Podla mna by nebolo odveci keby si napisal co vsetko obnasa praca trenera U21,co by podla teba mal vhodny kandidat splnat,kolko to zabera casu a tak nieco okolo o toho.Ak ta to teda nejak neobtazuje,mna by take informacie celkom zaujimali
Musi vediet ako funguje trening (co a ako trenovat), samozrejme na nejakej minimalnej urovni poznat ako funguje game engine, potrebuje aj trochu organizacne schopnosti, aby si vedel podelit pracu so skautami, pretoze 1 clovek nema sancu starat sa o tolkych hracov. Dalej by mal byt komunikativny a vediet presviedcat manazerov doma a hlavne v zahranici, ked sa nam rozutekaju hraci. Na to je najlepsie vediet aspon anglicky, to mi zatial stacilo, iba turectinu som postradal tuto sezonu:) Este je dobre vediet vyvijat psychologicky natlak na superov kvoli dohodam, atd... Dalsia velmi dobra vlastnost, ktora sa zide po urcitom case je schizofrenia, aby ste si mali s kym popisat na fore..:) Takto za behu ma asi toho viac nenapada, ale na nieco som urcite zabudol. Take kecy ako maju ludia v CVs nemusim dufam pisat, kazdy je ambiciozny, cielavedomy, atd...:)
Nehovorim, ze toto vsetko splnam, pytal si sa, co by mal vhodny kandidat splnat.
Tazko vycislit kolko casu to zabera, pretoze niekto moze robit viac, niekto menej, niekto je sikovnejsi a vie si lepsie zadelit robotu, atd... Najviac roboty je ale prave od obdobia ako je teraz (v podstate koniec sezony pre U21), treba aktualizovat databazu, zostavovat novy tim, specifikovat dalsi trening hracom, pripravit databazu na hracov z draftu, prediskutovat draft so skautami a cele to vlastne vrcholi draftom a oslovovanim hracov. A este som zabudol, ze obcas treba aj analyzovat superov, nastavovat pokyny, robit dozor nad minutami hracov a posielat vyhrazne BBmaily:D
Staci takto?:)
Last edited by Psycho1_1_1 at 4/1/2011 7:55:28 AM