BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο η ωραια αιγα Νο ΙV

Καφενειο η ωραια αιγα Νο ΙV (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
163264.779 in reply to 163264.776
Date: 2/11/2011 6:05:31 PM
Green Devils B.C
A1
Overall Posts Rated:
108108
Second Team:
Red Devils B.C

Όταν χρωστάς ανήκεις σε αυτόν που του χρωστάς μέχρι να ξεπληρώσεις… Όταν άλλος παίρνει τα λεφτά, τα σπαταλάει και μετά βάζει εσένα να πληρώσεις θα κάτσεις με σταυρωμένα χέρια και θα πληρώσεις;;; Ή θα αντιδράσεις;;;
Αποκρατικοποιήσεις 50 δισ. ευρώ ζητά η τρόικα…. Δηλαδή μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό;;; Να το θέσω ακραία: Αν θέλουν μπορούν να μας κόψουν το νερό, το ρεύμα, το τηλέφωνο, να κλείσουν αεροδρόμια, αυτοκινητόδρομους, λιμάνια και απλά να ψοφήσουμε εδώ αβοήθητοι… Έλεγχος των πάντων… καμία διαφορά από μια κατεχόμενη χώρα μετά από ΠΟΛΕΜΟ.
Και εσάς σας νοιάζει αν θα χάσετε 100 ευρώ τον μήνα από τον μισθό σας; Χάνετε τα πάντα… όχι τα 100 ευρώ.
"Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω" (Ν. Καζαντζάκης).
Αφήστε το «δε βαριέσαι» , αφήστε την διαμαρτυρία μέσω κομμάτων και λοιπών «ιδεολογικών» ενώσεων.
Ας κάνουμε την αρχή με μια συμβολική κίνηση… το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου φοράμε όλοι μαύρα ρούχα σαν αντίδραση στην αντεθνική πολιτική καθ όλη τη διάρκεια της μέρας. Εγώ θα είμαι στη πλατεία Συντάγματος στις 5μμ. Μόνος μου.

Λ

ΥΓ. Προωθήστε το όπου μπορείτε. Ενημερώστε όποιον μπορείτε.

I love this game!
From: thanos
This Post:
00
163264.780 in reply to 163264.1
Date: 2/12/2011 7:03:01 AM
Overall Posts Rated:
272272
Ε ναι επρεπε να παιξει ντε και καλα ο Μιραλλας σημερα!!!! Δεν γινοταν αλλιως. Απειλησε κι ο χοντρος μην τα κανει ολα λιμπα στην ΕΠΟ και χεστηκαν πανω τους. Τεσπα....Εχουμε συνηθησει κατι τετοια απο τους καλομαθημενους του ελληνικου ποδοσφαιρου!!!

From: xristos

This Post:
00
163264.781 in reply to 163264.780
Date: 2/12/2011 7:27:00 AM
PAOK BC 2007
III.8
Overall Posts Rated:
7979
υποννοεις κατι??μου φαινεται βλεπεις φαντασματα(κ χοντρα μαλιστα)!!
επιτελους πρεπει να σταματησετε την καραμελα του αδικημενου
ειστε πισω 15-20 ποντους κ μι(ρα)λας??κ ποιος σε εδωσε το δικαιωμα να ζητας ισονομια???εεε??
λες κ χρειαζονται βοηθεια για να κερδισουν ακομα κ αυτον τον φετινο αρη!!
μην εισαι μονιμα με κομπλεξ κατωτεροτητας
..αλλα δεν φταις εσυ..αυτοι ειναι ανωτεροι..αυτοι ειναι καλυτεροι..

..

