Tak je tu nová sezona a je čas udělat přehled 20letých hráčů. Trošku jsem to protřídil a ti kteří mají podle mě největší šanci se prosadit tu vypíšu.To neznamená , že by je nemohl přeskočit ještě někdo jiný, ale toby musel asi jíst bobulky. Největší problémy jsou jako obvykle u podkošových hráčů. Ke káždé pozici vypíšu pár hráčů , což neznamená že se nemůžou posunout trošku na jinou pozici.Všechny zde vypsané hráče čeká ještě spousta dřiny a je jen na manažerech jak přistoupí k treninku.
PG/SG : František Šírek ,Ladislav Laš,Arnošt Máša,Miroslav Jirák,Robert Pohlodko,Dušan Hůrka ,Tomáš Mohyla,Karel Bublík
SF: Viktor Myslík , Václav Vlček,Jaroslav Caletka,Břetislav Poštrk,Zdeněk Vozáb,Rudolf Žabka,
PF/C : Stanislav Křivánek , Tomáš Houser,Karol Peniaško,Jiří Drvota,Pavel Hladík,Boris Kužel,Petr Németh,Jiří Švatarák
Další v očekávání a kteří můžou poskočit dál jsou : Petr Hobza ,Jakub Coufalík,Patrik Orel,Zdeněk Ira,Ladislav Piskáček,Stanislav Krejčí,Josef Krejčík,Jaroslav Čadek
Během tohoto týdne snad stihnu všechny obepsat.
Pokud máte někdo pocit, že váš 20-letý hráč je minimálně tak dobrý, jako ti výše jmenovaní, napište mi, pls.