεν είναι για όλους.

Last edited by Villagkouras at 12/8/2013 3:51:08 PM

This Post:
11
250787.87 in reply to 250787.86
Date: 12/8/2013 4:17:22 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Με αφορμή την συζήτηση που ξεκίνησε, που αν και έστω έμμεσα με εμπλέκει λίγο, θέλω να πω με κάθε ειλικρίνεια τα παρακάτω απλά:

α) Κάθε μέθοδος ανάλυσης για το παιχνίδι η οποία μπορεί να διατυπωθεί με ανθρώπινο τρόπο (όχι υπερβολικά μαθηματικό/τεχνικό) είναι ήδη στο δημόσιο

β) Υπάρχουν πληροφορίες που δεν έχω ''μοιραστεί'' με την κοινότητα αλλά η μοναδική αιτία μέχρι πριν από κάποιο καιρό ήταν ο απίστευτα έντονος τεχνικός χαρακτήρας που είχαν. Είναι δε τόσο πολύπλοκος ο χαρακτήρας αυτών των πληροφοριών που δυστυχώς για εμένα δεν έχω κατορθώσει να τις μοιραστώ με κανένα άλλο παιδί.

Υ.Γ Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής εδώ και κάποιες ημέρες έχω αναπτύξει έναν TENDEX like τρόπο αλλά αυτό είναι κάτι πολύ παλιό στο μπάσκετ.

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
Advertisement