BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
240885.778 in reply to 240885.777
Date: 4/23/2014 5:58:47 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
830830
Second Team:
Avengers B.C.
Παιδια εγω θελω να ξεκαθαρισω κατι. Το τιμ της νεων απο τη σεζον που ηταν ακομα ο εντι( για πιο πριν δεν γνωριζω) ουδεποτε εκαψε παικτες που μπορουσαν να να στελεχωσουν την ανδρων για να παιξουν στη νεων. Οσοι παικτες αυτοι τη στιγμη με καλη προοπτικη ειναι κακοπροπονημενοι ειναι απο ξεροκεφαλια των μανατζερ.

Οσοι θελησαν να ακουσουν εχουν φτιαξει παικτες που μπορουν να στελεχωσουν τη μεγαλη εθνικη

This Post:
00
240885.780 in reply to 240885.779
Date: 4/23/2014 7:10:56 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Κατά την ταπεινή μου προσωπική άποψη και με την εμπειρία που έχω αποκομίσει στο παιχνίδι έχω να πώ το εξής: Το σωστότερο πλάνο είναι αυτό που η μικρή Εθνική στελεχώνεται από παίκτες χαμηλής προοπτικής, ώστε οι υψηλής να προπονούνται στα δευτερεύοντα επαρκώς για να προλάβουν να είναι πλήρεις, όσο είναι αυτό δυνατόν. Δεν είναι κακό να δεις παίκτες χαμηλής προοπτικής να παίζουν στη μικρή Εθνική, διότι ουσιαστικά δίνεις και κίνητρο σε μάνατζερ να προπονήσουν χωρίς ιδιαίτερο άγχος, αλλά και να κερδίσουν από την ενδεχόμενη μελλοντική πώληση του παίκτη τους.

Άλλωστε αν οι υψηλής προοπτικής παίκτες προπονηθούν για τη μικρή δύσκολα μπορούν να παίξουν στην μεγάλη, εκτός και αν έχουν φοβερά δευτερεύοντα από την εμφάνισή τους, πράγμα ουσιαστικά αδύνατον. Άν είναι σε δευτερεύοντα καλοί θα είναι ως αξιοσέβαστος, που φυσικά για επίπεδο εθνικής σε ορισμένα σκίλ είναι τραγικά χαμηλό. Εγώ π.χ. είχα την ατυχία να έχω τον Σαμαρτζή 19χρονο και όχι 18. Έτσι έμεινε σχετικά πίσω στα δευτερεύοντα, αν και θεωρώ ότι με την προπόνηση εσωτ. σούτ και εσωτ. άμυνας θα καλύψει και αυτά τα κενά (δηλαδή περιφερειακή άμυνα και σούτ 2-3 σκίλ +).

Προσωπικά αν ήμουν προπονητής της μικρής Εθνικής αυτό το πλάνο θα ακολουθούσα με μεγάλη όμως προσοχή στους παίκτες υψηλής προοπτικής, ώστε να μην καούν και να προπονηθούν πλήρως για να στελεχώσουν την Εθνική ομάδα. Είμαι τυχερός που έχω παίκτη διεθνή σε μικρή Εθνική ξένης χώρας αν και τον πήρα 19χρονο. Το παν είναι να έχεις ένα σωστό πλάνο και να το ακολουθείς απαρέγκλιτα.

This Post:
22
240885.781 in reply to 240885.780
Date: 4/23/2014 10:52:57 AM
ΓΣΠ
IV.12
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
Καλησπερα

Η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχουν μαγικες συνταγες για να φτιαξουμε πολλους παικταραδες.Δε μπορουμε ουτε με το ζορι να πεισουμε καποιους μανατζερ να προπονησουν οπως θελουμε,ουτε μπορουμε να αποτρεψουμε μεταγραφη του παικτη σε μουφα μανατζερ,ουτε μπορουμε να τους αγορασουμε 5 η' 6 γυμναστη.Αυτο ομως που μπορουμε να κανουμε με καποιο τροπο ειναι να αυξησουμε τις πιθανοτητες να βγουν πολλοι και καλοι παικτες και επισης να μειωσουμε τις πιθανοτητες να χαθουν καποια ταλεντα.

