Vagy.......!
Azt azért közölhettétek volna, hogy teszt szezon következik. Senki se várta, hogy a TS-el kezdjetek valamit. Azt se vártuk, hogy magyarázkodjatok, sőt kértem is hogy ne. De ha már elkezdi cimi a magyarázkodást, legalább legyen értelme. Vagy ne tegye. És kilukadtunk a sorsolásnál ismét. vendabal a gáz az, hogy ha megnézed, olyan a rendszer, hogy a gyenge csapatokat teszi először össze az erős csapatokkal. Tehát a sorsolásunk nem peches, hanem "irányított". Ezt nem kell elfogadni, csak vissza kell nézni az éveket. Mindig az erős csapatok tolják egymás ellen utoljára a ki-ki meccseket. Szóval ahogy csúszunk le a tabellán, úgy nehezedik majd egyre jobban a helyzetünk. Amikor úgy döntötök, hogy teszteltek, ezt tartsátok mindig észben. Úgy érzem ez azért nem egy minden mindegy meccs volt. Talán Emtee volt az, aki szezon előtt megfogalmazta a lényeget. Nem a továbbjutás a fontos, hanem az, hogy a maxot kihozzátok a szezonból.
Ha olvastad, külön kitértem arra, hogy dícséretes, hogy így kicseleztétek az ő MNF-ét.
Minden ilyen meccs után jön az:
ez vicc, meg nem hiszem el, meg mit kellett volna csinálni még stb stb!
Ha nem vár reakciót az ilyen hsz-re, minek írja be? Ha vár reakciót, akkor fogadja el. Ha nem fogadja el, akkor elkezdhet magyarázkodni, aminek eddig se volt semmi értelme. És akkor belemegyünk a magyarázkodás magyarázkodásába. Aminek már láthatóan semmi értelme nem volt. Ráadásul a hülyeség megmagyarázásával feldobja a magaslabdát. Hülyének meg ne nézzen már senki. Nem hiszem, hogy bármi olyant írtam, ami nem igaz. Ha meg valakinek nem inge valami, ne vegye fel, vagy....... ;)
Mind1, jövő héten majd jöhettek az u21-es szobába kritizálni, mert a helyzetem rosszabb jelenleg, mint ami a tiétek volt most. Meglátjuk mit lehet kihozni belőle.