This Post:
00
163264.782 in reply to 163264.779
Date: 2/12/2011 9:15:45 AM
Overall Posts Rated:
8888
Ειναι υπερβολικά αυτα που λενε, ολοι , ουτε το νερό θα μας κόψουν, ουτε το ρευμα , ουτε τίποτα. Να πουληθούν ολα , αφου το κράτος αδυνατεί να τα ελέγξει, αφου ολοι οι πολίτικοι μας ειναι λαμογια, Ας τα παρουν ξενοι για να δούμε προκοπή,

Είναι εφικτό να βρεθεί περιουσία του ∆ηµοσίου που – εάν µπορούσε να πουληθεί – θα απέφερε έσοδα 25-30 δισ. ευρώ. Τέτοιο ποσόν – έλεγαν τα ίδια στελέχη – θα µπορούσε να βρεθεί εάν το ∆ηµόσιο έβγαζε στο σφυρί παραδείγµατος χάριν, τις συµµετοχές του σε µεγάλες επιχειρήσεις (ΟΤΕ, ∆ΕΗ, ΟΠΑΠ, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, εταιρείες αξιοποίησης ακινήτων), εάν τιτλοποιούσε έσοδα από λιµάνια, αεροδρόµια και αυτοκινητοδρόµους κ.λπ. καθώς επίσης και αν παραχωρούσε µεγάλες εκτάσεις του ∆ηµοσίου (στο Ελληνικό, στην περιοχή της Αναβύσσου, στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου κ.λπ.).

Ωστόσο, σηµείωναν ότι για να γίνει µία τέτοια κίνηση από πλευράς του ∆ηµοσίου χρειάζεται αφενός µεν πολιτική βούληση και συµφωνία των µεγάλων πολιτικών κοµµάτων στη Βουλή, αφετέρου δε µία οργάνωση που δεν έχει ακόµη η ελληνική πολιτεία. Μια τέτοια µαζική πώληση ακινήτων του ελληνικού ∆ηµοσίου δεν απαιτεί µόνον τη χαρτογράφηση και το ξεκαθάρισµα των τίτλων που σε πολλές περιοχές της χώρας δεν υπάρχει αυτήν τη στιγµή, αλλά και τον συντονισµό εταιρειών και φορέων ∆ηµοσίου, δήµων και υπουργείων που εµπλέκονται στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των «φιλέτων» αυτών.

«Εάν υπήρχαν όλοι οι παραπάνω παράγοντες, το ελληνικό ∆ηµόσιο θα µπορούσε ενδεχοµένως να προχωρήσει στην εκποίηση δηµόσιας περιουσίας 25-30 δισ. ευρώ σε µια πενταετία», έλεγε χαρακτηριστικά τραπεζικό στέλεχος για να προσθέσει, όµως, µε νόηµα:

«Η κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει µέσα σε πάνω από έναν χρόνο να καταλήξει τι θα κάνει µε το Ελληνικό, πώς θα µπορούσε να αποφασίσει για δεκάδες περιουσιακά στοιχεία µε πολύ πιο σύνθετο ιδιοκτησιακό καθεστώς από αυτό του αεροδροµίου»;

Πάντως εάν µε ένα «µαγικό ραβδί» µπορούσε µία τέτοια µαζική πώληση δηµόσιας περιουσίας να επιτευχθεί – χωρίς να πέσουν σοβαρά οι τιµές της γης, κάτι που όµως δεν µπορεί να αποκλειστεί – τότε το ελληνικό κράτος θα είχε τη δυνατότητα να αγοράσει περίπου το 10% του δηµοσίου χρέους του των 330 δισ. ευρώ. Μια τέτοια αγορά χρέους θα απέφερε στο ∆ηµόσιο µείωση στην αποπληρωµή τόκων γύρω στα 2,5 δισ. ευρώ τον χρόνο, όσο δηλαδή περίπου το 1% του ΑΕΠ. Κάτι που υπό τις παρούσες συνθήκες θα ήταν ιδιαίτερα σηµαντικό για την οικονοµία της χώρας.

