BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > U21 sezona 42 by Kyve

U21 sezona 42 by Kyve

Set priority
Show messages by
This Post:
00
293821.77 in reply to 293821.76
Date: 7/13/2018 4:48:40 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Jos jednom svaka cast za ovaj uspjeh tebi i svim ljudima koji su bili vezan za ovaj projekat, a iduce sezone nastavljamo u istom ritmu. Menadzeri u zajednici su stvarno na vrhunskom, svjetskom nivou.

Tezak zadatak i kvale za Svjetsko su pred nama, prve u historiji, da vidimo sta nasa nova generacija moze pruziti, nije da je nismo spremali, nije da su se malci zafrkavali na treningu ;)

Idemo ludo idemo jako!

This is where we hold them!
From: GM-Kyve
This Post:
11
293821.78 in reply to 293821.77
Date: 7/17/2018 2:06:40 AM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14941494
pozdrav ekipa, jučer je i zvanično završio Eurobasket za u21 reprezentacije...

u finalu, domaćin Njemačka je upisala uvjerljivu pobjedu protiv Rusije, +24 (47050)

Rus je pokušao kamikaza taktiku, sa bekovima na unutrašnjim pozicijama, i taktikom patient, dobro su se držali samo prvo poluvrijeme, i onda je krenuo blitzkrieg Švaba, i na kraju je bilo pitanje samo koliko će razlike biti na kraju...

ovo je druga titula europskih prvaka za Švabe, ali su na to čekali punih 30 sezona...
Rusima je ovo četvrta srebrna medalja, i dalje čekaju na svoje prvo zlato...
sve u svemu, obje nacije mogu biti prezadovoljne svojom sezonom, osvojenim medaljama, i direktnim plasmanom na svjetsko prventsvo...

kad smo već kod svjetskog prvenstva, uskoro će biti žrijeb i za baraž...

završila su i ostala kontinentalna natjecanja,
u Americi, zlato je uzeo Brazil pobjedom u finalu protiv Čilea, veliko iznenađenje je kiks Amerikanaca u polufinalu protiv Čilea, tako da u baraž idu: USA, Argentina, Kanada i Kolumbija...

u Aziji, Tajvan je osvojio zlato u finalu protiv Kine, u baraž idu: Filipini, Hong Kong, Malezija i Australija...

u Africi, Nigerija je osvojila zlato u finalu protiv Južne Afrike, u baraž idu Alžir, Tunis, Senegal i Egipat...

iz Europe, u baraž idu Litvanija, BiH, Italija i Francuska...

formiraju se 4 skupine po 4 ekipe, u svakoj skupini imamo jednog europskog, jednog azijskog, jednog afričkog i jednog američkog predstavnika... samo prvi u skupini ide direkt na svjetsko,ostale 3 ekipe sele u utješni turnir, i startaju sa omjerom 0-2...
entuzijazam se prenosi na svjetsko, tako da CT u zadnjem kolu nije opcija, jer onda si u podredjenom položaju u odnosu na ostale učesnike...

sve u svemu, treba sačekati žrijeb...
ovako na prvu, valjalo bi izbjeć Amerikance, eventualno Argentina, Hong Kong ili Australija bi mogle biti nagazne mine...
naravno, postoji i šansa da neke od ostalih reprezentacija imaju zlatnu generaciju, i da su bolje od prosječnog očekivanja s obzirom na broj korisnika... zasad je to još teško predvidjet...
najgori scenarij je ispast u baražu, jer onda je praktično sezona gotova...
sa 0-2 na utješnom turniru ne postoje šanse da se osigura domaći teren za Eurobasket, a i 99% sezona za domaćinstvo je potrebno osvojit utješni turnir...

u narednom postu, malo više informacija o narednoj generaciji...

