Já se omlouvám, od draftu mám trochu více času až teď, tak to určitě projdu a ročník 18 letých by za mne mohl být zajímavý.
Snažila jsem se trénink v nějakém měřítku rozjet už loni pro hráče, kteří šli z draftu jako 19 letí, tedy teď je jim čerstvě 20 let a příští sezónu jim na ME U21 bude 21 let. Byť je tam pár slušně rozjetých kousků (Bažant, Pružina, Hamrle, Fišer, Pospíšil, možná Bureš, Geiger, Bžoch, Trpák, Holčík, Klus, Votruba a určitě jsem někoho zapomněla), tak tým úplně podle mých představ mi z toho nevychází. Proto bych se spíše více soustředila až na to další ME, kde můžeme využít i ty 18 leté hráče o draft dříve, což jsem minule před zvolením nestihla, navíc před zvolením mi týden logicky utekl.
Myslím, že v našich podmínkách má nyní smysl se vždy soustředit jen na každý druhý ročník a pokusit se nejprve něco uhrát na ME U21. Když nám to půjde, tak v dalším cyklu, pokud bychom viděli reálné postoupit na MS U21, tak vytrénovat 2 ročníky po sobě, první pro ME a druhý na následující MS.
Proto mne z tohoto draftu zajímají jen 18 letí, kterým bude 21 na ME v sezóně 68. Takže když vezme nejlepší 18 letí z tohoto draftu a za sezónu nejlepší 19 leté, snad by z toho mohl být silný tým.
Proto bych chtěla poprosit, ať se mi BB-poštou, zde nebo na Discordu ozvou manažeři, kteří buď draftovali 18 letého hráče a chtěli by ho trénovat nebo prodat a naopak manažeři, kteří by byli ochotni někoho takového koupit a trénovat. Bavíme se hráčích, kteří by měli být cca TSP 50+, potenciál 7+ (možná 6+, méně asi ne). Tam, kde to během pár dnů zorganizujeme, můžou už příští pátek naplno trénovat.
Z hráčů aktuálně na trhu jsou z hlediska U21 zajímaví:
František Kučera
(53597674) - už zde zmiňovaná legenda, trénovat by měl hlavně 1/1 a OD, pokud má být platný v U21, končí až ve středu
Jiří Jeník
(53520308) - končí dneska pozdě večer, taky 1/1 OD
pak je tam spousta hráčů s TSP lehce nad 50 nebo někteří i lehce pod 50, tam je to otázkou, kdo z nich to zvládne lépe v tréninku, než projedu i ostatní drafty, nechci u nich dávat falešnou naději, ale snad to během dneška zvládnu, kromě zmíněného Jeníka nikomu aukce nekončí už dnes.