Cvrc, školovan čovek. Znam za jednog, koji je najmlađi doktor nauka u istoriji SFRJ, pa mu džaba sve te diplome kad je lud :P
Meni su njih dvojica isti, jer njih smatram za najodgovornije za pojavu klubaštva u srpskoj košarci. Nije Čović saplitao Partizan zbog neke zavere protiv Partizana, već zarad svoga interesa (tj. interesa svoga kluba). A lično smatram da se njegov lični interes uvek kosio sa interesima srpske košarke, što je u navedenom slučaju bilo: dva predstavnika u Evroligi. On je bio među prvima koji je uvlačio srpske timove u NLB, a sada odjednom smatra da ta liga ruši domaću košarku. Sada se, pre 7 dana, javio kako je kup namešten, kako savez sapliće njegov tim, a sam je prodao utakmicu Borcu iz Čačka (juče), kako bi ta njegova filijala opstala u ligi (čitaj komentare po košarkaškim portalima, i pre utakmice su svi najavljivali pobedu Borca, iako FMP i Borac zauzimaju dijametralno suprotne pozicije na tabeli).
Može on da napravi još 30 timova kao FMP, da bude i predsednik države, da priča o novom konceptu srpske lige svake godine, ali ostaje činjenica da era propadanja srpske košarke počinje uporedo i sa njegovim uspehom u našoj ligi. Može on da bude hiljadu puta uspešniji političar i biznismen, ali njegovo mesto u našoj košarci neće nikad biti ispred jednog Divca, Danilovića, Đorđevića, Paspalja, Bodiroge, Tomaševića, Željka, Dude, Pešića. Mislim, možda i 'oće, kao što je to slučaj danas, ali zbog takvih kao što je on, ovi, prethodno navedeni, beže iz našeg saveza.