This Post:
11
293821.79 in reply to 293821.78
Date: 7/17/2018 2:40:35 AM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14941494
jučer se i prvi put okupila nova generacija, i odigrala je prvu prijateljsku, protiv vršnjaka iz Mađarske...
upisali smo i težak poraz, -19 (47047)... samo igrači od 20g, i entuzijazam 1...

rezultat nije toliko bitan, jer sa ovako niskim entuzijazmom, odbrane ne postoje, pa sama utakmica nije pravo mjerilo razlike u kvaliteti... s obzirom da ja uvijek pravim defanzivno orijentirane igrače, i da se napadački skilovi dotjeruju kako sezona odmiče, vjerujem da će to bit puno bolje jednom kad krene baraž...

za ovu generaciju, od samog starta, pratio sam ukupno 19 igrača...
(https://prnt.sc/k7crqv)

nažalost, prije par dana smo ostali bez 2 rotacijska centra, Klimovića i Ostojića... istekla je utopija, Ačanskog je uspio kupiti naš manager, druga dva su otišla u bijeli svijet... vlasnik Ostojića ne odgovara na poruke, tako da sam njega već sad prekrižio... a vlasnik Klimovića odgovara na poruke, iako mi se čini da se nećemo uspjet dogovorit oko treninga... u međusezoni je trenirao staminu, a uvijek ostaje i pitanje tjedne minutaže i forme...

tako da je silom prilika među centre uletio sezonu mlađi, Mijat Radojević, također smazinhov igrač... strašno brzo je napredovao, po primarnim skilovima je dostigao neke sezonu starije...
ukupno gledano, samo Vugdelija odskače, svi ostali su u 5 deka... u usporedbi sa ovosezenskom generacijom, Vugdelija je nešto bolji od Đonlagića i Božovića po primarcima, a ostali su tu negdje sa ovosezonskim rezervama, Delibašićem, Erićem, Abraševićem i Crnogaćom...

na bekovima je konkurencija ubitačna, po primarcima su svi na nivou ovosezonskih, samo što svi imaju daleko bolje unutrašnje sekundarce...
od 7 bekova, vjerojatno će otpast Đurdan, koji se nije optimalno trenirao jer je vlasnik trenirao seniorskog reprezentativca Ziku koji je ipak bio prioritet... kako Đurdan ima i 10 potencijal, važniji je za seniore nego za u21...

najveći problem iduće sezone će nam biti krila... tu smo imali najlošije draftere, i sad svaki od njih ima neki feler...
neki su i sporije napredovali od očekivanog, pogotovo moja dva utopijca u koje sam polagao najveće nade, ali šta je tu je...
možda nisu na razini Ušanovića i Dračića, ali nisu ni puno lošiji...

od igrača koji nisu na spisku, a imali su potencijala, nažalost nijedan se nije izrodio koji bi mogao u konkurenciju s ovima...
tako je to kad stranci treniraju na svoju ruku...

sve u svemu, solidna generacija, glavni cilj sezone je plasirati se na svjetsko, a tamo šta dragi Bog da...

jučer je bio i novi draft, sad slijedi popisivanje draftera, i udomljavanje generacije 43... sve koji žele trenirati za u21, pozivam da se jave u temi Generacija 43, za svačije prohtjeve će se naći ponešto...

sa nestrpljenjem se čeka žrijeb za baraž, do tada, lijep pozdrav svima...

Last edited by GM-Kyve at 7/17/2018 2:43:11 AM

This Post:
00
293821.80 in reply to 293821.79
Date: 7/18/2018 6:40:13 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Baraz za U21 Svjetsko prvenstvo pocinje iduci ponedjeljak!

Protivnici su:
Tunis (81)
Kong Kong (21)
Kolumbija (16)

Mi smo trenutno na 12. poziciji na svjetskoj rang listi.

Prvu tekmu igramo protiv Tunisa u pon.
Utakmice se igraju u Hrvatskoj a termin je 19:30

Sretno super malci!

This is where we hold them!
This Post:
11
293821.81 in reply to 293821.80
Date: 7/19/2018 5:33:04 AM
KK Topnici
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
531531
Second Team:
KK Topnici u21
Iako je dobra grupa mislim da bi trebali lagano otići i na to Svjetsko prvenstvo.
Krenuti u ponedeljak sa pobjedom pa vidjeti šta i kako dalje.
Sretno našoj mladoj reprezentaciji.

