BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 29 - Η αλήθεια μίας στιγμής

Σεζόν 29 - Η αλήθεια μίας στιγμής (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
2020
265728.78 in reply to 265728.77
Date: 1/4/2015 2:15:20 PM
Overall Posts Rated:
8787
Καλησπέρα στην παρέα από τα παλιά...

Τελευταίες μέρες παρακολουθώ τις εξελίξεις στην κατηγορία και τα όσα γράφονται στο φόρουμ. Δε σας κρύβω ότι με όσα διάβαζα, άλλες φορές έβαζα τα γέλια και άλλες τα κλάματα τραβώντας τα μαλλιά μου (και όχι μόνο)!!!

Πολλές φορές έφτασα στο σημείο να γράψω την άποψή μου όμως δεν το έπαιρνα απόφαση. Σήμερα κάποιος μάνατζερ με ρώτησε γιατί μένω αμέτοχος στο θέμα και δεν γράφω την άποψή μου, μιας και η ομάδα-θύμα τη σεζόν 28 ήταν η δική μου. Να θυμίσω ότι μετά από δύο "ύποπτα" ματς διασταυρώθηκα στα πλέυ άουτ με την ομάδα του Ατσαλάκωτου ενώ η ομάδα του Θρύλου διασταυρώθηκε με το μποτάκι-Hypersonic Dragons. Η ομάδα του Ολυμπιακού 2007 είχε καταλάβει την 5η θέση.

Λοιπόν αρχικά ξεκαθαρίζω το εξής: Είναι δικαίωμα του κάθε μάνατζερ να επιλέξει την ήττα. Δε χρειάζεται λόγος. Δεν απαγορεύεται βάση των κανόνων συμπεριφοράς ένας μάνατζερ να κατεβάσει στο παρκέ τη χείριστη πεντάδα του, να προβλέψει το πιο απίθανο σύστημα ώστε να αποτύχει και να παίξει χαλαρά ώστε να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή διαφορά.

Ξεκαθαρίζω επίσης το εξής: Δεν απαγορεύονται οι διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ των χρηστών. Έχει κάθε δικαίωμα ο κάθε μάνατζερ να πάρει τηλέφωνο τον αντίπαλο και να τον ενημερώσει για το σύστημα που προτίθεται να παίξει...

Αν οι παραπάνω προτάσεις είναι εσφαλμένες, ή αν κάποιος από εσάς έχει διαβάσει κάτι μέσα στο εγχειρίδιο του παιχνιδιού που αντιβαίνει τα όσα λέω, παρακαλώ πολύ να με ενημερώσει άμεσα!!!

Σημείωση: Μπούρδες περί ηθικής ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ!!! Τι θα πει "ηθική"; Υποκειμενικός όρος. Ο καθένας έχει τους δικούς του κανόνες ηθικής γραμμένους μέσα του. Και πείτε μου πόσο ανήθικο είναι να βοηθήσεις το φίλο σου να μείνει κατηγορία. Ηθικότατο το βρίσκω εγώ, αν δε χρησιμοποιηθούν αθέμιτα και παράνομα μέσα!!!

Από κει και πέρα όμως οφείλουμε, ως νοήμονα όντα που είμαστε, να προσέχουμε όσα γράφουμε. Σε κάποιους από εσάς απευθύνθηκαν κατηγορήματα. Νιώσατε την ανάγκη να απαντήσετε παρόλο που δεν ήσασταν υποχρεωμένοι. Απαντήστε με ειλικρίνεια ρε μάγκες!!! Τι πιτσικουλιές είναι αυτές του στυλ "προπονώ", "με συμφέρει να βγω πέμπτος", "προέβλεψα το απίθανο σύστημα επειδή είμαι μάντης", κλπ, κλπ!!! Πείτε τον προφανή λόγο, όπως έκανε ο gm, που παραδέχτηκε ότι "έστησε" αποτέλεσμα επειδή κοίταξε τον "πισινό" του... Τον κατηγόρησε κανένας; ΌΧΙ, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνει!!!

Εδώ και λίγο καιρό διαβάζω στο φόρουμ τους μάνατζερς να προσπαθούν να εξηγήσουν το "γιατί" κάποιες ομάδες "στήνουν" τα παιχνίδια. Μόνο ένας μάνατζερ, και συγκεκριμένα ο συγκάτοικος στη ΙΙ.4 Villagkouras, βγήκε και είπε ξεκάθαρα "ότι στήνετε που στήνετε παιχνίδια (και καλά κάνετε και είναι δικαίωμά σας να το κάνετε), αλλά μη μας περνάτε και για 15χρονα (ευγενικός πολύ, μακάκες θα έλεγα εγώ!!!)"...

