Ostsin ka suht kallilt ning ta selline III liiga varumees, IV liiga tegija tõesti. Ta ei arenenud piisavalt kiiresti ning lõpuks jäi üldse trennikohast ilma. Aga saan enamvähem raha tagasi, selles mõttes hästi. Ma olen hoidnud 5 põhimeest (A) + 1-2 põhimehe (A) väärilist varu. Ja 3-4 natuke nõrgemat (B) meest ning neile 1-2 oma noortetõmmet (C) varuks. Soov on olnud, et ühe taseme mehed oleks küllalt ühtlased ja praegu olen rahul. 12 meest on minutitele optimaalne, samas üks mäng tuleb sedasi mängida B meestega, mis enam-vähem vastase vastu võib tähendada kaotust.
Väga täpselt ei tea fännirahasid. Eelmine hooaeg oli pidevalt 68 000 mul (sisuliset 10 eestlast = 90% palgast ja 2 välismaalast), see hooaeg on alanud 58 000-ga, kuigi võistkond on tugevnenud ühe 90 000 palgaga välismaalase ja 75 000 palgaga eestlasega (kokku =75% palgast eestlased hetkel). Eelmine hooaeg oli ka 2 taseme suhtekorraldaja, sest III liiga võit tõi staadioni täis. See hooaeg on hetkel 5 tase PR mees. Loodan, et fännirahad tasapisi tõusevad. Päris otse ta palkadega seotud ei ole, ilmselt mingi "hirm, et tähtmängijad ära müüakse" või midagi mõjutab (mul hetkel 2,5 palli ehk madal peale 2 ostu).