This Post:
22
293821.82 in reply to 293821.81
Date: 7/19/2018 10:09:50 AM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14941494
Pozdrav ekipa još jednom... izašao je žrijeb i raspored za baraž, na sljedećem linku možete vidjeti skupine:
(http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=1...)

ovako, nakon površne analize rekao bih da smo odlično prošli... priželjkivao sam da izbjegnemo USA ili Argentinu iz američkog šešira te Hong Kong ili Australiju iz azijskog, tako da mi se želja ostvarila polovično...
možda bi samo skupina C bila lakša od naše, ali kao što sam ranije pisao, nikad se ne zna da li neka manja nacija ima zlatnu generaciju, nešto što mi radimo redovno zadnjih sezona, pa su nam rezultati bolji od očekivanja...

kad smo već kod rezultata, upisana nam je i prva medalja na stranici reprezentacije, tako da više Trofeji ne zjape prazni...
(http://www.buzzerbeater.com/country/35/jnt/overview.aspx)

glavni cilj ove sezone ostaje isti kao i prije žrijeba, plasman na svjetsko prvenstvo...
glavni protivnik će biti Hong Kong, mada ni Kolumbija nije za podcijeniti...
za nas dobra vijest je da otvaramo baraž protiv Tunisa, tako da ćemo odmah imati uvid u omjer snaga između Hong Konga i Kolumbije...

više o protivnicima u najavama pred tekme i analizama odigranih utakmica...

jučer smo Leonidas i ja odradili update drafta, svi drafteri od 18g vrijedni spomena upisani u bazu... mnogi su već na transfer listi, za mnoge smo već pronašli kupce...
posebno me veseli činjenica da je ovaj draft puno bolji od prošlogodišnjeg, bolji prosječni TSP (zbir skilova) i puno više igrača sa 9+ potencijalom (19 igrača ove sezone, u odnosu na 10 na prošlom draftu)
nažalost, nema vanserijskih draftera od 18g i preko 60 skilova kao nekih prijašnjih sezona, ali ako moram birat, uvijek biram kvantitetu umjesto kvaliteta...
bolje je imati dvadesetak draftera izmedju 55 i 59 skilova kao ove sezone, nego par preko 60 skilova, a svi ostali 50 ili manje...
dobra vijest je i da se dosta novih managera javilo zainteresiranih za trening, akcija "Generacija XX" radi punom parom...
potrebno je samo dosta vremena, truda, koordinacije i suradnje da se na vrijeme rasporede igrači, stoga molim sve managere zainteresirane za trening za malo strpljenja... pogotovo vas koji imate starije trenirce, pa treba ukomponirati nove draftere u postojeći trening plan...
mi smo premala zajednica, premalo managera trenira da bih mogao svakom dat 1-2 igrača iz iste generacije i opleti po treningu... ako se ne vrte kombinacije sa igračima iz različitih generacija, onda nećemo imati kontinuitet rezultata... to nam se dogodilo već jednom, kad je generacija 34 osvojila utješni turnir, a onda sljedeće sezone je pola igrača je bilo kod stranaca, i razlika u kvaliteti izmedju generacija je bila ogromna, pa bez obzira na domaći teren na Euru, nismo uspjeli se ugurat u borbu za medalje odnosno svjetsko...

sad je situacija puno bolja, neki utopija timovi su odradili jedan ciklus, tako da je sad više love i za kvalitetnije trenirce, i kvalitetnije članove staffa, i sve je više niželigaških naših klubova koji žele trenirat... gotovo svakodnevno mi se javljaju ljudi preko BBmaila ili facebooka sa upitom o treningu ili trenircima, moje isprike ako se nekome ne javim odmah... ima vas puno, a kako više stvari radim istovremeno, nekad u žurbi preskočim ili zaboravim...

toliko od mene za sada, idemo u nove pobjede!