Εκεί λοιπόν εντοπίζω το πρόβλημα. Ο λόγος που δε ζήτησα εξηγήσεις την προηγούμενη σεζόν ήταν επειδή μου ήταν ξεκάθαρο το "γιατί" "στήθηκαν" τα παιχνίδια (όπως και αυτή τη σεζόν). Δε χρειαζόμουν επιβεβαίωση από κανέναν (και ούτε τώρα χρειάζομαι)!!! Ο λόγος που δε συμμετείχα (μέχρι να μου το ζητήσουν) αυτή τη σεζόν στη συζήτηση ήταν επειδή διάβαζα γελοιότητες και συγχωρείστε με αλλά με γελοίους ανθρώπους δε συναναστρέφομαι...

Αυτά τα λίγα κύριοι. Δε ζητώ συγνώμη από όσους θίγουν τα λόγια μου γιατί πιστέψτε με, αυτή ήταν η πρόθεσή μου.

Κατά τα άλλα εύχομαι σε όλους καλή χρονιά. Υγεία πάνω από όλα σε εσάς και τις οικογένειές σας...

Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα...

This Post:
11
265728.79 in reply to 265728.76
Date: 1/4/2015 2:51:45 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
III.4
Overall Posts Rated:
10761076
δικαιολογημένη η πικρία σου και κατεμέ έχεις δίκιο. Διαφωνώ όμως εντελώς με την γενίκευση για ολόκληρη την Α1 και το πρωτάθλημά της.

Είναι λογικό νομίζω να είναι κάποιος πικραμένος,όταν ακυρώνεται η προσπάθεια του μια ολόκληρη σεζόν με τέτοιο τρόπο!

Σε θεωρώ ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει σε manager-game,επομένως η γνώμη σου έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα γιατί γνωρίζω ότι θα είναι πάντα καλοπροαίρετη!

Κατά τη γνώμη μου αδικήθηκα σκανδαλωδώς,αλλά η πικρία πιθανώς να εμποδίζει την ορθή κρίση μου!

Προφανώς η γενίκευση δεν αφορούσε όλους και όλα στην Α1,αλλά το ερώτημα παραμένει!

Είμαι μία σεζόν εδώ και δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα!

Θα πω ένα παράδειγμα που ανέφερες και εσύ για τα play-off στο γκρουπ των κόκκινων!

Θα αναφερθώ πιο διεξοδικά όταν βρω κάποιο χρόνο!

This Post:
1212
265728.80 in reply to 265728.79
Date: 1/4/2015 3:19:43 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Φίλε Αλέξανδρε, σε κατανοώ απόλυτα. Η βρώμα της Α1 και η κλίκα είναι πασίγνωστη εδώ και πολλές σεζόν.Παίζω πάνω από 20 σεζόν το παιχνίδι. Όταν κάποτε είχα βγει να κατηγορήσω αυτήν την κλίκα, διότι πάλι υπήρχαν περίεργα αποτελέσματα, παρόμοια παράπονα από άλλους χρήστες και άλλα τέτοια όμορφα, οι συγκεκριμένοι χρήστες και όχι μόνον είχαν αρχίσει να με βρίζουν. Είναι πασίγνωστο ότι οι 3 πιο παλιές ομάδες της Α1 πλέον έχουν κάνει κλίκα. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι καλά παιδιά, καλές ομάδες, καλοί μάνατζερ. Με ενδιαφέρει που εδώ και χρόνια υποτιμούν τη νοημοσύνη μιας ολόκληρης κοινότητας. Ο Ασυγκράτητος δήθεν έφυγε όπως άκουσα από κάποιον, επειδή είχε συνηθίσει να κερδίζει το πρωτάθλημα και κάποια στιγμή άρχισε η απόσταση να μειώνεται και αυτό δεν του άρεσε. Δικαιολογίες να το πώ; Μπα. Ο Υπερηχητικός έφυγε και αυτός μάλλον επειδή δεν είχε καλή ομάδα για να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Ο Αυτοκράτορας ξενέρωσε έτσι ξαφνικά. Όλες οι ομάδες που μπορούν να χτυπήσουν την κλίκα ή να τους μπουν στο μάτι, όλως τυχαίως τα παρατάνε. Να δούμε ποιός θα είναι ο επόμενος. Ήδη ο γιώργος (getho) μάλλον την κάνει. Γιατί άραγε; Είναι δυνατόν να έχει φτάσει στην Α1 και να μην τον ενδιαφέρει να πάρει το πρωτάθλημα και να παίξει στο B3? Μήπως τελικά είδε και αυτός κάτι που ξενέρωσε; Ένας χρήστης με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗ του παιχνιδιού όπως και ο Αυτοκράτορας, Υπερηχητικός, Ασυγκράτητος, Μύκονος -ίσως;- φευγει (;), επειδή προφανώς ΞΕΝΕΡΩΣΕ με τέτοιες ηλίθιες και ύπουλες πρακτικές από τα εξυπνοπούλια του παιχνιδιού, που σεζόν τώρα υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Άντε μάγκες διώξτε τον Μάνο, τον Στέλιο, τον Campo και τον Νεκτάριο για να μπορείτε να κανονίζετε πιο εύκολα ποιός θα παίρνει το πρωτάθλημα. Και επειδή ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ παραείναι ζόρικος για να τον σουτάρετε, θα σας έλεγα να του κάνετε καμιά ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑΣ, μπας και τον διώξουμε τον ΑΛΗΤΗ, που τόλμησε να πάρει το πρωτάθλημα. Σαν δεν ντρέπεσαι, ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ. Παίρνεις και πρωτάθλημα. Επιεικώς ντροπή σου. Ένας ακόμα από τους λόγους που ομάδες που έφτασαν στην Α1 παράτησαν το παιχνίδι. Βλέπε Πάρος, Μαρτίου -μεγάλη ομάδα στο παρελθόν- που βολοδέρνει στην 3η κατηγορία χωρίς ενδιαφέρον, Καπετάν Φασαρίας, Κρεπαλαιάδα και άλλες πολλές από 2η κατηγορία που μόλις είδαν τί επικρατεί στην Α1 σκέφτηκαν προφανώς ότι είναι άδικος κόπος να ανέβουν, γιατί αν τολμήσουν να πουν ότι θα γλιτώσουν σε βάρος κάποιου από την κλίκα, ζήτω που κάηκαν.

