Πω πω πω Πω πω πω
Ο Κοτίδης στους Οχτώ,
ο Κοτίδης, ο Κοτίδης στους Οχτώ!!!
Αυτές είναι μεγάλες στιγμές! Την άξιζες μια πρόκριση στα προημιτελικά. Μεγάλους μισθούς ο Λετονός, πρώην κάτοχος, αλλά μπαμ και κάτω!
Μπράβο ρε Αλέξανδρε!!!
Thanks!!!!
Μεγάλη νίκη εναντίον μιας ομάδας με πάνω από 1,1 εκ. μισθούς σε 7 παίχτες και πρώην κάτοχο του Β3,που είχε και 3 Λετονούς και 1 Αμερικάνο διεθνή!Τίποτα δεν μου έκατσε στην αρχή,αφού ήλπιζα να χάσει μάντεμα και τελικά έχασα εγώ!Παρ'όλα αυτά το patient δούλεψε καλά και πήρα πολύ σκορ στο 4 και στο 5!Και ο Yerel παίζοντας SG έχασε για μια ασίστ στο triple double!! :)
Ευχαριστώ τα παιδιά της Εθνικής που μου απάντησαν άμεσα και παρ'ολο που δεν είχαν κάποιον διεθνή,μου επιβεβαίωσαν κάποια υποψία και με βοήθησαν στην απόφαση που πήρα για το τελικό στήσιμο!
Και ευχαριστώ πολύ εσένα και τον Ηλία για την στήριξη!!Είναι πολύ σημαντικό να χαίρεσαι με την χαρά του άλλου!!Και εσύ το κάνεις με όλες τις Ελληνικές ομάδες!!!Επομένως όταν με το καλό σηκώσεις το Β3 στο μέλλον,όλοι θα είναι μαζί σου!!!!!!!!!!!!!!! (party)
Κρίμα που δεν πέρασε και ο Ηλίας!Έκανε μια συγκλονιστική προσπάθεια,απέφυγε το μάντεμα και έχασε με έναν σπαστικό τρόπο με buzzer από μια φοβερή ομάδα!Πιστεύω ότι αν περνούσε θα έφτανε και 4αδα μετά!
ΥΓ: Η φάση είναι ότι τελικά και οι 2 αντιμετωπίσαμε πρών κατόχους του Β3!Και μάλιστα είχαν βρεθεί αντιμέτωποι στον ιστορικό τελικό της σεζόν 33,που ο Mloty δεν κατέβασε ομάδα και κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να αλλάξει το Β3 και να μην μετράει εκεί ο ενθουσιασμός από τα εγχώρια πρωταθλήματα!