This Post:
11
293821.83 in reply to 293821.82
Date: 7/21/2018 1:23:46 AM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14941494
Pozdrav ekipa, prošao je još jedan petak...
trening je kasnio ko po običaju za prvi trening u sezoni, tako da sam velik dio posla morao obaviti u manje vremena nego inače...

kako to obično biva za prvi trening sezone, ne baš sjajan broj upova... tek 9 + 2 slobodna bacanja na 15 igrača ... neki igrači su preskočili upove koje sam očekivao, tako da ću se morat strpit još jednu sedmicu...

pala je i konačna odluka za početnih sastav, odabrano je sljedećih 15 igrača koji startaju svoju turneju u ponedjeljak:

Centri PF/C:

Vlaho Vugdelija
Murat Memić
Ivan Jorović
Vladimir Acanski
Milan Matanović
Mijat Radojević (20g)

u zadnji tren, iz konkurencije su ispali Gojko Ostojić (nepostojeća komunikacija sa novim vlasnikom) te Ifet Klimović (nezadovoljavajući trening plan novog vlasnika)...
držim se stava koji sam izgradio na teži način, a to je da vjerujem provjerenim vlasnicima, koji će paziti na formu i pratiti trening upute... stranci (čast izuzecima), znaju biti nepredvidljivi, nekad u ključnim dijelovima sezone...

Krila SF:

Vladimir Govedarica
Osman Hadžija

ko zapete puške čekaju Agdal Muhić i Nermin Bala... ako se poprave na vrijeme neki skilovi, vjerojatno će dobiti svoju šansu do kraja sezone... sa krilima sam najmanje zadovoljan ove sezone, pa ćemo se vjerojatno morat krpat sa bekovima u dosta utakmica...

Bekovi PG/SG:

Slaven Črlenec
Tarik Pejanović
Izidor Hojljevac
Nenad Vitezović
Muhidin Trn
Aleksandar Čukalevski
Nijazim Avdić

zato kod bekova nema greške, bit će pravi izazov birati postave svaki tjedan... nikada do sada nismo imali ovako dobre bekove, koji mogu pokriti više opcija i u obrani i u napadu, na različitim taktikama...
koliko je jaka konkurencija, najviše govori činjenica da Sahmir Đurdan i Šuto Cojić nisu upali u roster usprkos 85+ skilova...

toliko za sada o ovoj generaciji, ajmo malo o ponedjeljku...

ovaj tjedan iskoristio sam feature/bug, i u utorak ugovorio prijateljsku protiv Turske, tako da u ponedjeljak igramo dvije utakmice...
prvo prijateljska protiv Turske u 17h na gostujućem terenu, nakon završetka se teleportiramo u Hrvatsku, i u 19:30 igramo prvu utakmicu baraža za svjetsko protiv Tunisa...

prijateljska protiv Turske će biti revijalna utakmica, imat ćemo prednost u entuzijazmu (nama je reset noćas, njima tek iduću subotu), ali svakako dobra prilika za testirat neke postavke...

u 19:30 počinje ono pravo, što svi toliko čekamo...
prvi protivnik je Tunis, imaju samo 3 aktivna tima, te sveukupno tek dvadesetak igrača izmedju 18 i 21g (samo 3 od 21g)...
naravno da ih nećemo podcijeniti, koš razlika je uvijek važna, a imaju i dugogodišnjeg iskusnog selektora, tako da se može svašta očekivati...
nadam se uvjerljivoj pobjedi, i za velikim zanimanjem ću pratiti utakmicu između HongKonga i Kolumbije...

vidimo se na chatu u ponedjeljak, od 17h na dalje...

do tada, ugodan vikend svima...

From: Topnik

This Post:
22
293821.84 in reply to 293821.83
Date: 7/21/2018 8:03:58 AM
KK Topnici
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
531531
Second Team:
KK Topnici u21
Bekove imamo strašne i ja se nadam da će dobro odraditi posao u svakoj taktici za koju se ti odlučiš.
Nadam se da će vlasnici kao do sada paziti na minute kako to ne bi uticalo na formu igrača u bitnim tekmama.

