Nézd, ideje mindenkinek arra van, amire akarja. Én akarom, akartam, de már a család rovására ment. Ti nagyon-nagyon sokat lendítettetek az ügyön, de most már ti is látjátok, mert többen vagyunk, hogy ez nem kevés. Most vagyunk öten rá, akkor szorozzátok fel, amíg ketten voltunk, és az nagyon sok. Pláne draft időszakban, az már-már embertelen. Ez nem panasz a részemről, mert mindig szívesen csináltam, de hogy mindenkinek ennyi dolga legyen... Állandóan próbáltuk kielégíteni az összes pénzzel rendelkező manager igényét friss draftos ügyében, ami néha akadályba ütközött, néha sikerült. Rajtunk mindenesetre nem múlt.
Mit rontottunk el?
Vannak olyan managerek, akik nem hajlandóak soha válaszolni és elkallódik a játékosuk már 18 éves korában, de ezen már szerintem túltettem magamat.
Téged például nagyon szívesen megbíználak a kitűzött feladattal, mert megbízom benned, de utána hallgathatnánk, hogy életedbe nem edzettél SG-SF-et. Bár az ilyen jellegű zrikálások nem igazán érdekelnek, megbirkózom velük. Úgyhogy vállalod?
ui: Nyitok egy topikot, hátha azzal is elindul valami.
HUNGARY!