Cemu pravdanje?!!!! :)Jel` te neko nesto pitao?Sam sam sebi dao za pravo da se javim... sto, oces da me bannujes? :)Banovace te Cika u utorak jedno dvajest razlike... ;)Sem ako ne primenis Smeletov princip pa bude 15! :))))Ali uvek mozes da places kao i obicno i zalis se na random...a ove sezone ces, cini se, mnog cmizdriti... :)))
Cemu pravdanje?!!!! :)Jel` te neko nesto pitao?Sam sam sebi dao za pravo da se javim... sto, oces da me bannujes? :)
Cemu pravdanje?!!!! :)Jel` te neko nesto pitao?
Cemu pravdanje?!!!! :)
Banovace te Cika u utorak jedno dvajest razlike... ;)Sem ako ne primenis Smeletov princip pa bude 15! :))))Ali uvek mozes da places kao i obicno i zalis se na random...a ove sezone ces, cini se, mnog cmizdriti... :)))
Banovace te Cika u utorak jedno dvajest razlike... ;)Sem ako ne primenis Smeletov princip pa bude 15! :))))Ali uvek mozes da places kao i obicno i zalis se na random...a ove sezone ces, cini se, mnog cmizdriti... :)))Pih ciko ciko . . . pogledaj malo istoriju. Poslednja 3 meca ne znas za pobedu protiv Grke i drugara. A i te tvoje pobede mozes da okacis macku o rep, ovde se gledaju trofeji, a ja ih imam vec negde... 5! :) Heh... koliko ti imas trofeja? trep trep ;)))))I da ti olaksam igram protiv tebe bez najboljeg igraca (i naseg najskupljeg reprezentativca;) i jos cu izaci sa oslabljenim sastavom (jer mi pobeda protiv tebe nije primat, mene ceka Dominacija;) i naravno TIE... Ako ne uspes da prekines tradiciju stvarno bolje da sebe banujes dozivotno :)
koliko samo TRASH TALKINGA. leleeeeeeeee
ajde bre bezi tamo, mene bi bilo sramota da se javim... salje na bb mail, ajde da igramo tie vs tie, da obojici skoci entuzijazam, a ovamo... sto ga nisi posle u drugoj utakmici pobedio??
ajde bre bezi tamo, mene bi bilo sramota da se javim... salje na bb mail, ajde da igramo tie vs tie, da obojici skoci entuzijazam, a ovamo... sto ga nisi posle u drugoj utakmici pobedio??Eto Smele, da vidis kako je nama sa njim...dok ga ne centrisemo u II ligu necemo imati mira...znaci da pocnemo sto pre... :)