BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
240885.770 in reply to 240885.769
Date: 4/22/2014 7:56:24 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
830830
Second Team:
Avengers B.C.
Πρώτον γιατί η ηλικία των 20ρηδων είναι από τις πιο ατιθασες και πιό ανηπακουες με αποτέλεσμα να έχει λίγους αξιόλογους και δεύτερον γιατί εμένα προσωπικά μου φαίνεται κάπως ενώ ξεκινήσει αλλιώς η χρονιά να αλλάζει τα πάντα στη μέση αλλά αυτό Νταξει αν είναι για το καλό της εθνικής φυσικά υποχωρεί η μικρή. Άλλα κυρίως ο πρώτος παράγοντας.

This Post:
00
240885.771 in reply to 240885.770
Date: 4/22/2014 8:04:01 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
830830
Second Team:
Avengers B.C.
Όλοι όσοι έχουν την δυνατότητα να στελεχώσουν μεγάλη εθνική είναι ήδη στην ομάδα. Δεδεμπελης δραγασακης τσάτσος σκλαβενιτης κοττικας αν συνεχίσουν έτσι πίστεψε με θα τους δούμε σίγουρα και αργότερα.

This Post:
00
240885.776 in reply to 240885.764
Date: 4/23/2014 2:02:28 AM
L e g e n d
III.14
Overall Posts Rated:
191191
Νίκο καλημέρα, είμαι ο Κώστας.
Ζήτησες γνώμες επί του θέματος, εγώ δεν θα σου πω την γνώμη μου αλλά την λύση που έχουν βρει άλλες χώρες.
Η εθνική νέων σαφώς θα είναι προθάλαμος της εθνικής ανδρών και η προπόνηση θα είναι σε πλήρη σύμπνοια με ότι ζητάει ο κόουτς της ανδρών, όπως τα 'χουμε πει δηλαδή ως τώρα.
Η διαφορά είναι η εξής, η εθνική νέων θα πρέπει να έχει υπό την σκέπη της 2 τύπους παικτών:
1ος τύπος. Προοπτική 9+ και προπόνηση όπως έχουμε προαναφέρει με το σκεπτικό να στελεχωθεί η ανδρών, με μεγάλη, όμως, πιθανότητα να μην παίξουν καθόλου στην νέων.
2ο τύπος. Παίκτες ασχέτου προοπτικής οι οποίοι θα προπονηθούν κυρίως σε βασικά skills, αποκλειστικά για να στελεχώσουν και να οδηγήσουν την νέων, με μεγάλη πιθανότητα, όμως, να μην πάνε στην ανδρών.
Σε κάθε περίπτωση θα έχεις κόουτς που θα τσινίσουνε, αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Ή θέλεις να βοηθήσεις την εθνική ή όχι.
Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα γνωρίζουν τα παιδιά που είναι στα team των εθνικών μας, φαντάζομαι όμως ότι θα έχουν κολλήσει στο πρακτικό του θέματος.
Όπως και να 'χει οι εθνικές έχουν κάνει σημαντικά βήματα προόδου και αν δεν υπήρχε η περίοδος του Βαμπίρα ίσως τώρα να μιλάγαμε για τίτλους.

Last edited by Kon at 4/23/2014 2:03:28 AM

This Post:
00
240885.777 in reply to 240885.776
Date: 4/23/2014 3:18:04 AM
Overall Posts Rated:
7070
Καλημέρα και σε εσένα Κώστα.

Νομίζω πως η απάντηση του Βασίλη ήταν υπέρ του δέοντος ικανοποιητική αφού είπε ότι του χρόνου η ομάδα θα είναι ξεκάθαρα προθάλαμος της Ανδρών οπότε πλέον νομίζω δεν χρειάζεται να ψαχνόμαστε για τα λάθη του παρελθόντος ούτε να κάνουμε υποθέσεις αφού πλέον όλοι έχουμε καταλάβει ότι έχει ανατείλει νέος ήλιος για τις δύο Εθνικές μας ομάδες. Οφείλουμε να βοηθήσουμε όλοι μας στο έργο αυτό που έχουν ξεκινήσει τα παιδιά στο τιμ, αρχίζοντας από την σωστή προπόνηση των παικτών και την διατήρηση της καλής αγωνιστικής τους κατάστασης.

The enemy of good is...the better!
This Post:
00
240885.778 in reply to 240885.777
Date: 4/23/2014 5:58:47 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
830830
Second Team:
Avengers B.C.
Παιδια εγω θελω να ξεκαθαρισω κατι. Το τιμ της νεων απο τη σεζον που ηταν ακομα ο εντι( για πιο πριν δεν γνωριζω) ουδεποτε εκαψε παικτες που μπορουσαν να να στελεχωσουν την ανδρων για να παιξουν στη νεων. Οσοι παικτες αυτοι τη στιγμη με καλη προοπτικη ειναι κακοπροπονημενοι ειναι απο ξεροκεφαλια των μανατζερ.

Οσοι θελησαν να ακουσουν εχουν φτιαξει παικτες που μπορουν να στελεχωσουν τη μεγαλη εθνικη

This Post:
00
240885.780 in reply to 240885.779
Date: 4/23/2014 7:10:56 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Κατά την ταπεινή μου προσωπική άποψη και με την εμπειρία που έχω αποκομίσει στο παιχνίδι έχω να πώ το εξής: Το σωστότερο πλάνο είναι αυτό που η μικρή Εθνική στελεχώνεται από παίκτες χαμηλής προοπτικής, ώστε οι υψηλής να προπονούνται στα δευτερεύοντα επαρκώς για να προλάβουν να είναι πλήρεις, όσο είναι αυτό δυνατόν. Δεν είναι κακό να δεις παίκτες χαμηλής προοπτικής να παίζουν στη μικρή Εθνική, διότι ουσιαστικά δίνεις και κίνητρο σε μάνατζερ να προπονήσουν χωρίς ιδιαίτερο άγχος, αλλά και να κερδίσουν από την ενδεχόμενη μελλοντική πώληση του παίκτη τους.

Άλλωστε αν οι υψηλής προοπτικής παίκτες προπονηθούν για τη μικρή δύσκολα μπορούν να παίξουν στην μεγάλη, εκτός και αν έχουν φοβερά δευτερεύοντα από την εμφάνισή τους, πράγμα ουσιαστικά αδύνατον. Άν είναι σε δευτερεύοντα καλοί θα είναι ως αξιοσέβαστος, που φυσικά για επίπεδο εθνικής σε ορισμένα σκίλ είναι τραγικά χαμηλό. Εγώ π.χ. είχα την ατυχία να έχω τον Σαμαρτζή 19χρονο και όχι 18. Έτσι έμεινε σχετικά πίσω στα δευτερεύοντα, αν και θεωρώ ότι με την προπόνηση εσωτ. σούτ και εσωτ. άμυνας θα καλύψει και αυτά τα κενά (δηλαδή περιφερειακή άμυνα και σούτ 2-3 σκίλ +).

Προσωπικά αν ήμουν προπονητής της μικρής Εθνικής αυτό το πλάνο θα ακολουθούσα με μεγάλη όμως προσοχή στους παίκτες υψηλής προοπτικής, ώστε να μην καούν και να προπονηθούν πλήρως για να στελεχώσουν την Εθνική ομάδα. Είμαι τυχερός που έχω παίκτη διεθνή σε μικρή Εθνική ξένης χώρας αν και τον πήρα 19χρονο. Το παν είναι να έχεις ένα σωστό πλάνο και να το ακολουθείς απαρέγκλιτα.

Advertisement