Ih, u tebe nisam ni sumnjao, za tebe sam znao da ces pazljivo procitati tekst..i hvala ti na tome, a hvala i na loptici.. 😃 Sto se tice ulazenja na BB, tu smo isti, ja dnevno udjem na BB i po desetak puta (bez preterivanja), to cesto bude i bez bilo kakvog razloga, ali, eto, tek udjem, pa onda gledam listu igraca, pa im gledam statistiku, koliko kome treba da dostigne nekog drugog po ukupnom broju poena/asistencija/skokova, pa gledam raspored narednih utakmica, malo to analiziram, svasta nesto gledam.. 😂 Cesto ulazim nadajuci se i da neko nesto pise na forumu, al' u poslednjih par sezona se to u ovoj ligi i ne radi toliko, pa mi je drago sto bar sa tobom mogu da pisem.. 😛 Ipak smo ti i ja dugo menadzeri, ti od 25. sezone (sad sam video), a ja od 22. , svasta se izdesavalo od tog perioda, pa do ove tekuce sezone, pa imamo i o cemu da pisemo.. 😋 Nasmejala me je ova recenica prvoligasa, al' potpuno je tacna, svasta nesto i od njih moze da se cuje, a bilo bi fino da se nekim cudom nas dvojica zajedno nadjemo u prvoj ligi, pa da imamo sa kim da pisemo.. 😂