nem úgymond az eredményt vitattam, és nem is háborgásnak szántam, mint Gila az ő "magánszámát"! csupán az érdekelt, hogy én látom rosszul a dolgot, vagy tényleg papíron annyival erősebbek voltunk, hogy simán el kellett volna bírnunk ezt a mots-pic dolgot! nem akartam statisztikát elemezni, meg motort szidni stb.....! csupán az érdekelt, hogy a montenegró ezzel a motssal tényleg tudta a 2x gyengébb keretét ellensúlyozni (láthatóan igen)? mi az a határ, amikor már nem tudsz nyerni laza ellen motssal?van amikor azt látjuk nem használ sokat a mots, néha meg durván oda teszi magát.tényleg taktika függő vagy mitől függhet ez a dolog szerintetek? mi lehet az az értékelési határ, ha ekkora difivel is teljesen sima vereséget mértek ránk? a tegnapi nap, bárki lazázott volna ellenük mindenkit megvertek volna ilyen csapattal szerintetek? vagy csak a mi keretünk nem elég erős ehhez? engem ilyen dolgok érdekelnének, nem a végeredmény boncolgatása. volt ami volt, a jövőre nézve viszont le kéne szűrni a konzekvenciát az ilyen meccsekből. jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy a sokkal gyengébb csapatok ellen se tudunk ts-t építeni, ami siralmassá teszi a helyzetünket!
az idézésről meg csak annyit, legyen igazam, és akkor nemsokára VB aranyunk lesz. mert amit az elmúlt 3-4 szezonban elvett tőlünk Olaf, ha csak a felét vissza adja, akkor nagyon meg fog egyszer csak szaladni a szekér. itt az esetünkben sajna mintha azt látnám, hogy szarból nem lehet várat építeni, csak jó csapatnak van szerencséje, olyannak ami jelenleg nekünk van nem biztos! nagyon kemény jövő és még sok közös munka vár ránk, ha ezt a válogatottat sikeressé akarjuk tenni. én segítek kaygee-nek továbbra is legjobb tudásom szerint, de helyébe jelenleg tutira nem lennék.

kintre fel fogok vetni egy taktikai ötletet a nap folyamán valamikor, éjjel álmodtam meg. kérek minél több játékost reagálja le, tetszik-e neki vagy sem!
Last edited by JoeBlack at 2/21/2012 12:48:13 AM