Sretno našim mladim nadama i da izbore nastup na SP.

This Post:
22
293821.85 in reply to 293821.84
Date: 7/24/2018 10:06:00 AM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14941494
Pozdrav svima... jučer je mlada reprezentacija odigrala 2 utakmice...
prijateljsku protiv Turske smo izgubili 8 razlike... (47073)

poraz ide isključivo na moju dušu, pokušao sam nešto testirati, operacija neuspjela, pacijent umro... cijelu utakmicu smo odigrali samo sa 5 igrača, iz nekog razloga, obrazac zamjena nije radio...
veliki brainfart s moje strane, moje isprike zbog toga, nadam se da se neće ponoviti tako skoro...

ipak, u onoj puno važnijoj tekmi, mladi Zmajevi su odradili posao...
na startu baraža, upisali smo pobjedu protiv Tunisa, +48 (47085)
sama utakmica je bila jednosmjerna ulica od početka do kraja,
prva četvrtina +17, u drugoj odlazimo na +27... na kraju treće je +32, ulaze naše rezerve, i u četvrtoj dodatno povećavaju razliku na konačnih +48...

najefikasniji u našim redovima su bili Nenad Vitezović sa 22p i 6 asista te Mijat Radojević sa 19p i 11 skokova... kapiten Vugdelija je izdominirao sa allround partijom, 13p 10 skokova i 4 asista...

očekivao sam i veću razliku, ali kao i obično na početku sezone imamo problema u napadu... nismo iskoristili ni prednost u skoku, na kraju Tunižani više napadačkih skokova od nas...
šta je tu je, rezultat se piše, sve ostalo se briše... za plasman na svjetsko ionako moramo dobit sve 3 utakmice, prvu smo odradili, još dvije...

u drugoj utakmici naše skupine, Hong Kong je upisao uvjerljivu pobjedu protiv Kolumbije, +19... (47084)
Kolumbijci su se dobro držali prve dvije četvrtine, no treću HK dobija 18 razlike i odlazi na +25... do kraja je samo bilo pitanje razlike, Kolumbijci su uspjeli samo kozmetički ublažit poraz...

poredak u skupinama i sve rezultate možete provjeriti ovdje: (http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=1...)

od zanimljivih rezultata, vrijedi izdvojiti tijesnu pobjedu Kanade protiv Malezije, mučenje Amerikanaca protiv Filipina, pobjeda tek nakon produžetka, a u regularnom dijelu su Filipinci vodili, imali su i +6 dvije minute do kraja...
imamo i jednu neugodnost, argentinski selektor zbog privatnih obaveza nije stigao namjestiti postavu, tako da su Australci upisali 50-0 pobjedu...

idući ponedjeljak čeka nas utakmica protiv Hong Konga, prvi pravi test ove generacije... samo pobjedom ostajemo u igri za svjetsko...

nadam se dobroj formi na treningu u petak, kao i brojnim upovima...

do tada, lijep pozdrav svima...

This Post:
11
293821.86 in reply to 293821.85
Date: 7/25/2018 1:42:37 AM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14941494
kažu da nesreća nikad ne dolazi sama... jučer povreda u ligaškoj utakmici kapitena Vugdelije na 1 sedmicu, usprkos doktoru lvl5... čak i da se kojim čudom oporavi do ponedjeljka, teško će imat veću formu od 7, jer je odigrao samo 26 minuta ovaj tjedan...

loša sreća u ključnom trenutku, ne znam šta drugo reći...

From: Topnik

This Post:
11
293821.87 in reply to 293821.86
Date: 7/25/2018 5:37:21 AM
KK Topnici
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
531531
Second Team:
KK Topnici u21
Vjerujem da smo jači od ovih i sa njegovim izostankom. Vjerujemo u naše momke da će pobjediti u ponedeljak.

Advertisement