Ogi sve cestitke i od mene.. :) Na kraju zasluzen ulazak u nas trenutno najjaci rang... Opravdaj ugled ove nase lige gore...
Takodje pozdrav i onima koji nas napustaju ove sezone a to su ekipe:
black arrows, Gilaktikosi, crveni gusari i Sirmium Crusaders
Sto dalje znaci, naredne sezone u levu stranu lige ce upasti 3 nova tima, a u desnu 2. Ja ocekujem nekog prvoligasa, ili neku jaku ekipu iz ranga ispod.
A sto se tice moje ekipe, bilo je turbulentno u poslednjih 15-20 dana. Ekipu su napustili Ivan Domazet, Þormundur Adolfsson i Chicho Tsomaia. Posle izgubljene play-off utakmice iskazali su odredjenu dozu nezadovoljstva, sto je uzrokovalo njihov momentalni izlazak na transfer listu. Capedunum ne zeli da ima nezadovoljne igrace u svom timu, tako je uvek bilo i bice. Zelim im sve najbolje u nastavku karijere.
A sto se tice dolazaka, u Capedunum je danas doslo senzacionalno pojacanje. U pitanju je Pavel Pilát, igrac o kom manje-vise svi znaju ko je i sta je. Posle osvajanja ovosezonskog BBB, posle teskih pregovora, odlucio je da dodje. Nadam se da ce svojim iskustvom i umecem umeti da podigne nivo igre ove ekipe na visi nivo. A sto se tice narednih pojacanja, za sada jos uvek nema nista.
Puno srece svima u narednoj sezoni, i onima koji dolaze kod nas, i onima koji odlaze a i nama koji ostajemo u ovoj II.1 ligi.