Mila nasa mala komunita,
po dlhom rozmyslani som sa rozhodla, ze budem kandidovat na poziciu U21 NT manazera a budem sa co najlepsie snazit zastupit Psycha.
Toto samozrejme nie je predvolebna rec, ta bude ked pride ten spravny cas.
Nakolko vsak volby prebiehaju na zaciatku sezony kedy je napriklad scouting v plnom prude, rada by som vas oslovila uz teraz a poziadala o pomoc. Samozrejme nie je iste, ze volby vyhram, ale je vzdy dobre zaistit si pripadnych scoutov dopredu a rozbehnut tak scoutingove aktivity co najskor po drafte. Uz teraz by som teda rada vybudovala silny tim scoutov.
Apelujem na sucasnych mojich kolegov scoutov a chcem ich poprosit o pomoc aj v buducnosti.
Apelujem na skusenych manazerov v extralige, ktory do scoutingu alebo NT nie su este zapojeni, ale chceli by.
Apelujem na manazerov aktivnych na fore a chcem ich poprosit o pomoc. Menovite su to: daewo7, Hadar, chlebo, Kevol, Lucasinho, vzDUCH a pod.
Apelujem na nadsenych manazerov, ktori nie su aktivny na fore, ale radi by pomohli nasmu NT.
Apelujem na manazerov, ktorych uz hra nebavi a chceli by najst novu motivaciu.
Toto vsetko pre dobro nasej NT.
Dajte mi prosim vediet, ci uz prostrednictvom fora, alebo posty, ci mate zaujem pomoct nasmu NT.
Ide o pomoc prostrednictvom scoutingu, treningu, alebo farmy.
Moja predstava scoutov je zatial taka, ze cim viac nas bude, tym menej hracov budeme mat na starosti a tym aktivnejsi pristup budeme schopni zabezpecit. A casovo to tym padom nebude viac nez hodinka tyzdenne. To snad stoji za to vybudovat silnych perspektivnyvh slovenskych hracov, nie? :)