Hocam zaten o zaman herhangi bir sorun yokken şimdi böyle davranmanıza şaşırdım, ben anlam veremedim ne olduğuna. Ayrıca olayları hatırlamıyordum tamamen, siz böyle yazdığınız için gidip forumdaki mesajları arayarak bulup hatırladım ve olduğu gibi paylaşmak istedim herkesle. Ne olduğunu ben size sorunca da hatırlamıyorum diyorsunuz şimdi, ben açık sözlü olup anlatmaya çalışıyorum diye şüphe uyandırmalı diyorsunuz.
Oynadığımız oyun ve topluluk gittikçe küçülüyor ve böyle tartışmaları gereksiz ve üzücü buluyorum. Sizin de tecrübenizi ve Discord'da daha tecrübesiz kullanıcılara yardım ettiğiniz, fikir verdiğiniz mesajları görüntüledim ki oyuna hakimsiniz ve sanırım eski bir kullanıcısınız ve bu takımla yeniden başlamışsınız. Şüphe uyandıracak tek durumun bu olduğunu ve zaten hali hazırda çamur at izi kalsın gibi bir tavırla karalama yaptığınızı düşünüyorum. Cevap vermemin de tek sebebi budur.
Bugün Tayanç olur yarın siz gelirsiniz sonra başkası gelir ben gelirim vs bunlar inanın bizim için önemsiz, biz yine oyuncu yetiştirerek milli takımlara destek olmaya çalışırız gerektiğince. Bir topluluğu temsil etmenin sorumluluk bilinciyle hareket etmeye çalışıyoruz, fakat neticesinde bir oyun oynuyoruz ve böyle hesaplara, tartışmalara girmek bence gereksiz hocam.
Sevgiyle kalın.