napisałem podania w drugiej kolejności, czyli fajnie jak nie ma tu dziury, widziałem dzisiaj SG na TL z pensją z 60k i tragicznymi podaniami, nawet nie patrzyłem na inne skille, mam wydawać 60k za tragiczne podania? rozumiesz o co mi chodzi jego pensja pokryłaby nawet sprawne-znaczące podania ale mi by wystarczyły przeciętne, nie będe mu płacił 60k żeby mi płynność psuł.
ze zbiórkami jest troche inna sprawa bo te wliczają się do pensji SG a więc tu tragiczne zbieranie - takie ma Zdunkiewicz daje mi 12k oszczędności (jakby miał zbiórki porządne tyle by więcej zarabiał), no ale ja bym chętnie płacił te 12k więcej no ale dla gościa 180cm trening zbiórek tylko w skrajnych sytuacjach, dlatego powinno się bardzo cenić 18latków 180cm urodzonych z porządnym zbieraniem, nie wszystko na TL jest wyceniane dlatego warto ztego skorzystać:)
trening JS dla skrzydłowych nigdy nie zrobiłem, ale dałem raz trening jeden na jednego dla skrzydłowych i smykowi skoczył IS:) ale to ciezka sprawa SG wystawić na PFa.
co do tego wpływu IS dla SG pod look inside to nie wydaje mi się żeby to miało jakiś duży wpływ, jak wystawisz na SF grajka z dobrym IS to też za dużo nie narzuca niestety - tzn tak wynika z moich doświadczeń ale może za małą próbe wziąłem:) niby Pustuła w kadrze punktuje rywali ale pozostali podkoszowi też nie mogą odstawać w IS co by obrońców absorbować:)