This Post:
00
163264.783 in reply to 163264.781
Date: 2/12/2011 9:29:24 AM
Overall Posts Rated:
302302
dld mas les oti esy den klaigesai....kai den eipes tipota gia thn timwria tis edras ths omadas sou...alla fusika se peirakse auto pou eipe o thanos gia ton arh...opws kai na exei kai esas htan paralogo na timwritheitai enw yparxei tosh atimwrisia kai emas htan paralogo na diagrafei h timwria tou mirallas...

oso to oti einai kalyteroi einai...kai megia tous afou autoi rixnoun ta lefta autoi kanoun kai oti theloun...kai mesa se grafeia tha mpoun kai limpa tha ta kanoun gia ta ekatomyria tous...logiko

opws kai na exei enas paikths den kanei thn diafora oute mia timwria tis edras opws apodeixthke...

This Post:
00
163264.784 in reply to 163264.783
Date: 2/12/2011 9:35:17 AM
Overall Posts Rated:
272272
Cool Σπυρο. Ο Χρηστος κανει πλακα. :)

This Post:
00
163264.785 in reply to 163264.783
Date: 2/12/2011 9:54:23 AM
PAOK BC 2007
III.8
Overall Posts Rated:
7979
σιγουρα δεν καταλαβες τιποτα απ οτι εγραψα..ισως να φταει το στυλακι που το γραφα..
αλλα δεν κλαιγομαι για τιποτα φιλε μ!!!!εαν το θεωρεις λογικο να τα σπανε κ να κανουνε οτι θελουν επειδη βαζουν λεφτα..
εγω τι να σε πω??οπως το βλεπει ο καθενας..
μα ξερεις ομως οτι η βια φερνει βια
η δραση φερνει αντιδραση..οχι μονο στο ποδοσφαιρο αλλα γενικα στην ζωη..
εαν ομως τα θεωρεις λογικα τοτε παω πασο..δεν μπορω να πω τιποτα αλλο..

This Post:
11
163264.786 in reply to 163264.779
Date: 2/12/2011 11:25:11 AM
Overall Posts Rated:
173173
χωρίς παρεξήγηση ξέρεις τι μου θυμίζει αυτό ε? στείλε το τάδε μήνυμα σε 15 φίλους σου και αύριο θα βρεις την παμελα άντερσον στο κρεβάτι σου με τιγρε εσώρουχα...

εγώ που θα είμαι σπίτι μου και θα διαβάζω να φορέσω πάλι μαύρα?
ή μήπως οι ίδιες βλακείες του τύπου "αυτό το Σάββατο σβήνουμε όλοι τα φώτα μας για 10 λεπτά" έφεραν κανένα αποτέλεσμα για την "σωτηρία" του περιβάλλοντος?

χέστηκαν και η βάρκα έγειρε....

Δεν ξέρω την ηλικία σου , κτλ κτλ...
αλλά εγώ απολαμβάνω να βλέπω άτομα ηλικίας 25+ (μην μιλήσω για νεότερους) που ξαφνικά πέφτουν από τα σύννεφα , δεν τα περίμεναν όλα αυτά , πανικοβάλλονται κτλ κτλ... λες και ξαφνικά ήρθαν οι κακοί Ευρωπαίοι , που δεν είχαν τι να κάνουν σπίτι τους (ή που όλοι μας μισούν και μας ζηλεύουν) για να μας αφανίσουν από τη γη... προς θεού δεν λέω πως όλα είναι αθώα... σίγουρα είναι συμφέροντα , είτε οικονομικά είτε γεωγραφικής υπεροχής κτλ κτλ

