Ευχαριστώ παιδιά, πολύ χρήσιμα όλα αυτά. Κάτι άλλο που συζητάγαμε με τον Νόβα στο αεροπλάνο πριν έρθουμε ήταν ότι με τόση «έκθεση» στο φόρουμ, λογικό ήταν να έχουν έρθει και κάποιες «κόντρες» ή «παρεξηγήσεις».
(Kung Flu) Να σε διακόψω ξανά φίλτατε karapatsakidi, αλλά νομίζω ότι πρέπει επιτέλους να καλύψουμε το έξω-αγωνιστικό ρεπορτάζ όπως είπαμε, και θα πρέπει να μιλήσουμε ανοιχτά για όσους κάθονται γιορτινές μέρες και διαβάζουν τη συνέντευξη αυτή: Φημολογείται ότι υπάρχει παρασκήνιο στην Α1. Πιο συγκεκριμένα βλέπουμε να έχετε καλές σχέσεις με τους terastiousp, αλλά όχι και τόσο καλές με τους Supernova και τον Δον, ενώ θυμόμαστε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορούσατε να διαχειριστείτε την ήττα σας από τους Legends... O Don είχε δηλώσει πάντως σε υπόγειους κύκλους ότι αν δεν συμμορφωθείτε, θα σας τελείωνε… Ποια είναι η σχέση σας τελικά με τους υπόλοιπους κόκκινους...? Ποιους συμπαθείτε κ ποιους όχι, υπάρχουν κλίκες...?
Πεθαίνετε για παρασκήνιο μου φαίνεται
.
Αρχικά να συμπληρώσω και μερικές ακόμη ήττες που δεν διαχειρίστηκα καλά όπως η φετινή με τον BOMBAY (η οποία έφερε περισσότερες αλλαγές στο ρόστερ) ή ο φετινός αποκλεισμός στο Κύπελλο όπου ανέλαβα όλη την ευθύνη δηλώνοντας παραίτηση η οποία ωστόσο δεν έγινε αποδεκτή.
Υπάρχουν καλές σχέσεις με τους
terastiousp και με τον
Μετεωρίτη. Ο πρώτος για μένα είναι από τους καλύτερους - πιο επιτυχημένους μάνατζερ στην Α1, ο δε 2ος μάλλον περίμενε να αποχωρήσει το κολλητάρι του για να πάρει έναν τίτλο (που του έλειπε και άξιζε) και διεκδικεί και το πρωτάθλημα! Καλές ομάδες έχει η Α1, ωστόσο η απουσία του Ηλία από το φόρουμ είναι κενό που δύσκολα αναπληρώνεται. Βέβαια ξέρουν και οι δύο ότι παρά τις καλές σχέσεις μεταξύ των συλλόγων η Βαλένθια δε χαρίζεται σε κανέναν.
Καλή σχέση υπάρχει και με τον
Αετό του Νίκου. Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές στο ταχυδρομείο κι εκτός από εξαιρετικός μάνατζερ, που δένεται με τους παίκτες του κρατώντας τους για καμιά... δεκαετία, δείχνει και το ταλέντο του ως δημοσιογράφος. Βέβαια με τόσες ερωτήσεις δε γίνεται να μην υπάρξει... σεντονιάδα.
Με τον
ALEXANDROS7 δεν έχω κανένα θέμα για μία ήττα. Είναι μάλλον κατά γενική ομολογία ο πιο πετυχημένος μάνατζερ στην Α1, που ίσως απογοήτευσε το μπαζερμπιτικό κοινό που δε βρήκε χρόνο για τη συνέντευξή του. Εάν είχα ανέβει πριν καμιά δεκαριά σεζόν ίσως δίναμε καλές φορουμιστικές ασίστ ο ένας στον άλλον, αλλά ξέμεινε από πένες...
Τώρα όσον αφορά τους
Supernova Elites δεν έχουμε κακή σχέση. Ένα σχόλιο νομίζω είχε παρεξηγήσει ο Λάζαρος και του είχα εξηγήσει μέσω ταχυδρομείου ότι δεν έγινε κακοπροαίρετα. Με τη σειρά του είναι ένας εξαιρετικός μάνατζερ κι επί ευκαιρία να πω δύο πράγματα. Αρχικά, για το πως αντέδρασε, τουλάχιστον φορουμιστικά, σε ίσως το πιο ανεξήγητο αποτέλεσμα που έχω δει στο μπάζερ!
Στα χρόνια της Βαλένθια στην Α1 οι Supernova Elites είναι ένα σκαλοπάτι πάνω. Στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν έπαιξα με δυνατή διάθεση επειδή ήταν τηλεοπτικό και δε θα κατέβαινα εκτός με Tiptoners για να εξελίξω. Εάν αναρωτήθηκες γιατί και δυνατή και μάντεμα και κίνηση για να χάσεις πιθανόν μάντεμα ενώ φυσικά δε χρειαζόντουσαν όλα αυτά η απάντηση είναι απλή. Και δεν είναι ότι οι "νυχτερίδες" έχουν κάτι με τους Supernova

Η δυνατή ήταν για να κερδίσω σχεδόν σίγουρα, ωστόσο ήθελα τακτικό ματ απέναντι σ' έναν από τους καλύτερους σκακιστές του παιχνιδιού (γιατί με Elo 1975 ξέφευγες μέχρι τώρα).
Με τον
Don δεν ήξερα το στυλ του. Δεν αλλάξαμε κάτι μετά από αυτή τη δήλωση.
Με τον...
Ξεφτίλα έχουμε μιλήσει μερικές φορές, μάνατζερ που θα επιστρέψει σίγουρα κάποια στιγμή Α1.
Και μπορεί με μερικά παιδιά να μην έχουμε μιλήσει παρά λίγες φορές, ωστόσο η σεζόν 53 με τις συνεντεύξεις με άτομα που δεν μιλάνε πολύ ή και καθόλου (Tromokrates) ήταν μία ωραία ευκαιρία για να τα πούνε όλα μαζί!