Abban az esetben, ha exponenciálishoz hasonló az edzési görbe, akkor lehet. Márpedig azért 175-183 centiig közel azonos a sebesség edződésben, de szerintem 191-ig ide lehet venni az embereket. Innentől növekszik nagy mértékben szerintem az edzéscsökkenés.
van összehasonlítási alapunk, Ferling és Vona fejlődését követem hétről hétre, nem árulok el nagy titkot, ennyi idő alatt ugyan olyan edzéseket adva vona 2 szint tempó ferling 1 szint, és a kettő összesen tömérdek szintnyi labdavezetést és technikát léptek!az egyik 208 ha jól tudom a másik 211, itt van nálam gedó és schär 203 egyik se alacsony, 2-3 edzésenként max ugranak skilleket, van amikor 2-3 szintet, mindegyik megugorta a 2 pontost, pedig nem volt bennük szinte semmi töredék sem, és itt a magasság éppen az ellenkezője lenne! szóval nem tudom, de valamit benézünk mindannyian szerintem az fix! a 211 és a 224 között már nem lehet ilyen mértékű különbség! ez jó tanulópénz lesz mindannyiunknak, csak a baj, hogy egyedül fizetem majd meg az árát, és ez a végtelenségig elkeserít engem.

(kiv leszek mikor adom fel)