nime ei mäleta
täpselt, sest ta on tegelikult maailma mastaabis tühi koht. Põllu peal naistega mängides saad ehk sina ka rohkem kui ühe palli väravasse.
Nooh, ma tõmbaks veidi ärplevat tooni tagasi.
Aleksandrs Cekulajevs maandus jaanuarikuise üleminekuperioodi lõpuks vabaagendina Malta klubisse Valletta. Eelmisel hooajal tegi see klubi riigis puhta töö - võitis meistritiitli ja karika. Kokku 20-kordne Malta meisterklubi. Juhivad 4 punniga ka tänavust tabelit (18 võitu, 4 viiki, 0 kaotust).
Cekulajevs lõi eelmisel aastal Eesti meitriliiga rekordi - 46 väravat ja 4 HA tagasi Läti liigas 51.
Fakt, et mees on resultatiivne ründaja.
UEFA.comis oli artikkel, mis rääkis sellest, kuidas Ronaldo tõusis "Kuldse saapa" tabelis teisele kohale ja pikem intervjuu siis esikohta hoidnud Cekulajevsiga. Mees ise ütles sellise võrdluse peale muu jutu seas, et: See oli ühteaegu kena ja naljakas, sest ma olen Cristiano Ronaldost sama kaugel kui kosmosest."
Lätlane annab aru, ei laia.
Väidan hoopis mina, et tema 46 väravat pole sugugi seesugune saavutus, mida iga tüüp, kes maailma mastaabis ei ole tühi koht, suudaks siinses meistriliigas hõlpsasti korrata.