Αν μάλιστα δεν υπήρχε ο Νεκτάριος, ο Γιώργος (getho), ο Στέλιος, ο Μάνος, ο έτερος Ζωγραφιώτης και ο Προμπονας το παιχνίδι θα είχε μείνει στα κάτεργα, διότι κανείς από τους εν λόγω κυρίους δεν μπήκε ποτέ στη λογική να βοηθήσει σοβαρά έναν χρήστη. Μόνο τον υποτιμούσαν -όπως και εμένα πολύ συχνά- και μάλιστα με τρόπο που ουσιαστικά τον απωθούσε από το παιχνίδι. Χρειάστηκε να ξελαρυγγιαστώ και εγώ και άλλοι χρήστες για να αξιωθούν να μας βάλουν κάποια μίνιμουμ σκιλς για παίκτες Εθνικής. Αυτή είναι η μεγάλη τους προσφορά στο παιχνίδι. Μπράβο σας παιδιά και εις ανώτερα!!!!!

Υ.Γ. Δεν θα μπω καν στον κόπο να απαντήσω σε κανέναν που θα μου την πει. Απαξιώ να απαντήσω σε άτομα που νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με αμοιβάδες.

Last edited by epanastatis79 at 1/4/2015 3:32:04 PM

Message deleted
This Post:
00
265728.82 in reply to 265728.80
Date: 1/4/2015 4:47:19 PM
Overall Posts Rated:
531531
Με εχεις μπερδεψει τελικα με βριζεις η μιλας υπερ μου μπερδευτηκα και ξεκινησα ποστ απαντησης μολις το ποσταρα με πηρε ενας φιλος και μου λεει εισαι μακακας ο ανθρωπος μιλαει υπερ σου και εσυ του επιτιθεσαι σορυ εχω φαει τρελο τρολαρισμα απο πολλους και εχω μπερδευτει

This Post:
00
265728.84 in reply to 265728.83
Date: 1/4/2015 4:54:01 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
με ολα αυτα εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας εδω μεσα!!!

This Post:
00
265728.86 in reply to 265728.85
Date: 1/4/2015 4:58:03 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
φτυσε τα μπουτια σου ρε!! :)))

From: spartan

To: manu
This Post:
00
265728.87 in reply to 265728.83
Date: 1/4/2015 4:58:56 PM
Overall Posts Rated:
531531
Τα χω χαμενα γαμα τα η αληθεια ειναι οτι οσο αφορα τον δημητρη κατα το παρελθον ειχαμε μια διενεξη και απαντησα προκατηλημμενα. Οταν μου εστειλε ενας φιλος μυνημα και μου λεει καλα γραμματα δεν ξερεις εισαι μακακας υπερ σου μιλαει χαχαχα απιστευτο τρολαρισμα λαθος δικο μου το διορθωσα πιστευω αλλα η αληθεια ειναι οτι τον αδικησα κακο πραγμα να εισαι προκατηλημμενος

This Post:
00
265728.88 in reply to 265728.82
Date: 1/4/2015 4:59:59 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Όποιος πρόλαβε να διαβάσει το προηγούμενο μήνυμα που έσβησε ο ίδιος ο χρήστης πρέπει να έχει καταπιει πάνω από 10 μύγες από την έκπληξη

Σταύρο συγκεντρώσου

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
Advertisement