απλά έχει πολύ πλάκα πως στις τελευταίες εκλογές βγήκαν πάλι τα 2 ίδια κόμματα στο ίδιο σημείο... έχει πολύ πλάκα που μετά από 3 χρόνια από το "Λεφτά υπάρχουν" δεν έχει πάει κανείς να ρωτήσει που είναι αυτά τα λεφτά...
έχει πολύ πλάκα όταν η Ντ. Μπακογιάννη φτιάχνει καινούριο κόμμα και μιλάει λες και δεν ήταν μέρος των κυβερνήσεων που πέρασαν...
έχει πολύ πλάκα που η "ξενοφοβία" που εντέχνως δημιουργούν κάποιοι έχει οδηγήσει πλέον τα αριστερά κόμματα να ασχολούνται μόνο με αυτό το θέμα...
γενικά έχει πολύ πλάκα η χώρα μας... και ακόμα μεγαλύτερη πως το 99% των Ελλήνων ξύπνησαν μια μέρα και άρχισαν να πέφτουν από τα σύννεφα... τα λέμε σε κανένα χρόνο στις επόμενες εκλογές να συζητάμε τα ίδια....

(υπόψιν.... εννοείται πως δεν πάει σε προσωπικό επίπεδο... ούτε ξέρω τις προσωπικές σου πεποιθήσεις.. ούτε τπτ)

This Post:
00
163264.787 in reply to 163264.786
Date: 2/12/2011 12:35:52 PM
Overall Posts Rated:
302302
tote sorry xristo...pareksigithika xwris logw...kai an einai zhtaw sygnwmh....

apla den mporw na blepw ton opoiodhpote na mpoukarei kai na kanei tou kefaliou tou epeidh exei lefta...eite legetai pateras...eite legetai marinakis,eite zagorakis,eite kontis(giati autos kanei koumanto sto xali mas)

This Post:
00
163264.788 in reply to 163264.786
Date: 2/12/2011 1:29:37 PM
Green Devils B.C
A1
Overall Posts Rated:
108108
Second Team:
Red Devils B.C
Τίποτα δεν θα αλλάξει....και δε γίνεται να αλλάξει τίποτα σε μια χώρα που δεν έχουν παιδεία οι άνθρωποι.... Φυσικά και ΕΣΕΙΣ φταίτε...ολοι εσείς που έχετε ψηφίσει κάποιο πολιτικό κόμμα, όλοι εσείς που έχετε ζητήσει ρουσφέτι, όλοι εσείς που θέλετε βύσμα για τον στρατό. Εγώ δεν πέφτω απο κανένα σύννεφο.... γνωρίζω τη κατάσταση, γνωρίζω τη παρακμή. Αλλα δε θα γίνω μέρος της οσο μπορώ. Σπουδάζω, δουλεύω χωρίς να με χώσει κάποιο βίσμα, δεν εχω ψηφίσει κανένα κόμμα διαφωνόντας με τη πολιτική που ασκούν, έχω πρόβλημα στη καρδιά που θα μπορούσε να με βγάλει Ι αλλά τον Αύγουστο μπαίνω Πεζοναύτης.

Και η συμβολική κίνηση εχει ως στόχο να προβληματιστούμε και να καταλάβουμε οτι δεν πρέπει σαν μάζα να αντιδρούμε - απλά για να αντιδράσουμε (οπως γίντεται τοσα χρόνια με το παιχνίδι αναρχικών-ΜΑΤ, κλπ) , κατι κατευθυνόμενο για να εκτωνόνεται η κατάσταση. Αλλα ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί συγχρόνως.

Σωστή ανάλυση της κατάστασης μπορούν όλοι να κάνουν, στη θεωρεία είμαστε οι καλύτεροι.... Επι το έργον όμως;

Φιλικά πάντα, γενικά μιλάω για το 85-90% του πληθυσμού.

I love this game!
This Post:
00
163264.789 in reply to 163264.780
Date: 2/12/2011 3:16:49 PM
Overall Posts Rated:
9696
Τον ματιαξατε τον Μιραλας φαρμακογλωσσοι ολοι σας...!!

Επιτελους ενα σοβαρο εκτος εδρας παιχνιδι για Ολυμπιακο που κυκλοφορησε λιγο σωστα τη μπαλιτσα..

Κριμα που το δωρο δεν το αξιοποιησε η Καβαλα :( :(

Advertisement