Απο τη στιγμη που εχω μπει στο παιχνιδι εχω δει πολλους καλους μανατζερ να ειναι στο τιμ της U21,ο ενας καλυτερος απο τον αλλο.Θα μπορουσε οποιοσδηποτε απο αυτους να θυσιασει τα αποτελεσματα για το καλο της μεγαλης εθνικης αρκει να ειχε γινει συζητηση και να ειχε αποφασιστει απο ολους μας και να μην ετρωγε το κραξιμο για τις σφαλιαρες μονος του.Τωρα εχουμε παει σε αλλο επιπεδο που λεμε οτι ακομα και τα αποτελεσματα στη μεγαλη εθνικη παιρνανε σε δευτερη μοιρα οποτε ειναι πολυ πιο ευκολο να κινηθουμε αντιστοιχα στην U21.

Κατ αρχας ειναι κριμα να παιζουν σε κατι τουρνουα της παρηγοριας στην μικρη εθνικη παικτες απο σουπερσταρ και κατω η' παικτες που σε καμια περιπτωση δε θα παιξουν στην αντρων και να λεμε σε καποιον που εχει εναν 20χρονο φημισμενο κανε υπομονη,προπονησε αναποδα και στα 26 θα ειναι ετοιμος για εθνικη.
Θα τον εχει μεχρι τα 26 για να τον δει στην αντρων;

Τι μπορουμε να κανουμε τωρα.Χρειαζομαστε εναν εμπειρο μανατζερ(ο Μετεωριτης ας πουμε αν βαλει υποψηφιοτητα) ενα καλο τιμ με αρκετα ατομα που θελουν να ασχοληθουν ωστε να υπαρξει μια συνεχεια για τουλαχιστον 5-6 σεζον και χρειαζομαστε επισης τη βοηθεια του τιμ της αντρων.

Υποθετικα μιλωντας θα μας βγαλει του χρονου απο τα 341 ντραφτ 40 παικτες 18 χρονων απο MVP και πανω.Θα βγαλει και αλλους αλλα οι πιο πολλοι θα καταληξουν σε μποτακια.
Ασχολουμαστε μονο με αυτους και δε καιμε κανεναν,ας εχει καποιος 2 αθλιος στα σκιλς του.Ζηταμε επειτα απο τους μανατζερ τους,αφου υπολογισουμε τι γυμναστη εχουν,να προπονησουν τα παικτακια τους βαση πλανου και αν εχουν πιασει στα 19 τους καποια σκιλς εμεις για ανταμοιβη θα τα καλεσουμε απο τα 19 στην U21.
Πιστευω οτι ειναι κινητρο για καποιον να προπονησει σωστα και να δει το παικτακι του επιτοπου με σημαιακι.
Επισης θα του δωσουμε και εμεις καποια ψιλα για τα πρωτα εξοδα και θα τον ανταμοιψουμε για την προσπαθεια του.
Ειναι πιθανο και καποιοι απο αυτους να αυξησουν το επιπεδο του γυμναστη τους και να γουσταρουν να κρατησουν το παικτακι για πολλα χρονια οποτε θα εχουμε καλη συννενοηση.

Αν καποιοι παικτες πουληθουν επιτοπου λεμε τα ιδια και στο ξενο μανατζερ.Οποιος δε μας ακουσει ξεχναμε τον παικτη για καποιο καιρο και ασχολουμαστε και δινουμε χρημα σε αυτους που μας ακουνε.
Αυτους που δε μας ακουσαν παρακολουθουμε καθε χρονο την εξελιξη τους.Υπαρχει το ενδεχομενο να εχουν προπονηθει σωστα.Καποιοι θα χαθουν αλλα παντα ετσι γινεται και καποιοι χανονται.

Με λιγα λογια αδιαφορουμε παντελως για τα αποτελεσματα και γεμιζουμε την U21 με 30 παικτες απο MVP+
στις ηλικιες 19-20-21.Μοιραζουμε ολο το διαθεσιμο χρημα και βλεπουμε παικτες με προοπτικη εθνικης να εξελισσονται
βαση ενος πλανου και να πανει τελικα τοπο ο κοπος του μανατζερ που προπονει τετοιο παικτη.Σιγουρα ετσι θα αυξησουμε τις πιθανοτητες μας να φτιαξουμε πιο πολλους πιο καλους παικτες.Μη ξεχναμε επισης οτι εχουμε κατεβει αρκετοι μανατζερ στην ουτοπια για αυτο το λογο.
Το μονο αρνητικο ειναι οτι αδιαφοροντας για τα αποτελεσματα θα φτασουμε στην καταταξη το Σουριναμ.

Θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας αν ειναι εφικτο να γινει κατι τετοιο και αν εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να φτιαξουμε πιο πολλους και καλους παικτες.

Παρεπιπτοντως ειναι κριμα να μη μπορει να πουληθει ο Καλογεριδης με μονο 1,5M.
Μονο περσι τον πληρωσαν οι Χαρλεμς 2Μ μισθους.Ειναι πολυ καλος παικτης μονο 25 χρονων και εχει δουλευτει αρκετα καλα βαση και του υψους(1.98).Εχει να παρει και αλλο στα 25,26,27.

Message deleted
This Post:
11
240885.783 in reply to 240885.781
Date: 4/23/2014 3:21:54 PM
Overall Posts Rated:
747747

[Hellas]
Naoum Liontos (29976542)
Πόιντ Γκαρντ
Εβδομαδιαίος μισθός: $ 24 241
Ρόλος: παίχτης κλειδί
(BuzzerBeta)

DMI: 195000
Ύψος: 6'1" / 185 cm
Προοπτική: φημισμένος
Αγωνιστική Κατάσταση: δυνατός

Σούτ με Άλμα: θαυμάσιος Εμβέλεια Άλ.: δυνατός
Περ. Άμυνα: θαυμάσιος Χειρισμός: συγκλονιστικός
Μπάσιμο: απίστευτος Πάσες: δημιουργικότατος ↑
Εσ. Σούτ: μέτριος Εσ. Άμυνα: καταρτισμένος
Ριμπάουντς: μέτριος Τάπες: αξιοσέβαστος
Αντοχή: απαίσιος Ελ. Βολές: φυσιολογικός

Εμπειρία: αδέξιος

***i'm possible nothing is impossible ***
This Post:
22
240885.784 in reply to 240885.783
Date: 4/23/2014 3:26:41 PM
Overall Posts Rated:
157157
Ενα αστερι γεννιεται!!Δωσε προπονηση και ξερο ψωμι,πολυ καλη δουλεια στο παιχτακι σου!Ποσο θα τον πουλησεις?Αν δεν παιξει στην Εθνικη μας ΕΕΕΕ θα τον κανουν μεταγραφη στην Αιγυπτο ΝΑΟΥΜ !

This Post:
00
240885.785 in reply to 240885.783
Date: 4/23/2014 5:39:44 PM
Overall Posts Rated:
7070
Εξαιρετικός παίκτης φίλε μου!

Δώσε λίγο πάσα μέχρι να πάει 14, μετά περ.άμυνα μέχρι το 18 και μετά φουλ πάσα και εσ.σούτ μέχρι να έχει 16 πάσα και 10 εσ.σούτ(τουλάχιστον) μετά τον χτίζεις ανάλογα με το αν τον θες Pure Point Guard(18 πάσα) ή Combo Guard(17 πάσα, 16 σούτ με άλμα)!

Συνέχισε την καλή δουλειά!

The enemy of good is...the better!
This Post:
11
240885.786 in reply to 240885.785
Date: 4/23/2014 7:16:33 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
830830
Second Team:
Avengers B.C.
Εχουμε μιλησει και προσωπικα θα τα γραψω και εδω. Ειναι πολυ καλος αλλα θελει και φετος οπωσδηποτε δουλεια στα εσωτερικα. Δηλαδη τουλαχιστον μια ακομα εσωτερικη αμυνα(αν μπορεσεις και 2 ακομα καλυτερα) και εσωτερικο σουτ ενα 9αρακι. Μετα συνεχιζεις τα περιφερειακα

This Post:
11
240885.787 in reply to 240885.786
Date: 4/23/2014 10:45:53 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
ετσι ακριβως συμφωνω με τον κοουτς της νεων τα ιδια εχω πει και εγω στο παλικαρακι...ειναι ευχαριστο να βλεπεις μανατζερ που προπονουν να δεχονται αποψεις αλλων μανατζερ..

Advertisement